🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 15

• 51 095
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Привет, тигрици JoyHeart

Гледах видеото с Джунейт и Илкер, такова спокойствие и позитивизъм се носи от тях. Много е хубаво, че са с Джан в толкова важен ден.. страхотни мениджъри и приятели Revolving Hearts

Стори от Samuel Kay:
"Големият ден настъпи
Голям късмет на целия актьорски състав
Първи ден от Сандокан
"

Първи сетови снимки..

----------------------------

Американската актриса Madeleine Price е в актьорския състав на Сандокан,
поемайки ролята на "Sani“ (8 епизода):

----------------------------------

Британският актьор Marcus Hodson (Малката русалка, Джентълмен в Москва)
е в актьорския състав на Сандокан, поемайки ролята на "Lang“ (4 епизода)

Скрит текст:

Злате Kissing Heart много красота си ни донесла Heart Eyes

Nature FireHeart

=============================

Рагаци Hug благодаря ви за всичко ново, което носите! Flowers Rose

Cupid

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 17:50 от grozdence*

# 91
А сега вече тигрици станахме Joy

# 92
IG story Mark Grosy:

# 93
Ели Wink

Снимките са в ход Sign Clapper Джан обаче не се показва.. едва ли му е до нас Joy

Онопко:

Скрит текст:
Таня:

------------------------------------------

Скрит текст:
Джан Яман и Франческа Килеми са главните герои на трейлъра на втория сезон.
Докато изглежда, че Виола се е отдалечила от връзката си с Демир,
привличането между двамата изглежда изобщо не е изчезнало:
„Ние с теб никога няма да бъдем приятели“, прошепва полицаят.
Какво иска да каже с тези думи?

Purple Like the Sea 2, актьорският състав на втория сезон

Главната героиня Франческа Килеми, която играе Виола Витале, бивша Мис Италия,
която работи като журналист в Sicilia WebNews, до нея Джан Яман, много обичаният турски актьор ,
който играе Франческо Демир, очарователния полицейски инспектор, който е и неин съсед.

Нини Брускета е Леонардо Пиаца, новият редактор на Sicilia WebNews,
докато Джовани Скифони е Матео Ферара, весел и дълбок човек, със собствен чар.

Наред с двамата главни герои са Джовани Наста, или Тури, верният помощник на Демир,
и Киара Трон, която е Тамара, винаги до Виола.

Актьорският състав се допълва от
Лоренцо Скалцо, Алис Аркури, Вирджиния Диоп, Валерия Милило, Кишан Уилсън и Йонис Баскир.

Лилаво като морето, как завърши първия сезон

В края на първия сезон Виола разкрива на Франческо, че не може да види цвета му
и двамата почти се целуват.
Виола покани Франческо на вечеря, но той си тръгна с извинение.
Освен това журналистката разбрала от Дон Андреа, че баща й е мъртъв.
Междувременно Франческо Демир успява да открие къртицата в прокуратурата,
която се опитва да отклони разследването за трафик на хора. Това е Санто Бушеми,
неговият ментор и прокурор на Палермо. Последният отвлича Виола, но Франческо успява да я спаси.

Лилаво като морето 2, превюта на първи епизод

След разочарованието, че не може да намери баща си и бягството на Демир
от романтичната им вечеря, Виола решава да приеме живота леко.
Всичко се промени в редакцията: нов редактор, нов директор, нови колеги.
Само Тамара остана същата: цинична и иронична.

Докато Демир е изправен пред пристигането на Матео Ферара, новия твърд прокурор,
инцидент изпраща майка му в кома, след като се е върнала в града с намерението
да разкрие на Франческо самоличността на истинския му баща.

https://mediasetinfinity.mediaset.it/news/mediasetinfinity/viola … L6yOjEqECnzPiKmvZ

Сайта на Медиасет Инфинити днес ме допуска до съдържанието и всички видеа на Виола:
-> https://mediasetinfinity.mediaset.it/fiction/violacomeilmare_SE000000001800
може би тук ще качат новите епизоди Rolling Eyes

# 94
Грозде, за сериите на Виола чакам на теб и твоите контакти във ВК Wink дано да има достъпни линкове от там.

# 95
Ще дебна за линкове, табики!

Ново промо Heart Eyes
Франческо се спуква от ревност Joy
-> https://twitter.com/_violafandom_/status/1782450804282024074

Виола: Хей, но какво съм аз? Онзи ден ме удари във водата
Матео: Не го осъзнах, радвам се да се запознаем, Матео Ферара
Демир: Кой е Матео? Grin
Виола: Едно момче, което срещнах на плажа
Матео: Аз съм прокурорът!
Виола: Вие ли сте новият премиер?
Демир (към Тури): Но Виола какво прави с него? RageJoy
Матео: Слушай, обичам да бъда откровен, проблем ли е за теб, ако излизам с Виола?
Демир: С Виола сме просто съседи 🏠JoyJoy
Матео: Добре! По-добре е така
Матео: Е, нашата среща за утре е потвърдена?
Демир: Утре? RageJoy
Виола: С Матео отиваме да плуваме на плажа, това беше негова идея,
сигурна съм, че той спазва ангажиментите си
Матово: Винаги

Sweat Smile

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 21:23 от grozdence*

# 96

Ново промо Heart Eyes
Франческо се спуква от ревност Joy
-> https://twitter.com/_violafandom_/status/1782450804282024074

Виола: Хей, но какво съм аз? Онзи ден ме удари във водата
Матео: Не го осъзнах, радвам се да се запознаем, Матео Ферара
Демир: Кой е Матео? Grin
Виола: Едно момче, което срещнах на плажа
Матео: Аз съм прокурорът!
Виола: Вие ли сте новият премиер?
Демир: Но Виола какво правиш с него? RageJoy
Матео: Слушай, обичам да бъда откровен, проблем ли е за теб, ако излизам с Виола?
Демир: С Виола сме просто съседи 🏠JoyJoy
Матео: Добре! По-добре е така
Матео: Е, нашата среща за утре е потвърдена?
Демир: Утре? RageJoy
Виола: С Матео отиваме да плуваме на плажа, това беше негова идея,
сигурна съм, че той спазва ангажиментите си
Матово: Винаги

# 97
Има малки несъответствия в превода, който ви донесох по-горе (взех го италианка).

Ето го с англ. субт.
-> https://twitter.com/CanYamanNewsInt/status/1782461549233439110

Това "Но Виола какво прави с него?" го казва на Тури, удряйки ядосано с ръка по бюрото Sweat Smile
(поне това ще редактирам, в горния си пост)

Малкото ревниво лице на Джан JoyJoyHeart Eyes

Ще има много смях!!

# 98
В този сезон Виола ще се занимава с по-зрял мъж, това е добре.. че бяха нелепи с онова момченцето Grinning А при наличието на Франческо не знам как въобще вижда други мъже около нея, явно страда и от психическо разстройство, освен от синестезия Grinning

# 99
  • Козлодуй
Джан се показа Heart

IG canyaman
"Няколко прехода и загрявка с усуквания на английски език, преди да се отправите към снимачната площадка.

Благодаря@denise_mcneeза това, че ме накара да отида главно за правилното дишане и да избера яснотата, вместо да се забивам в дилема с акцента. Вие ми помогнахте много, за да разбера правилното отношение към моя глас и да се чувствам уверен в интонациите и произношението на английски по отношение на моя характер.

Благодаря, че ми правиш компания и на снимачната площадка с прекрасния си майчински стил."

https://twitter.com/CanYamanNewsInt/status/1782476867611615407

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 21:47 от Lunen_sun

# 100
Момичета, не се наемам да синхронизирам превод на цял епизод, но за фрагментите не е проблем винаги, когато имам време да ги редя буквичките.

Заповядайте фрага с БГ превод

https://twitter.com/i/status/1782480609081774118

# 101
Ели, естетическото й съзнание е болно! Joy

Цеце, много, много ти благодаря! Flowers Rose Съвсем друго си е с бг. буквички Heart Eyes

Сладък ученик Animal RabbitHeart Eyes

Не разбирам какво точно говори, но ми харесва как звучи - виждам красив мъж, който върши работата си със страст, и "виждам" как винаги използва сърцето и ума си, когато е с учителките си Nerd
Със сигурност е радост за всяка учителка, да има такъв красив, висок, снажен, секси, дисциплиниран, старателен и усмихнат ученик GrinningHeart Eyes

Вижте опушения грим на очите и прическата -> Сандокан! Nature FireHeart

# 102
Добро утро,момичета!

"Въпреки, че не винаги може да сме доволни от живота си,
важно е да бъдем благодарни за всеки нов ден."

Благодаря на всички за снимките,гифчетата,инфото и видеата! Two Hearts
На Гроздето и Цеце ,за бг.превода на откъса и направен на клип. Revolving Hearts

Скрит текст:

Нека на този ден не забравяме, че четенето е наистина важен ключ към успеха и че качествените книги са един безкрайно достъпен начин за образование и самоусъвършенстване.
“Четенето е като частен разговор, но книгите са за споделяне – споделяне на опит, знания и разбирания”

Желая ви приятен ден,макар при нас отново да е облачен и дъждовен!

# 103
Здравейте!

В испанската преса:
„Violeta como el mar 2“, сериалът Can Yaman, вече има официална премиерна дата в Mediaset.

Джовани Скифони е един от актьорите, които се присъединяват към новия сезон на тази фантастика и ще играе Матео Ферара, голямото главоболие на Джан Яман, но има много повече нови герои.
Само преди няколко дни Canale 5 започна да рекламира "Viola come il mare 2" . Той дори представи кратък преглед на това, което очаква феновете на поредицата в следващите глави. Мрежата не се забави с обявяването на официалната дата, на която втората част от този разказ, с участието на Джан Яман и Франческа Чилеми , ще излезе на екрана.
Сериалът ще стартира официално в платформата Mediaset Infinity от сряда, 24 април, с прожекцията на първите три епизода. Тези глави по-късно ще бъдат представени открито по Canale 5, започвайки в петък, 3 май. Несъмнено ще има новини за двамата главни герои . От една страна, главният инспектор Франческо Демир ( изигран от Джан Яман ) ще се впусне в нови разследвания. От друга страна, журналистката Виола (в ролята Франческа Чилеми) ще създаде подкаст с истории за дигиталния вестник, в който работи.
Трябва да споменем и новите попълнения в актьорския състав, като най-забележителното е Джовани Скифони . Този актьор ще играе Матео Ферара, новият министър-председател на прокуратурата в Палермо. Той е проницателен и дисциплиниран мъж, надарен с чара на спокойствието и който винаги знае какво иска. Накратко, това ще бъде истински източник на безпокойство за Демир, който ще се сблъска с по-малко симпатичен характер от предишния премиер Бушеми . Ферара смята инспектора за твърде импулсивен при вземането на решения и устойчив на правила.
Алис Аркури е Вита Стабили , новият директор на Sicilia WebNews. Работохолик и решителна, Вита е много чувствителен човек. Както често се случва, когато си прекалено любезен, има и такива, които се възползват. От друга страна, Нини Брускета е Леонардо Пиаца , новият редактор на Sicilia WebNoticias. Очарователен шестдесетгодишен мъж купи редакцията, като направи забележителни промени,
Лоренцо Скалцо също ще бъде част от актьорския състав . Той е Рафаеле Ното , млад, привлекателен, атлетичен и женкар, той е новият спортен репортер на редакцията. С безгрижното си отношение той се смята за неустоим и отхвърля любовта , предпочитайки случайни връзки без прекалено много ангажименти. И ако това не беше достатъчно, имаме Вирджиния Диоп като Мариам Нзари , новата журналистка на Sicilia WebNews, която ще отговаря за политическия раздел на вестника и която не обича етикетите, както самата тя изтъква от началото на деня в редакцията.
https://www.marie-claire.es/que-ver-tv/70083.html

# 104
Т.е. да разбираме, че в редакцията на онлайн вестника ще остане само Тамара и гаждето й? Аз нямам спомен какво се случи накрая с всички. Явно ще стане ясно в първа серия защо всички са се махнали от редакцията.

Общи условия

Активация на акаунт