🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 15

• 51 867
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро,момичета!

7 юли е Европейски ден на шоколада!
Нека ни е сладко и усмихнато през целия ден!

Скрит текст:
На този ден през 1550 г. от Америка в Испания е доставена първата партида шоколад. Тази дата е избрана от Европейския съюз за честване на неофициалния шоколадов празник. Ацтеките са първите хора в света, които правят шоколад. Те го наричат храна на боговете.

И аз гледам Европейското първенство по футбол.Снощи бях за съседите! Wink
А тези,които е изброила Гроздето също съм ги гледала.Куман,сегашния треньор на Нидерландия играеше със Стоичков в Барселона.Йохан Кройф им беше треньор.Преди години почина.

🆕 🆕 🆕
Зад кадър  на "Сандокан"⚔🐅

Скрит текст:

Желая ви щастлива неделя!

# 586
Футбола не ми е любим спорт,  но изгледах мача. Съседите през първото  полувреме си пазеха врата, както бебе си пази биберона:joy:На второто полувреме оставиха вратаря им да се оправя сам.Добре, че поне той си гледаше работата до край, защото ги спаси поне от още два гола Flushed Не смятам, че другия отбор  играха по-добре, но се възползваха от елементарните грешки, на противника.Blush

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 22:23 от Анонимен

# 587
Медиасет инфинити не си представят лято без Джан Яман

# 588
Добро утро,момичета!

🆕 🆕 🆕
Историята на IG от Сергей Онопко
✒Sandokan ще се появи в Rai 1 заедно с Can Yaman в графика за 2024/2025.
И в следващия телевизионен сезон Rai 1 ще продължи да акцентира върху драмите, които ще заемат своето място във вечерния ефир.
Такъв е случаят със Sandokan, нов амбициозен проект, създаден от Lux Vide в сътрудничество с Rai Fiction, който в момента се снима в Калабрия.
Ролята на известния „тигър Момпрахем“ ще бъде изиграна от турския актьор Джан Яман, който през последните години беше главен герой на Canale 5 в сериала Viola come il mare, чийто трети сезон вече е потвърден от Пиер Силвио Берлускони.🏴‍☠  
#sandokan @raiufficiale

Приятен ден и безпроблемна нова седмица!

# 589
Днес влизайки в акаунта на Джан, вместо да видя поредното "Съжалявам този акаунт...."

Вижте какво ми излезе:

А на стори, това:

# 590
Успех с новия ИГ профил. Ще си върне последователите, не е станало нищо страшно. Ето възможност на всички, които имат ИГ  да му съдействат. Аз отдавна си изтрих ИГ профила, защото ми пречеше. От скоро си активирах фасебоок, защото ми трябва за децата. За съжаление в днешно време почти всяко училище има профили във фасебоок, и нямам избор. Като учител намирам тези социални медии, за проблем особено за подрастващите, но уви.Самата аз виждам по себе си  ,колко много време може да загубиш в тези мрежи. Ами успех в новия ИГ, много последователи , много успехи в професионалната и лична реализация:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 591
julieta@, според мен е хакнат профила и изтрит. Това е фалшив по всяка вероятност.
Стигнах до извода, че е хакнат, защото стария му профил ми беше в отметки и влизайки в инстаграм влизах през неговия профил от отметките. Всеки ден гледах "Съжалявам....", а днес се втрещих и онемях с този профил, но ми се струва, даже съм почти сигурна, че е хакнат неговия и сега ползват адреса му като фалшив профил.

# 592
julieta@, според мен е хакнат профила и изтрит. Това е фалшив по всяка вероятност.
Стигнах до извода, че е хакнат, защото стария му профил ми беше в отметки и влизайки в инстаграм влизах през неговия профил от отметките. Всеки ден гледах "Съжалявам....", а днес се втрещих и онемях с този профил, но ми се струва, даже съм почти сигурна, че е хакнат неговия и сега ползват адреса му като фалшив профил.
Ами според мен трябва да има хора, които да се грижат за профилите му.То е пълно с негови профили.Според мен , ако е поискал досега да си е пуснал нов профил.Аз лично смятам, че профила му е деактивиран.Негово лично решение , кога ще си го пусне.Това е въпрос на личен избор.Може да не иска да са на показ, неща от сегашното му ежедневие, работа и тн.От любопитство прегледах от предни години, какво ли не е писано за личния му живот.Може би не иска да му се ровят в живота , така като преди, но това е почти невъзможно за тези среди:blush:

# 593
Това е профил от неговия адрес....това е лошото. Нали казах, че от отметките си съм го взела.
Така, че не е деактивиран от него, а от хакери. Поне аз така мисля.

# 594
Аз съм му писала някакви неща по сторитата и като последвам профила от там, няма нищо. Нито име, нито снимки, нито стори. Все си мисля, че ако е хакнат, ще ни каже, ще ни успокои чрез профилите на Лелите или на приятелите му. 100% знае, че има смут сред фандома. Не разбирам какво е това мълчание, ама ме дразни вече Joy

# 595
Това е профил от неговия адрес....това е лошото. Нали казах, че от отметките си съм го взела.
Така, че не е деактивиран от него, а от хакери. Поне аз така мисля.
Според мен , ако става въпрос за  подобен сериозен проблем щеше да има официално съобщение от страна на неговите продуценти, приятели и роднини.Дори и в този бранш предполагам има правила, които да защитят съответния актьор. Да не забравяме, че първата му професия е адвокат!Това е мое мнение, което споделям , но не натрапвам.

# 596
Аз всеки ден проверявах, взимайки профила му от таг, директно от публикация на Лукс Виде:
-> https://www.instagram.com/p/C6gOI-QNEch/?img_index=1

Натискайки тага, днес ме води до този със сигурност фалшив профил:
-> https://www.instagram.com/canyaman/

В началото "Джан" следваше 7 човека, включително Роналдо и Джъстин Бийбър Joy после останаха само 2 - CYFC и Мания, сега гледам е последвал и любимата Joy

Изобщо не мога да си обясня как е възможно това? Thinking

Само това ми идва на акъла - името @/canyaman е останало свободно и явно някой го е заел......

П.П. Много рагаци в ТТ се шашкат, че влизайки в адреса на затворения му акаунт, се е получило същото, което Джаки обяснява за отметката.

# 597
Аз, когато за първи път видях фалшивия профил, бяха само 2-ма последвани, а малко по късно и при мен станаха 7. И аз ги видях Роналдо и Джъстин и направо се спуках от смях! Представих си как Джан слуша Джъстин Бийбър....голям майтап! Аз Джан го следя от N години, никога не е следвал Роналдо и Джъстин
Явно, някой е решил да си увеличи последователите и се е възползвал от свободното му име.

# 598
Е, щом е последвал Демет, 100% е Джан Joy

Мисля, че е редно да има някакво изявление и становище по въпроса...

# 599
Е, щом е последвал Демет, 100% е Джан Joy

Мисля, че е редно да има някакво изявление и становище по въпроса...
От цялата жълта преса дето прочетох днес,  и го последват всички ,,бивши любими,, ще е невероятно:kissing_heart:Е , лоша реклама няма ....Стига от моя хумор:joy:

Общи условия

Активация на акаунт