✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 475
  • 844
  •   1
Отговори
# 105
Интересно ми стана, ок, Щонова посвещава танца си на майка си, браво, но мъжа й на докторката как пък веднъж не го видяхме в публиката.

Може да няма мъж.

Дара и Папи винаги съм си мислила, че са имали връзка само няколко месеца и не е била нищо сериозно.

Има мъж и даже коментираше това, когато танцуваха Фокстрота. 30 години са заедно.

Дара и Папи се получи неловко, защото продукцията ги сложи точно едни след друг. Аз нямаше да направя връзката за миналото им като двойка, ако не бяха ги сложили един след друг.

# 106
Веси е като фея, голяма красота. Предпочитам Емрах и Веси пред Щонови. Наско все я бута, дърпа и мята Щонова, вече даже не е интересно.

# 107
  • Street of Dreams
До средата съм.

Харесвам този стил, предлага много възможности за индивидуалност и емоция. Не разбирам какво му става на журито - основен аргумент - трудно било?

До тук най-много ми харесаха Натали и партньор - като "течни" бяха и страаашно емоционално, нежно въздействие. След нея слагам Дара - лично на мен за първи път тя много ми хареса - истинска и огнена. Абсолютно не заслужаваше тези негативни коментари. Папи беше ок. Валери ми беше сладникава скука.

# 108
Запецна ми форума в телефона и публикацията не е цяла и смислена.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 22:23 от Silverstone

# 109
  • Враца
Изпуснах танца на Емрах. Утре ще го върна да гледам. Хванах като слагаха точките. Веси си е променила поведението, не стои на 1 метър от него. Добре е така.

# 110
За мен Емрах и Веси имах и много по-слаби танци от този, на които получиха 8-ци.
Не знам, като цяло тая вечер са много критични за мен

# 111
Голяма "мистерия" с тоя плик днеска, а само като им видиш новите костюми и е пределено ясно каква е задачата Grinning Дара и Натали имат еднакви костюми, Димитър и той е с такъв (предполагам и Джими е с такъв), та си е очеизвадно, че ще е танц, включващ две двойки едновременно.

# 112
Мисля, че мъжът на Щонова присъстваше в един от предишните епизоди.

# 113
Ах, как му отива на Виктор този танц .

# 114
Изпуснах танца на Емрах. Утре ще го върна да гледам. Хванах като слагаха точките. Веси си е променила поведението, не стои на 1 метър от него. Добре е така.
То ако стоеше, когато той е толкова безумно разстроен, щеше вече да е прекалено. Явно наистина още си живее с болката. И то е обяснимо. Не е нормално да погребеш приятел на 21 г. и то отишъл си така.

Не разбрах Виктор на кого си посвети танца, разсеях се. Много, много ми харесаха Виктор и Михаела. И музиката тази вечер е един път!

# 115
Голяма "мистерия" с тоя плик днеска...

Във фейса са се размечтали за този плик, искат Емануела да изскочи от там и се върне в шоуто.Joy

# 116
  • София
Ох, пак неочаквано за мен, не знам ни една песен на това момче Емрах и винаги съм имала недобро мнение за него, но ме разчувства много с посвещението за Денис. Този младеж беше млад, много млад и посегна на живота си, огромна трагедия. Не им слушам песните, не им знам творчеството, но е голяма загуба на такъв млад живот и ме докосна, че той напомни за него.

# 117
  • София
Днес прочетох, че Поли Недкова била новата приятелка на Виктор. И явно е истина, защото я видях да рони сълзи до Сара на Папи. Сега се чудя дали пак ще я покажат?

# 118
И уж между другото продуктово позициониране на дезодоранти.

Това е танцът за Виктор, браво! Посвети го на "всички".

# 119
И Виктор много ми хареса. Но наистина ще е добре другата седмица да се върнат към основните за това шоу танци.

Общи условия

Активация на акаунт