✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 501
  • 844
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Kaкво точно е казал Виктор, че гледам на живо, но много ми накъсваше и вече вървят рекламите...
На репетицията каза, че се радва, че е с този отбор, защото другите не ги харесва. А сега след точките на въпрос дали е доволен каза, че е сигурен, че всички от отбора му са доволни и ако има недоволни, това са от другия отбор. Говореше към тях. Може и да е нескопосонано чувство за хумор, но не му се получи.

# 166
Kaкво точно е казал Виктор, че гледам на живо, но много ми накъсваше и вече вървят рекламите...
В синхрона каза, че се радва, че точно тези хора са я отбора му, понеже другите не ги харесва.
После след оценките го питаха доволен ли е, той каза "Няма недоволни тук, освен май другия отбор" или нещо такова.

# 167
Никой няма да си ходи

# 168
  • Street of Dreams
Не съм стигнала до коментарите на Виктор, но преди основния танц каза, че най-трудното до тук му било да търпи партньорката си. Намиг-намиг, нале, ама за мен си е кофти коментар. Как може да притежаваш толкова малко толерантност, че дори човекът, който те държи за ръка, да те дразни когато си изнервен.

От Емрах не знам дали беше стратегически умно да бъде единственият непрофесионален мъж на сцената.

# 169
Не съм стигнала до коментарите на Виктор, но преди основния танц каза, че най-трудното до тук му било да търпи партньорката си.
Точно този му коментар не ми беше обиден, както последвалите го, беше шега, пак леко дървена.

# 170
Всички остават днес - много се радвам 😊

# 171
Оф , исках Емрах да си ходи ама заради жеста на любимите хора , естествено , че няма никой да си ходи …

# 172
  • Street of Dreams
Определено Минало много повече ми харесаха. Другите бяха като от сайфай дистопия с тези куртки.

# 173
Виктор последните два епизода е като друг човек. Преди се държеше свито и срамежливо. Последните два епизода самоуверено, чак арогантно на моменти.

Иначе той и Валери са ми любимци към момента, заради напредъка, който имат. Само не разбрах защо той и Емрах избираха отборите. Емрах ясно, че е слаб, но Виктор не е бил на дъното на класацията последните епизоди.

Емрах и Виктор след предния лайф са били с най-малко общ брой точки от всички вечери. Затова те бяха капитани.

# 174
Не съм стигнала до коментарите на Виктор, но преди основния танц каза, че най-трудното до тук му било да търпи партньорката си.
Точно този му коментар не ми беше обиден, както последвалите го, беше шега, пак леко дървена.

Да, чисто и просто ирония. Аз имам доста подобно чувство за хумор и не мисля, че изобщо е имало и капка сериозност. Даже като каза "другия отбор не ги харесвам" се изсмях с глас, човекът просто се шегува Grinning

# 175
Виктор е страшно самовлюбен и се само забравя. Беше грозно това за другия отбор.

# 176
  • София
Тази вечер ми хареса това, че всички успяха да се вживеят в танца и да покажат с танц емоциите си. И двата общи танца ми харесаха. “Бъдещето” имаха по-добър синхрон, но ми се струва, че техният танц беше по-лесен.😉 Дано по-нататък продължат с повече класически танци.
Алекс Раева приятно ме изненада 😉

# 177
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Странна вечер. Неособено силни танци за сметка на силни емоции. Всяко изпъление ме докосна по различен начин - някои ме развълнуваха, други ме разчувстваха, трети дори ме разстроиха.
Не знам кой е приятелят на Емрах, но историята за смъртта на това момче ме разплака, може би защото ние също изгубихме близко дете само на 19. Няма по-голяма трагедия от това да бъде прекършен толкова млад живот!
Много ми домъчня и за Емрах, никак не е лесно да се мине през такава загуба на подобна крехка възраст.

Танцът на Алекс беше страхотен, въздействащ и с много силен заряд. Скрита лимонка се оказа тя. Само трябваше да й намерят по-подходящ костюм от това трико, че не беше особено ласкателно за фигурата й и поне мен ме разсейваше от танЕца.
Двете групови изпълнения бяха много различни едно от друго, с различен дух и различно послание, но и двете бяха прекрасни! Една идея повече ми допадна отбор "Бъдеще".
Хареса ми решението никой да не отпадне тази вечер. Най-логично беше да е така, след като всички се вложиха толкова емоционално.
За Емрах съм спокойна -  ще отпадне следващата седмица. Щеше да е грозно да го изгонят точно днес след споделената трагедия.

# 178
Тази вечер не ми харесаха особено танците - от журито стана ясно, че те са си ги избирали.
Страшно ме трогна обаче посвещението на Емрах. Беше много емоционално. Дори не мога да си представя каква болка е да загубиш приятеля, с който си израснал заедно. Това със сигурност много му се е отразило психически.
И след него Виктор, който така и не намери на кой да посвети своя танц…
Щеше да е много гадно да отпадне точно тази вечер Емрах, но пък оценките на журито и вота на публиката се прехвърлят за следващата седмица, така че пак ще е на пангара.
Наско вече толкова изтощен да влачи неделя, че си взел хамали Grinning шегата настрана - но не можеше ли поне като танцуват с още хора да не я носят и те???
Танцът на Алекс не ми хареса - то не разбрах всъщност къде е танца, а костюмът ѝ беше ужасен.
В цялата вечер много ми хареса отборната битка. Отбор минало ми харесаха като танц и хореография. Отбор бъдеще ми бяха твърде абстрактни, но пък се бяха изхитрили половината танц, че и повече, да не танцуват еднакво в синхрон, а поотделно един след друг. Така не се забелязват индивидуални грешки.
Направи ми впечатление, че Емрах избра само мъже треньори - може би наистина му липсва някой да му покаже мъжката част. Веси залага на стъпки. Тази вечер танцува доста по-раздвижено, странно е да получи 6-це все едно му е най-лошия танц, но журито подряза всички.

# 179
И на мен ми направи впечатление, че в груповия танц Емрах се представи по-добре от във всеки стандартен танц до сега. Явно му е от полза да чуе от мъж-танцьор как трябва да се случат нещата.
Истината е, че и двата групови танца бяха прекрасни. Много различни, но красиви и въздействащи по свое му. Синхронът на Бъдеще бе по-добър, но те имаха по-малко синхронно елементи от Минало. Мен просто повече ми допадна този на Минало, въпреки разминаването в синхрона.
Като цяло, хареса ми много вечерта!
Да, всички са танцували и по-добре като техника.
Но за мен, танцът е преди всичко емоция. Имаше няколко цитата в тази посока: "Dancing is the hidden language of the soul", "Dancing is essentially emotion in motion".
От началото на предаването толкова силни емоции, колкото тази вечер, в мен провокираха само няколко танца - Виктор&Михаела с Матрицата, Дара&Джими с Игрите на глада, Виктор и Михаела с танца по песента на Адел.

Общи условия

Активация на акаунт