Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как протича дистанционното обучение в УНСС в днешно време?
Кога ще бъдат обявени резултатите от Софийския университет по математика?
Колко дни след тест в НБУ излизат резултатите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как протича дистанционното обучение в УНСС в днешно време?
-
Кога ще бъдат обявени резултатите от Софийския университет по математика?
-
Колко дни след тест в НБУ излизат резултатите?
-
Какви са минималните балове за прием в университетите в България?
-
Как се формира балът за прием в университетите в България, включително Софийския университет?
Не може
Гледах всички възможни сайтове, чула съм, че най-вярна е прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология (weather.bg), но те публикуват за днес и утре. Ще следим там. Засега по другите сайтове - облачно, но с краткотрайни превалявания следобед.
"Мои" деца са знаменосци в нашето училище, не е нужно да припадат на припек. Времето ще е най-доброто
За утрешните наборчета съжалявам, че няма да им е слънчево, но съм сигурна, че това няма да помрачи настроението им.
Вчера разбра, че му трябват снимки (въпреки, че преди месец му казах, но там си е и останало) за утре и по най - бързия начин отиде до фотото. Друг е въпроса, че се е снимал с тениска, въпреки че му бях приготвила риза. Никой нямало да гледа тази диплома. Е, да никой няма да го гледа, само половин училище и ако стане студент още половин университет, но нищо де.

За снимките сам си се подсеща - направи ги навреме и днес ги отнесе, като 10 пъти ми повтори да го подсетя да не ги забрави.
. Сафрон, има ли случаи на незачитане на дипломата - да молим печатът да застъпва малка част от снимката - да се чете училището? Предадени са вече снимките.
Макар че това не би трябвало да има значение. Откъде е този проблем с дълги коси и тъмни дрехи? Нали дипломата се заверява в НАЦИД ( макар че не е за всички държави това), дори и печатът в частта със снимката да не се вижда, те си правят проверката... И трите ми дъщери ( със старите дипломи) бяха с тъмни дрехи на снимката и със спусната коса, а си следват/завършиха в чужбина. Не съм чула за ни един проблемен случай в годините около тях или след това, при това и в държави, в които не се иска апостил и заверка от Външно министерство . Едната е светлокестенява, да, но другата е тъмнокестенява , а третата си е направо чернокоса..