ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 912
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
И във Варна вчера е било изпращането в най-големите гимназии и снощи дъщеря ми каза, че в дискотеката всички се познавали Simple Smile.

# 466
И аз бях вчера шофьор на набора. Навсякъде пред заведенията имаше накипрени дечица. Много красиви бяха.
Набора снощи май си даде сметка, че училището свърши. Не си признава, защото е теле Grinning
Бележка с входящ номер имаме още преди два месеца, но разпределението ще е в последния момент на 16.05
Хубаво, че във Варна разстоянията не са така големи, ама ако ни се падне училище дето не съм го чувала. Ще съм шофьор и на матурите.

# 467
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Наборката се отказаха от карето и бяха в някоя чалготека на ул Цар Освободител. Прибра се щастлива и подпухнала от реване.

# 468
  • Sofia
AniK, в коя сграда на СофтУни - в Младост или в Дружба?

Не знаех, че са две. Наборът първо беше видял тази в Дружба, но аз по адреса се ориентирах, че е в Младост (Александър Малинов).

J_M_M, "нашата" тема я чета преди седмокласната, а там скролвам много (особено постовете на някои потребители). Перидоично се повтарят едни и същи неща и то цели страници. След малко ще видя какво се случва.
etomira, моите ученици са били в The Corner (ако правилно съм разбрала и как така не съм знаела кое е това заведение).  Наборът си беше у дома в леглото Laughing
Шарлот, в "моето" училище директорката казва, че имаме второ копие от бележката и в екстремни ситуации можем да я пратим снимана в последния момент. Аз досега не съм се интересувала, а тази година съм в конфликт на интереси и не участвам в дейностите.

Нашият човек има 5.92 на онзи изпит с математика в него в УНСС (ЕПИ) Laughing

# 469
Кой ми е взел ника? Кога, защо? Много се краде в тая държава значи Wink
За сега котката не е полягала на учебници, защото нямаше такава възможност, ако ме разбирате какво искам да кажа... Но обещавам своевременно инфо, ако се случи. Simple Smile юза вас винаги. Затова казвам Спасова могила. Сънуване в Петрич за по голяма достоверност проверено с Таро карти Wink на дъщерята приятелка от там така каза.

Като си започнала, може ли да подскажеш кой номер тема ще се падне в професионалните гимназии. Имаш избор от 1 до 18 включително
Много ще си ни полезна и ще почерпим. Обещавам.

# 470
  • у дома с любимите си хора
Моето пораснало дете прекара известно време с нас след изпращането и после го оставихме в общежитието. Човекът решавал тестове, правил първа част на някаква пробна матура и след това заминал на 3-часова тренировка. Прибра се в 22, вечерял, къпал се и си легнал.Ден като всеки един друг.Тази сутрин рано,рано на тренировка. Сега пак на втора такава. Не го вълнуват дискотеки. Ама в спорта е така - имаш ангажимент, трябват ти и желязна воля, постоянство и упоритост.

# 471
Вчера е имало сбирка на Невски и там са раздавали бележки за  групиране по дискотеки вечерта…

# 472
И моето не е по дискотеките, един път не е ходил. Аз на неговите години много исках, но не ме пускаха.

За моя радост, падна се в неговото си училище по БЕЛ. Далече е, но поне познато. Втората матура е специфична, защита на дипломен проект, затова пак в гимназията, а третата, ако реши да ходи-в махалата на пешеходно разстояние.

Хайде, Малко остана!

# 473
  • София
Брей, и аз да науча нещо организационно от щерката!
В сайта   infopriem.mon.bg    са качени училищата, където ще се явяват на матурите. Поне да не чакаме утре или вдругиден заветните бележки с такова нетърпение.

# 474
  • у дома с любимите си хора
Тъкмо и аз влизах да ви кажа и аз,че работи infopriem. Аз съм в шок. Наборът е разпределен в някакви безумни квартали, до които няма дори достъп с градски транспорт. Направо не зная как ще се добере до там.

# 475
  • София
Видях в сайта на МОН къде са го разпределили. Първата е далече, втората в района, третата, на която се отказа да ходи пак е сравнително близо.

# 476
А как влизате в системата?
На нашата бележка има входящ номер, но код за достъп няма.

# 477
Мда... Качени, ако имаш бележка с данни за вход...
Ние си чакаме до последно 😊
На дискотека ходиха някъде 9клас, после не се получи системно... Събират се по къщите, където има "терен"...
След бала ще си празнува РД с 30тина човека... Дано оцелее къщата 🤣

# 478
То хубаво ама при нас бележка няма още... И не сме имали до тук.  Тъкмо преговарям с баща му в петък да го закара без значение къде ще е. Баща му отказва ако е в нашия квартал, защото няма да може да се измъкне и да отиде навреме на работа. Та ако е в квартала ще трябва да гони в 6:00 автобуса. Иначе на 20.5 ще са си в тяхното училище на изпита по теория. И вероятно ще разберем и кога ще е практиката още два дни изпит.

# 479
С първата бележка влезе с входящия номер, още не са им раздали вторите бележки.
За нас е супер удобно разпределението, остава и да се представи на ниво и сме ТОП Joy

Общи условия

Активация на акаунт