ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 902
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • София
БЕЛ е в Софтуини, а ние сме почти в Перник Confounded Заради конфликт на интереси съм свободна в петък и ще го закарам. Кажете на децата да имат бележките снимани и на телефона си. За всеки случай.
AniK, в коя сграда на СофтУни - в Младост или в Дружба?

# 451
  • София
Добре,защо някои от днес знаят къде ще се явяват,а други ще тръпнат до последния момент в четвъртък.Нищо лично към никого,просто се чудя дали е въпрос на организация от страна на самото училище и МОН.
За мен беше най-уместно вчера да им бяха раздали тези бележки или най-късно днес.

# 452
Нямам идея. И аз мислех,ч е ще им ги дадат вчера (на последния ЧК)... обаче и днеска не Simple Smile
Голяма драма... Обаче поне сестра му е хепи, че няма да учат заради матурите, а в четв. са с намалени часове Simple Smile Simple Smile Simple Smile Та бонуси всякакви Simple Smile

# 453
  • София
В Испанската ще раздават бележките на 16-ти.

# 454
Добре,защо някои от днес знаят къде ще се явяват,а други ще тръпнат до последния момент в четвъртък.Нищо лично към никого,просто се чудя дали е въпрос на организация от страна на самото училище и МОН.
За мен беше най-уместно вчера да им бяха раздали тези бележки или най-късно днес.
Днес били получени. Има вътрешна организация - съставяне на протокол, в който детето се подписва, че е получило бележката си. При по-небрежна администрация може да се отложи с ден, за да изготвят протоколите. Не е видяла дали в протокола има запис на съдържанието на бележката - т.е. ако някой хубавец успее да я затрие, да могат да му направят препис. АниК може да има отговор.

# 455
  • София
Ами, Шарлот, не на всички. Въпреки че са в едно училище.
Вчера - изпращане, днес - сертификат, утре - бележки. Живеем близо до училището, а тези които не, защо да не им загубят още няколко часа утре.

# 456
Учи на Сточна гара, а двете у-ща са в Надежда 5 и на бул. Тодор Александров. Друг е въпросът, че живеем доста далече и от трите точки. Ще си е пътуване и трябва да тръгнем достатъчно рано, че да не хванем задръствания. Ужас!

# 457
Купон е при нас
На съобщения как сте получавам видео с това

Утре се надявам да им дадат бележките като се приберат.

# 458
  • София
Кой ми е взел ника? Кога, защо? Много се краде в тая държава значи Wink
За сега котката не е полягала на учебници, защото нямаше такава възможност, ако ме разбирате какво искам да кажа... Но обещавам своевременно инфо, ако се случи. Simple Smile юза вас винаги. Затова казвам Спасова могила. Сънуване в Петрич за по голяма достоверност проверено с Таро карти Wink на дъщерята приятелка от там така каза.

# 459
Значи Vienna на следващата среща на почетно място!  Шарлот , каква е тази памет от теб …. ?  Евгени го помня още, ама за Виена и котарака бях забравила и дълго се чудех какво искаш да кажеш 🤣.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 19:05 от saffron

# 460
Момичета добре че сте вие в сегашната седмокласна .... напрежението с нож може да се реже.
Vienna като минат изпитите може ли да изпратим на котката малко учебници ( и почерка ще и осигурим) за 7 клас, там вече е проверена.

# 461
  • В средата на времето
J_M_M, след твоя пост надникнах в седмокласната за една-две странички. Мога да кажа само, че се радвам в момента, че съм майка на дванадесетокласник, че от повторението на въпросната одисея ме делят цели 7 години, че пак няма да пиша и чета в отчетната бъдеща тема и че съчувствам на всички ви, които в момента "живеете" в седми клас. 🍀

# 462
  • София
Училищата, особено за втората матура, нямат нищо общо с местоживеене.Събират на едно място (при  матури с много ученици. - на повече) всички деца, които ще държат примерно матура по френски. И ако училището е примерно в Люлин, живеещият в Железница ученик с ДЗИ френски няма да се облажи с училище  в Младост, а ще си бие път до Люлин.

# 463
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ааа Пенсионирана русалка на тези от Железница Люлин ни е ок като район-само на 1 - 1,5 часа, други ни притесняват повече. Grinning Хареса ми примера ти, но девойката се отказа от френския и ще ходи на философия.
Заветната бележка ще се раздава утре, а таткото се е обещал и на двете ДЗИ да е шофьор.

# 464
  • София
Izida, сегашната седмокласна няма нищо общо с нашата. Моето експертно мнение е, че им е малко пиенето.

Нямам търпение да си получи бележката и да видя дали ще я пратят в Костинброд примерно.

Снощи ги закарах с приятелката й до 33. Май 90% от софийските абитуриенти бяха пред трите дискотеки в карето. Много готино. Искаше ми се да остана.

Общи условия

Активация на акаунт