ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 918
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Хубаво, че матурите са ни само две
 Ама защо е този саботаж към децата, не разбирам. Всичко в последния момент, ей така да ти е гадно
 То и за това стават грешки.

# 541
  • Пловдив
Щом за ЛИС спрягаме "Спасова могила", за есе ще е нещо за Вярата. Такава им беше класната на моя.

# 542
А този, който е правил разпределенията, алкохол да не види през живота си, храната му да няма вкус, гръм да го удари, да не му става...
Нашите и двете са в центъра, за да се заврем в задръстванията, а не е да няма училища наоколо.
32-ро дали има хубава аудио система, ако има представител в групата?
Иначе и аз съм спекла покрай предстоящата матура по БЕЛ Sad . АЕ не го мисля много.

# 543
Ако някой не успее в последния момент да си вземе бележката , не е ли възможно с разпечатка от страницата на МОН ?

# 544
Галя, адмирации -ти и за аудиосистема си се замислила, докато останалите само  мерим разстояния …. и си напомняме за черните химикали …😀

# 545
  • Варна
Като казахте за редовете в бележката, та се присетих…
В сайта на МОН при нас са 4 реда за две матури. Втори и четвърти ред са копи пейст на първи и трети. Не ми стана ясно защо е така.

# 546
  • София
Нашите и двете са в центъра, за да се заврем в задръстванията, а не е да няма училища наоколо.
32-ро дали има хубава аудио система, ако има представител в групата?
И аз като Вилиан предлагам смяна. 32-ро за 44-то (до Ботевградсо шосе). Там не би трябвало да има задръствания.

# 547
Засега доволна от лотарията: 1-то училище достъпно на 6 спирки с метро, а другото на 5 с автобус. И аз леко се бях притеснила, защото единственият вариант беше да си се кара сам, но може би щеше да търси място за паркиране до края на 1 и 2 модул …

# 548
  • София
За да не се излагам, защото аз и в тази тема не знам какво учат, попитах щерката:
Залага на произведебие от 11 клас, защото не са давали от много време. Като предполага, че ще е Ботев или Вазов, защото миналата година средният успех е под 4 и ще се опитат да го повдигнат.
Иначе тя иска Вапцаров, Борис Христов, Стратиев  или Багряна.

# 549
  • София
Значи....мама пак дойде на помощ..... Imp
От Дружба 1 до Надежда имало Метро, и то може без прекачване....
спира на 500м от 101 училище !!!!
Е да 1 час е ама ......направо е супер...може да дремне вътре докато пътува, вместо да го мисля с колата в задръстванията Rage

И то аз да го знам, дето на метро съм се качвала 2 пъти и се загубих.... а те двамата - синковеца и мъжлето всеки ден пътуват с градски транспорт./ аз съм с кола от Н години/

Направо за никъде са без мен. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 550
  • София
Като казахте за редовете в бележката, та се присетих…
В сайта на МОН при нас са 4 реда за две матури. Втори и четвърти ред са копи пейст на първи и трети. Не ми стана ясно защо е така.
След дълго взиране в еднаквите редове в търсене на "10-те разлики", които ги няма, ми просветна, че вероятно двата идентични реда са за оценките в точки И с цифри.

# 551

И при моята е така, само дето сме във Варна. Даже не знаех, че там провеждат матури. Ще трябва аз да я съпроводя до там, няма да ми е спокойно да я оставя сама да се оправя с колата в този район.
Иначе по БЕЛ е в Пета ЕГ - поне това е добре.
Не учи ли в същото училище Пета ЕГ. Във Варна  всички са си в собствените училища.

Не учи в Пета моята. Това пък откъде се взе, че във Варна са си в училищата?
Днес преглеждах бележките на 12-класниците от училището, в което преподавам - всички са на БЕЛ в нашето училище - само трима са в съседство, на АЕ - също в нашето училище, само Мат, ИТ и Инф са в други училища. Това се случва наистина за първи път, по-старите колеги бяха изумени. Дъщеря ми също си е в нейното училище на втората матура. Мен ме устройва, като виждам какви сутрешни пътешествия са им организирали на софиянци Simple Smile.

# 552
  • В средата на времето
И аз като Вилиан предлагам смяна. 32-ро за 44-то (до Ботевградсо шосе). Там не би трябвало да има задръствания.
Абе и аз бих сменила 57-мо за 44-то, ама няма да се получи. 😊

Ей, Лейди, умното си е умно! Аз снощи го мислих това с тези два реда на предмет, приех, че им се е скапала страницата нещо и спокойно заспах. 😂

# 553
  • Sofia
... но ДЗИ френски в 26-то Княжево можем да го направим с преспиване в центъра Laughing

Имате къде да преспите на 3 мин пеша от 26-то Kissing Smiling Eyes Пък на Г. най-добрият приятел ще бъде в моето училище за БЕЛ (пак в квартала). Ще го видя кои ще му бъдат квестори, а мога и вас да ви проверя - не че има някакво значение. Със сигурност организацията и на двете места е отлична.

# 554
Давай квесторите, като нямаш темата …😂    За протокола - 18-то и З1-во.  И аз си помислих, че това е момента астралните близнаци да се видят!

Общи условия

Активация на акаунт