ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 827
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • В средата на времето
И вкъщи е така. Тази седмица ударно чете. За 5 години не съм го виждала да учи толкова по БЕЛ. То не става петилетката да преборим за 5 дни, но не ми се обяснява. Каквото-такова.

# 646
  • Sofia
Аз разбрах кое искаМЕ и кое не искаМе да се падне (пак се возихме - метнах го до фризьорката да отреже 3 пръста от гривата). Успях да си кажа всичко, което имах на ума, не знам колко бях чута - "добре, добре, добре". Laughing

Мен друго ме тормози от известно време - някои деца хем пълни отличници в дипломата, хем голям зор за много висок резултат на матурата - за къде в БГ трябват такива топ резултати (медицина може би)? Relaxed И да питам в прав текст - за право в СУ някой пази ли инфромация за баловете миналата година до n-то класиране, даже и платено)? Laughing Имам някаква идея от темите на предишния набор. Чудя се какви да ги измислИМ вече.

Да ви разсея малко - стига сте се притеснявали за утре Sparkling Heart

# 647
За утре стискам палци на всичките ни деца. Не видях моята девойка да се притеснява за утре, аз също не се притеснявам особено. Питах я какво иска да и се падне, не ми даде точен отговор. За първата част на ДЗИ-то  била спокойна, за втората част също, за третата било въпрос на късмет дали ще и пасне. В училище за 5 години смениха 4 пъти учителите, включително и в 12 клас. Извън училище отиде точно на 4 урока по 1 час тази година и това е . Да е жива и здрава невероятната и учителката  до 7-ми клас от училище, че я ограмоти прилично и я научи да може да борави с текст. Оценката и е доста важна, защото е балообразуваща за фармация.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:44 от Госпожа Рада

# 648
  • София
До утре сме изписали тази тема.Личи си,че нещо се задава.
Според мен е добре в последния момент да не се чете/учи.В един момент идва усещането, че нищо не знаеш,като пред изпит.
АниК аз съм попадала на това,не знам колко е достоверно,от форума е.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1525169.msg46013217#msg46013217
Виж първия пост, като кликнеш на линка има инфо,май любителско за различни специалности на СУ включително право.

# 649
  • София
Ани, моят завърши с пълно шест, но му трябва и максимално висок резултат на БЕЛ, защото ще кандидатства право само в СУ.
Нас също ни интерсуват миналогодишните балове. Така, че някой знае и аз ще съм много благодарна, ако сподели.
Ali97, много благодаря.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 16:30 от Марти

# 650
  • София
Мили дами, обадих се на  Галя Дамянова, която е главен експерт в МОН и тя каза, че могат да пишат каквото си искат на  свитъка със задачи. Черновите остават в училището.

# 651
  • Sofia
Ани, моят завърши с пълно шест, но му трябва и максимално висок резултат на БЕЛ, защото ще кандидатства право само в СУ.

Точно ти ме притесни, но да не те соча с пръст Laughing Нещо ми беше останало в главата, че право ви е целта. При Izida не знам дали също не остана това като цел. Моят какво ще прави с малко над 5 диплома Scream
Ali97, И аз тази таблица гледах и правих някакви сметки, но са без кръчмар Trollface
Струва ми се, че поне в УНСС ще се класира, но той искал СУ. Само с искане не става.

Ради, тия двамата ще ни уморят със спокойствие.

# 652
  • София
За УНСС не съм попадала на балове за прием.Явно са конфиденциална информация,както и баловете за останалите ВУЗ-ове.
Обърнете внимание,че информацията за прием от линка по-горе е за 2022 година!

# 653

Ради, тия двамата ще ни уморят със спокойствие.
Оммммм......Ани, днес цял ден девойката се занимава с жизненоопределящи проекти. От сутринта е на среща  с нейни приятелчета от класа и планират двуседмично пътуване през юли в Европа. Спечелиха от картите за безплатно пътуване  с влак по Европа, та правят маршрут и резервации на нощувки. Там някакво си ДЗИ!

# 654
  • София
Рада, това е жестоко! И аз на тяхно място бих правила маршрут!

Аз се сетих да купя химикалки. Много се гордея със себе си, защото в 10ти клас, вечерта преди матурата ровихме по чекмеджета да търсим. Тъкмо ще има и за предстоящото НВО.

# 655
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Химикалки купих преди 2 седмици. Вчера питах за тях. Каза, че са в шкафчето. Като се прибера ще проверя дали са там. Ако не брат й да търси докато е в София още.

# 656
  • Sofia
От сутринта е на среща  с нейни приятелчета от класа и планират двуседмично пътуване през юли в Европа.

Ние вчера платихме билетите за 10-дневен престой в Италия, а обиколката вече са я планирали.

Аз купих много черни химикали, след като той на ДСД изпита писа със син, вместо черен. Ще има и за НВО, и за ДЗИ на малката след 5 години Laughing (уж да си изберат най-удобния, дето изкарва 100 точки).

# 657
Класната им е подарила в понеделник черни химикали.

# 658
Поне един паднал мустак върху някоя тема от котката  няма ли? Joy
Сънчо, нямаме ни рокля, ни обувки още. Онзи ден вечерта трябваше да ми звъни дизайнерката, дето ще прави роклята - тя работела нощем, но пропусна. Все ми е тая вече, ще отиде и без рокля на бал.
Днес преговаря, а аз се мъча да не ми личи колко съм напрегната.
Химикалки имаме, но сестра и ме трогна днес - излиза по работа и се върна с нови 10, за всеки случай.

# 659
Момичета, утре от вас чакам темата, че цял ден ще съм по дела разни!  Успех на децата ни и да се справят отлично  с ВСИЧКО!    Ние не сме максималисти, но се надявам все пак на приличен резултат🙏

Общи условия

Активация на акаунт