Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 450
  • 687
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Какво ви е мнението за този фотоепилатор? Заслужава ли си да се възползвам от тази оферта?
В характеристиките пише, че има приставки за подмишници и бикини зона, но реално няма, само една е за цяло тяло от врата надолу. А аз и в тези зони искам да третирам. За лице не ми е необходимо.
https://www.technopolis.bg/bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS … C1994-00/p/834172

# 211
Ми, какво да му е? На мен ми се вижда ок.

Аз така или иначе не ползвам приставките, щракам си само с основната. Другите са с по-малко прозорче и става по-бавно, но пък реално имат допълнителна защита за чувствителни зони.

# 212
  • София
Ми, какво да му е? На мен ми се вижда ок.

Аз така или иначе не ползвам приставките, щракам си само с основната. Другите са с по-малко прозорче и става по-бавно, но пък реално имат допълнителна защита за чувствителни зони.
По-скоро се чудя дали ще прилепва добре и ще прави добър контакт на подмишниците и бикини зоната (интимна). Да не се окаже, че няма да има резултат.

# 213
Резултатът зависи от цвета на косъма и от самата кожа. Има жени, които са писали, че нямат ефект, но при повечето има и не зависи от модела. Но може да огледаш и другите модели фотоепилатори.

Иначе за светкането - няма да светне, ако не прилепне добре. Не знам какво ти е притеснението, но не е нищо сложно.

# 214
  • София
Благодаря ви! Помогнахте ми да взема окончателно решение. Ще споделя резултати след време.

# 215
За подмишниците и стандартната приставка на Лумеа върши добра работа, мен също ме мързи за там с по-малка. Вече пак зависи - ако е много дребна и слаба жена и там е много вдлъбната ямка, предполагам че с мъничката би станало по-добре. Но за повечето хора става и с основната.
По други, по-интересни места... зависи и на теб колко ти се занимава и кълчи, че там си е йога и то не за начинаещи Grinning Но знам за не един случай когато осъзнавайки че с малката приставка се удължава това чекнене, решават че и голямата е чудесна за там Joy

# 216
  • София
За подмишниците и стандартната приставка на Лумеа върши добра работа, мен също ме мързи за там с по-малка. Вече пак зависи - ако е много дребна и слаба жена и там е много вдлъбната ямка, предполагам че с мъничката би станало по-добре. Но за повечето хора става и с основната.
По други, по-интересни места... зависи и на теб колко ти се занимава и кълчи, че там си е йога и то не за начинаещи Grinning Но знам за не един случай когато осъзнавайки че с малката приставка се удължава това чекнене, решават че и голямата е чудесна за там Joy
[/quote
Разсмя ме. Представих си аз каква ще съм картинка JoyJoyJoy

# 217
Мда, по-добър подход е да се смееш в такава ситуация Grinning
Ще си изработиш начин на работа с времето, но първите пъти определено са... забавни Grinning

# 218
  • Благоевград
Вярно ли е, че процедурата трябва да се прави в много светло помещение, както и очите да бъдат предпазвани със слънчеви очила, защото светлината е силна и може да предизвика главоболие?

# 219
За очилата не е вярно, за осветеното помещение - да, много даже. Там не можеш прекали, светвай де що има.

# 220
Правя си процедурите на стайна светлина и не ползвам очила. Не съм получавала главоболие, нито какъвто и да бил зрителен дискомфорт.

# 221
Момичета, правилно ли съм разбрала, че от фотоепилатора на Филипс, най- добре е да е само на кабел. Защото живота на батерията може да прецака уреда.  А всички нови модели са точно такива?

# 222
Този, който използвам аз, може да работи и на батерия, и на ток. Обаче аз си го използвам на ток, за да имам пълна мощност (а и на батерия май загряваше доста🤔).

# 223
Старите модели с батерия не можеха да работят с включен кабел, сегашните мисля че могат та и да издъхне батерията, не мисля би било драма. Не ми е трябвало скоро да гледам какво се предлага, аз пак бих си взела без батерия ако трябваше да избирам сега и го има като вариант. Най-малкото за да тежи по-малко, а и поне преди с батерия бяха осезаемо по-скъпи.

# 224
Здравейте, понеже тук се говори повече за фотоепилаторите на Филипс, да попитам има ли някой, който да е ползвал някои от фотоепилаторите на Браун, и ако да, дали сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт