Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 587
  • 687
  •   1
Отговори
# 330
Около очите защо?

# 331
Защото имам новопоявила се коса там, отстрани на челото и отстрани при очите. Да разбирам, че не се прави в тези зони или поне не в домашни условия?

# 332
Не, забранено е около очите. Може да ослепееш от светкането.

# 333
Ако е към слепоочията мисля, че
можеш да щракнеш.Или високо на скулата.

# 334
В клиники съм чела ценоразпис и има цена за премахване на косми между веждите. Най- вероятно има вариант...

# 335
Под линията на очите пишеше в книжката, че може. Предполагам, ако го насочиш и със затворени очи святкаш, няма проблем.

# 336
Здравейте, откъде се снабдявате с тъмни очила за епилация при дразнене на очите? И бенките с обикновен бял молив от козметичните щандове ли ползвате?

# 337
В добре осветена стая дразнене нямам. Ако е близо до очите, насочвам, затварям и тогава цъкам.
Бял молив взимам от ДМ. Вече не зачертавам бенките, само си чертая краката на сектори.

# 338
Благодаря ви! Секторите са,за да не се объркате къде сте минали и къде не, предполагам?

# 339
Благодаря ви! Секторите са,за да не се объркате къде сте минали и къде не, предполагам?

Да, точно така. Чертая на квадрати и като мина някъде, слагам по една отметка, иначе забравям😂

# 340
Това с чертането и аз го играх отначало... познайте дали ми стигнаха нервите за повече от първите няколко пъти Grinning Аз вече отдавна не съм и на такива редовни процедури де, ама святкам там наред и каквото - такова. Може би се случва някъде да пропусна мъничък участък или пък инцидентно да повторя но вече не се втелясвам толкова. Но съм много бледолика, та ако примерно светна втори път някъде без да искам, шансът да се изгоря е по-малък. На по-матова или направо по-тъмна кожа е по-рисковано. На мен едни стари стрии по кълката ми се сливат с цвета на кожата чак, а знаете колко бледи стават...

# 341
А при прозиращи вени има ли проблем? Чета ,че пише разширени вени е противопоказно. Аз съм с много тънка ,бяла кожа и чувствителна кожа  и вените ми прозират -имам и спукани капиляри.

# 342
Разширени вени е различно от прозиращи или спукани капиляри. Аз също имам отзад на прасеца спукани, а по цялото тяло имам прозиращи като ми падне тена. Не съм имала проблем.

# 343
  • В.Търново
около очите не би ми и хрумнало да пробвам...
Май не е много добра идея. Нали?

# 344
Здравейте, като направите всички процедури и да кажем след 6 месеца започнат да растат, отначало ли се запознава всичко. Или правите само една, като поддържаща (еднокрарно). Имам на няколко места разширени вени, като паяжина, дали някой е святкал върху такива. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт