Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 559
  • 687
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви много на всички! Да, наистина са ужасни тези дебели косми. Тя полудява, защото станаха доста. Лошото е, че в този малък град едва ли ще намерим добро студио. Ще поразпитам в околните по-големи градове и ще я насоча към Електроепилацията щом така стоят нещата.

# 301
Здравейте. Не съм писала до сега, но ви следя изкъсо Simple Smile имам бри950 и след две бременности нямам търпение да елиминирам и малкото останали следи от косми по тялото си.

Тамън се насветках по лицето и сваляйки накрайника, забелязах че има пукнатини около малкото стъкълце. Вероятно е да съм го натиснала и спукала при съхранение.

Има ли смисъл да търся нов накрайник и този да го хвърлям? Мисля си че изкривява светлината или сензорно може да се е разфокусирал.. знам ли.. та, какви са ви препоръките, има ли резон да го хвърлям.. ?

Поздрави на всички за новата 2025! С пожелания всичко което искате да се сбъдне и всичко което не искате да ви подмине!

# 302
Ако е в гаранция питайте сервиза.

# 303
Здравейте, от скоро имам фотоепилатор Philips Lumea BRI973. В книжката пишеше, че не може да се използва ако използваме дезодоранти с дълготрайно действие. В случая аз използвам за подмишниците дезодорант Odorex Deo Спрей против изпотяване, който мисля, че е от този тип. Правилно ли мисля.. някой в такава ситуация? Може ли мнение и от вас? Благодаря.

# 304
Одорекс се ползва само 3 вечери последователно. Планирате така, че да не се святкате в тези три - четири дни.

# 305
Одорекс се ползва само 3 вечери последователно. Планирате така, че да не се святкате в тези три - четири дни.

Да, предположих, че ще е така и след това ще може да се използва. Аз процедурата с 3те дни подред я минах и вече пръскам веднъж на 2 седмици.
Благодаря:)

# 306
Инпулсите на фотоепилатора филипс лумеа колко години карат? Като свършат зарежда ли се с нови импулси?

# 307
Нищо не му се подменя или зарежда, като свършат импулсите приключва целият епилатор. За сметка на това, са много - нищо общо с бройките на тези които са със сменяеми лампи. Предполага се да изкарат много години. Ако не му се повреди нещо друго междувременно, разбира се.

# 308
Благодаря за бързия отговор. Слушала съм мнения че импулсите стигали за максимум 3 год.

# 309
Силно се съмнявам да свършат за толкова, освен ако не го ползва цялата махала Grinning

# 310
Здравейте,
Аз се затруднявам при краката и това, че пропускам участъци без да искам, защото се обърквам къде съм минала и къде не. Особено в частта назад, където не мога и да видя много добре. Може ли някой жокер как се случва при вас? 😊

# 311
Здравейте,
Аз се затруднявам при краката и това, че пропускам участъци без да искам, защото се обърквам къде съм минала и къде не. Особено в частта назад, където не мога и да видя много добре. Може ли някой жокер как се случва при вас? 😊

Бял молив и чертая крака на квадратчета, като нацъкам един квадрат слагам отметка, иначе забравям. Пада с къпане,с мокра кърпа - не особено. Grinning

# 312
  • Благоевград
Бял молив може да се изтрие с мицеларна вода.

# 313
Здравейте! Четох, че при минаване на подмишниците не трябва да се използва дезодорант преди това три дни? През тези не може ли нещо друго? Вие какво използвате?

# 314
Защо? Никъде не съм срещала такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт