Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 614
  • 659
  •   2
Отговори
# 525
Супер доволна съм и аз от Филипс Лумеа. Започнах на две седмици от януари. В момента на подмишниците на 100% изчезнаха, по краката също, но има тук там и продължавам. Всъщност останаха на зони, които избягвах заради капиляри или бенки. При мен е трудното да запомня къде съм минала и къде не. Разчертавам се с бял молив, но май пак пропускам. Като цяло смятам, че до лятото ще се справя и с краката напълно. С лицето още се страхувам, но виждайки резултатите май след лятото ще се престраша 🙂
Относно лицето,страха от какво е?
Питам, не съм запозната понеже.
В очакване съм на моя уред и се ограмотявам в момента.😉

# 526
Аз за лицето се притеснявам от пигментация Simple Smile Затова и се въздържам за сега да работя него.

# 527
Здравейте, чета темата, но сега се включвам и тъкмо си закупих този модел. Нямам търпение да започна да го използвам. Мисля да третирам подмишници и краката от коляното надолу за сега. Ръцете не смея, като се затопля и ще са ми открити. Надявам се по нататък да споделя положителни резултати 🙂
https://www.technopolis.bg/bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS … RI945-00/p/801239

# 528
  • София
Вчера минах всички зони без крака. Ще ги направя по някое време тези дни. Ами, на триъгълника си ме понаболяваше да ви кажа, а аз него досега не съм го правила. Нямам търпение да видя какви ще са резултатите.

# 529
Здравейте, чета темата, но сега се включвам и тъкмо си закупих този модел. Нямам търпение да започна да го използвам. Мисля да третирам подмишници и краката от коляното надолу за сега. Ръцете не смея, като се затопля и ще са ми открити. Надявам се по нататък да споделя положителни резултати 🙂
https://www.technopolis.bg/bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS … RI945-00/p/801239
Поне 4 процедури може на ръцете да се направят до средата на юни.Идеята е да няма човек силен тен, не слънце да не го види.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 20:35 от ДХ3

# 530
Че аз силен тен през живота си не съм хващала, не мисля и че някога ще хвана Grinning Не го и мисля толкова лятото, аз с ръцете не се и занимавам че то там почти нищо няма, но съм светла и си оставам почти без промяна, така че лятото хич не го броя.
Но който потъмнява стабилно, може и през есента да трябва да се въздържи, докато изчезва тенът, нищо че вече не ходи по къси ръкави...

# 531
Благодаря за насоките. Днес направих краката и в приложението имаше опция да въведеш колко см. ти е от коляното до глезена и ми изчисли, че трябва 29 светвания да направя по тази дължина, а моите бяха 16, 17 😀. Няма да се вживявам толкова, с времето ще свикна, но ми стана интересно, може би трябва по наблизо да премествам всяко следващо.

# 532
Близо трябва, то всъщност "челото" на приставката е много по-голямо от площта която обработваш - гледай "прозорчето" само а пластмасата около него я игнорирай все едно че не е там. Реално даже застъпваш, за да не остава необработена площ, заради това.

# 533
Да, реално е така. Следващия път ще се постарая да минавам по този начин. То и затова явно сега ми се стори, че бързо минах навсякъде.

# 534
Здравейте! Искам да си купя фотоепилатор и се колебая между PHILIPS SC 1998/00 и PHILIPS BRI 949/00. Бри е доста по-скъп и не съм сигурна дали си заслужава. Въпросът ми е, какви са разликите между тях и като цяло между по-скъпите и по-евтините. В брито има и приставка за подмишници освен за бикини зоната и лицето. Но другият също може да се използва за подмишници, нали? Та, според вас какви са различията между тези уреди, защо има такава голяма разлика в цените и струва ли си?
Това са двата модела:
https://www.philips-eshop.bg/fotoepilator-za-obezkosmiavane-s-fu … RAZ8aAm0sEALw_wcB

https://www.philips-eshop.bg/fotoepilator-za-obezkosmiavane-phil … vanced-sc1998-00/

Благодаря предварително

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 18:05 от Михаела....

# 535
  • Sofia
Здравейте! Купихме си PHILIPS BRI 947/00. Взехме го, за да може съпруга ми да си епилира дупето, защото му оперираха киста на опашката и казаха, че отсега нататък винаги епилация, защото имало опасност пак да получи от косъм.
Въпроса ми е с коя приставка трябва да се третира, защото има приставки само за корем, подмишници, бикини зона, лице и крака?

# 536
Няма приставки за всяка част на тялото Simple Smile
С тази за крака опитайте, за бикини зоната също, ако кожата на мъжа Ви е тъмна.С всяка една става.

# 537
С тази дето е на общо основание по принцип, най-голямата. Но щом е имало хирургическа намеса, там ще има белег който евентуално да пазите за известно време, може би е хубаво да питате и лекаря колко дълго.

# 538
  • Sofia
За сега ще епилираме извън белега и раните. Лекаря каза, че това не пречи да епилира останалата част.

# 539
Аз установих, че на мен ми е по-лесно да използвам епилатора настрани, а не по дължината на крака. Така минавам се по-добре сякаш..  дали има значение посоката на косъма? 🧐

Общи условия

Активация на акаунт