Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 372
  • 658
  •   1
Отговори
# 645
И мен ме мързи и ми писна.. особено по-големите части като ръце и крака.. Пенсия ще хвана докато си оправя краката целите. Иначе вече интима си правя всяка седмица , а не на две седмици, както пише. Ефекта е по-голям за мен така. Зарязала съм приложението, не ми е в помощ. Карам на усет.

# 646
Всички сме така за големите зони, не е във вас проблемът... Голяма бъзикня са си и е много изкушаващо да отложиш за друг път.

# 647
Вече от седем месеца правя стриктно, последния ми писна, а и вече ми е студено да се кълча гола по два часа. Правя интим и мишниците за пет минути. На мишниците нямам нищо, но ги цъкам да си има 😁 и интима е на 70 % готов

# 648
Ох много добре ви разбирам. То аз от две години някъде ако не и повече си правя процедури и се сещам вече от дъжд на вятър. Особено сега в студа е ужас.

# 649
И мен ме домързява с епилатора.😂 Направо дадох почивка на всички зони през лятото (дори и на тези, които слънце не ги огрява), много ми беше горещо, за са се пекат и с епилатора. Пролет и лято ми е най-комфортно с него.
А и си купих Филипс Oneblade Intimate и за първи път използвам уред за бръснене, след който нямам раздразнена кожа в интимната област. Мисля да подновя процедурите с фотоепилатора скоро, преди съвсем да дойде големият студ; просто много изведнъж паднаха температурите и още се настройвам.😂

# 650
С него бръсненето става ли гладко? Че за там ходя на лазер и искат да е перфектно обръснато.

# 651
Аз нямам забележки, не съм усетила нещо да ми боде на допир (даже, когато започнат да растат космите, усещането не е за нещо бодящо). Но е възможно да не бръсне толкова близо до кожата, колкото самобръсначките, знам ли. То при мен след бръснене със самобръсначка макс на следващия ден и без това не е гладко и се започва със сърбеж, зачервени пъпчици, раздразнена кожа и евентуално враснали косъмчета. При самото триене на кожата по дрехите и израстване на космите се случва, много е неприятно. С Филипс-а изобщо нямам споменатите проблеми. Отделно че и не съм се порязвала с него.

# 652
И аз от години съм с тример на Филипс, но модела вече не се продава. Изключително съм доволна - почти до кожа, даже и не боде. Пазя си го като очите! Струва ми се, че onablade не маха чак толкова до кожа и някак не ми се дават пари на вятъра.

# 653
Моят го купих за 63 лв, много добре похарчени пари. Най-важно ми е, че с него нямам споменатите "екстри".🙂

# 654
  • София
Аз се бръсна стандартно преди процедурите. Отложих вече две седмици, тоя уикенд ще трябва да се светкам. Краката са ми ужас. 2 часа мъка... не стига, че ми е студено да седя гола, ами и по някое време ми избива студена пот от това, дето ме пари от светкането.

Дори съм ги разделила на два дни, че иначе много загрява това чудо - в единия ден светкам лице, корем, интим, подмишници и ръце, а втория само краката.

# 655
И аз нямам нерви, а уж с braun-а става по-бързо - така като ви слушам с Филипс е голяма мъка. Аз го ползвам само за интим, а крака и подмишници с обикновен епилатор и съм страшно доволна.

# 656
  • София
Ако трябва да съм искрена, става бързо, но мен и за толкова ме мързи. А с обикновен епилатор няма абсолютно никакъв шанс. Оставям гадната скубеща болка настрана, ами и колко врастнали ми прави тая машинка на мъченията... Моят косъм е черен, плътен и дебел по рождение, а кожата бяла като мляко и чувствителна като за трима - чудна комбинация.

# 657
Абе чак бързо не е, специално за големите зони. Но поне е в удобството на дома ни, ако трябва да се записва час и да се ходи в салон за това, няма да стане по-бързо...

# 658
  • Sofia
След лятото все още не сме подновявали епилацията вкъщи, но трябва. Съпруга ми след операция на киста на опашната кост, му каза лекаря да епилира дупето. Затова и купихме фото епилатора, Simple Smile аз съм измежду другото.

Общи условия

Активация на акаунт