Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 46 140
  • 695
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, в шок съм и се чудя какво да правя. От повече от година не се бях присещала за фотоепилация- беше ми подарък за Коледа от ММ преди 3 години и съм го ползвала не повече от 20 пъти общо. Нагласям се аз тази вечер, стриктно махнах косми със самобръсначката, легнаха мъжът и детето и аз се нагласям за интим. Точно в този момент се чува рязко отваряне на вратата, аз вдигам бързо гащите и изпускам епилатора на земята с гръм и трясък  Sad появява се синът ми и иска вода Sad( Както и да е, но след това не проработи:(. Премигва само на 1 все едно е прегрял .
Нямам идея каква е гаранцията на това чудо, но предполагам, че отдавна е изтекла. Супер тъпо ми стана, че са една секунда загубих няколко стотин лева. В момента нито знам какво е актуално на пазара, нито ми се дават такива пари. Philips Lumea SC 1994 е..беше Sad

# 661
Момичета, в шок съм и се чудя какво да правя. От повече от година не се бях присещала за фотоепилация- беше ми подарък за Коледа от ММ преди 3 години и съм го ползвала не повече от 20 пъти общо. Нагласям се аз тази вечер, стриктно махнах косми със самобръсначката, легнаха мъжът и детето и аз се нагласям за интим. Точно в този момент се чува рязко отваряне на вратата, аз вдигам бързо гащите и изпускам епилатора на земята с гръм и трясък  Sad появява се синът ми и иска вода Sad( Както и да е, но след това не проработи:(. Премигва само на 1 все едно е прегрял .
Нямам идея каква е гаранцията на това чудо, но предполагам, че отдавна е изтекла. Супер тъпо ми стана, че са една секунда загубих няколко стотин лева. В момента нито знам какво е актуално на пазара, нито ми се дават такива пари. Philips Lumea SC 1994 е..беше Sad

Потърсете в продавалника или базара.

# 662
Изчакайте черен петък, бих препоръчала. Излизат добри оферти, както онлайн, така и физически магазини. Моя го взех на подобна оферта.
( И заключвате ги тия врати 🙄)

# 663
Сега се чудя дали да рискувам с някакъв от olx за Ок.200 лева, но нямат гаранция и никаква идея колко са ползвани, макар и да твърдят, че не са. От друга страна ще го ползвам макс по 4-5 пъти в годината. Просто нямам много косми, след първата година ползване почти изчезнаха.
В техномикс има и сега  за по 350 лева по-стари модели.

# 664
Цената варира спрямо годината на издаване на уреда, тоест колко е нов и "модернизиран" приставките, импулсите и разбира се марката. Аз уред за лична грижа, интимна направо, от олх и прочие не бих взела. Лично мнение.

# 665
Тези уреди имат сервиз за обслужване( Пан сервиз май беше преди).Занесете го да го погледнат,  може да е нещо дребно за поправка и да не трябва нов уред.

# 666
Привет, мадами! Твърдо решена съм да си купя фотоепилатор. Ходила съм на 4,5 процедури лазерна епилация на интим, от вече година не съм ходила. Косъмчета си имам, около 30% процента са изчезнали и то само на триъгълника. Мислех да започна на цяло тяло и да си направя пълния брой процедури, но ще трябва да дам луда пара, а не съм сигурна до колко резултата ще е задоволителен и прецених, че фотоепилатора е по - добра инвестиция, дори да няма уау резултати поне няма да си се набутал толкова. Въпроса ми е какъв да си взема. Доста разглеждах и съм се насочила към тези на Philips, компетентността ми е нулева и искам съвет, защото аз разлика освен в броя на приставките и импулсите, дали е с кабел или батерия, и колко е нов модела, не видях. По стар модел с ще “мори” ли космите така, както по - новия модел? Само аз ще си го ползвам, така че и 250 000 импулса ме устройват. От изчетеното до сега разбрах, че по - предпочитания е този с кабел, защото бил по - лек. Аз съм блондинка със светла кожа, от коляното надолу космите са си ми черни, но по бедрата са по русоляви, на ръцете пък са ми кафеникави, на триъгълник черни, а “надолу” кафеникаво руси. Дали по скъпите модели не оказват влияние и върху една идея по светли косми?🧐
Другото което е, под бакенбардите имам един русоляв въх, който мноого ме двазни, махала съм го с кола маска, преди 3 месеца го махнах с конец и от тогава не мога да се отърва от затворени комедони, но на слънце на места изглежда кафеникав, дали ще се повлияе поне малко? Ще кача и две снимки и ще помоля за сравнение, защото разликата в цените е огромна, а аз не виждам друга разлика, освен изброените по - горе. Извинете ме за дългия пост, но исках да съм максимално ясна😁

# 667
Който си избереш. Светлината е една и съща, само допълнителните неща като кабел, приставки и т.н. допълват. Сигурно знаеш, че действа различно при различните хора и не влияе на светли косми.

# 668
Само да кажа че кабелът на Лумеа е към 2 метра, няма нищо общо с някакви къси кабелчета дето съм виждала на някои епилатори и дето те принуждават да клечиш до контакта. Т.е. не пречи толкова при употреба. А батерията пък освен че оскъпява, прави целия епилатор и по-тежък в ръката. Така че преценете си доколко ви е важно да е с батерия. Аз лично съм скептична и как се държи акумулаторна батерия като стане на наколко години, но това вече са си по-скоро мои размисли и съображения.

# 669
  • София
Аз съм с модел 1997 само с две приставки,на снаха ми е BRI949 с всичките му приставки ,при това извити.
Имаме ги от 2020г и двете, пробвала съм и нейния- много ми е тежък и въпреки извитите приставки на коленете и посмишниците пак си трябва нагласяне.
Както е казала natka- кабела е достатъчно дълъг за нужните "упражнения", така че не съм имала проблем.
Снаха ми наскоро сподели,че и тя го ползва с кабела, защото без него не успява да мине краката си до коленете, а за останалите части на тялото да не говорим.
Следователно батерията за 5г се е "скапала"
А като пари да не говорим - моят струваше 300лв на промоция в Кауфланд, а нейния 900лв също на промоция през 2020г....

# 670
И аз съм с 1997, от 10г го имам.

# 671
Здравейте,някоя от вас успяла ли е да свърши импулсите.Питам ,тъй при мен ,след доста използване на уреда,а сега дъщиря ми го пэлзва на няколко пъти докато си го ползва,той изключва.Включваме го отново и си работи и след известно време пак спира.Дали това не означава че му свъ ршват импулсите?

# 672
По-скоро загрява. Тук бяхме смятали, че при ежемесечно използване ще ти стигне за 20 г.

200 хил. импулса, средно по 1000 щраквания на процедура (много е дори това) ще ти стигне за 200 процедури. При средно 9 процедури годишно (през 6 седмици) това са 22 години. Отделно, че след пълния ефект на опадане на космите изобщо не се щракаш често. Аз лично веднъж годишно като се присетя за поддържаща процедура.....

# 673
  • Русе
Здравейте, мацки! Simple Smile От известно време и аз обмислям да си взема фотоепилатор, но се колебая кой да избера, тъй като в момента са пуснали на черния петък Philips BRI945/00 Lumea и Philips BRI949/00 Lumea. До сега не съм ходила на лазер, а само на кола маска. Какво бихте ми препоръчали вие? Innocent P.S Със светла кожа и черен косъм съм.

# 674
Ти си прецени. Не виждам съществена разлика, освен допълнителни приставки към втория.

Общи условия

Активация на акаунт