Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 50 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Внимавай, може да си се изгорила, щом усещаш това.Гледай дали
ще стане като корички фини и ще се обели/

# 736
Възможно е да съм се изгорила, да. Минаха 24 часа, но усещам опъване и болка като при слънчево изгаряне. На степен 5 бях, защото кожата ми е светла. Явно трябваше май по-ниска степен. Най-вече бедрата и краката ме наболяват, особено при допир в дрехите.

# 737
Да, мини на по-ниска.

# 738
По-ниска трябва да е степента, никога не съм усещала какъвто и да било дискомфорт след епилиране. А по време на святкането усещаше ли парене?

# 739
Възможно е да съм се изгорила, да. Минаха 24 часа, но усещам опъване и болка като при слънчево изгаряне. На степен 5 бях, защото кожата ми е светла. Явно трябваше май по-ниска степен. Най-вече бедрата и краката ме наболяват, особено при допир в дрехите.
А преди това как си се обезкосмявала? Да не би и от бръсненето да е, ако не си свикнала да бръснеш. Не че едното изключва другото, разбира се.

# 740
По време на святкането абсолютно нищо не усещах, освен леко боцване тук-там.
Епилирала съм се досега само с епилатор, вече бяха минали около 6 дни от епилирането ми с епилатор и реших да тествам  фотоепилатора. Не съм бръснала краката. Бикини зоната избръснах, но там нямам никакви оплаквания, но и степента беше ниска там около 2-3 с приставка за бикини. Също и подмишниците така.  Значи само краката ме болят, явно съм минавала повторно зони, нали ми е за първи път...
След епилацията също нямах оплаквания, болката като от изгаряне се появи днес, вече като са минали близо 24 часа. Но няма зачервяване, няма белези като от прозорчето, но кожата е суха и опъната. Явно ще се обели.

# 741
Мажи с нещо да не е суха, не вярвам чак да се и обели по това което описваш.

# 742
Закупих си и аз фотоепилатор, по препоръка купих Браун. Обаче в упътването пише да не се използва по гениталиите и в случай че имате разширени вени. И сега тъй като го взех основно за слабините и краката изобщо не съм го пробвала.
Ползвате ли вие по слабини и евентуално ако някой има опит при разширени вени да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт