Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 39 777
  • 641
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм правила вече 8 процедури и имам доста добър резултат. Голяма гъвкавост трябва наистина, но си заслужава.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 21:15 от ShameOnYou

# 631
Благодаря! Да, определено си трябва доста гъвкавост за тази зона😂, но ми се ще отново да опитам с "йогата", пък дано и при мен да има задоволителен резултат!🙂

# 632
Вие ползвате ли специален накрайник за "отдолу"  и на каква степен правите процедурите. Аз използвам приставката за лице (на лицето не съм я ползвала и ако реша някога ще я дезинфекцирам 😁), понеже други допълнителни нямам и правя на 4 степен, че на 5та ме заболява. Иначе на триъгълника действам с основната приставка на 4 или 5 🙂

# 633
  • София
Аз имам две приставки - по-малка за лице и една нормална. Отдолу минавам с нормалната на степен 3, защото на 4 или 5 мнооого ме боли.

# 634
И на степен 3 ефект има ли?
ShameOnYou, и аз като теб. Само че съм минавала и лицето няколко пъти с приставката за лице.😅

# 635
Не ми е проблем да се сгъвам и чекна, обаче ставам разногледа че се опитвам с огледало да гледам какво правя и съвсем се омотвам и изнервям Joy И като вече казах какво е положението при мен - има и по-добри опции за йога от точно това Grinning

# 636
  • в къщи
Здравейте,искам да попитам от къде може да се закупи резервна лампа за Филипс Лумея 1995,търсих из интернет,но нищо не намирам,а свършиха вече импулсите

# 637
Никъде. Купуваш нов.

Как успя да ги изхабиш.  Бяхме смятали, че при ползване всеки месец ще стигне за 20 години.

# 638
Здравейте,искам да попитам от къде може да се закупи резервна лампа за Филипс Лумея 1995,търсих из интернет,но нищо не намирам,а свършиха вече импулсите
Да не е развален?

# 639
  • в къщи
Да не е развален?
Цитат на: ДХ3
link=topic=1648223.msg50173519#msg50173519 date=1757167082
Да не е развален?
Ами не ми се вярва да е развален,включва си нормално.Просто не святка като натискам .Това ме оди на мисълта,че няма импулси.Не че не ползвам доста години и не е невъзможно и да се е развалил,но си реагира нормално при стартиране

# 640
И аз имам подобен проблем с моя 4-годишен Филипс Лумея, включва се нормално, сменям степените, но многоо рядко пуска импулси, а има контакт с кожата, изправен е и тн., по същия начин процедирам както винаги, но уви.. Чудя се какво да правя, гаранцията отдавна е изтекла..

# 641
Здравейте, някоя от вас правили си пълен интим 🤭

Общи условия

Активация на акаунт