Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 39 796
  • 641
  •   1
Отговори
# 615
Приложението го зарязах мн.бързо.Гледам си резултатите и решавам какво да правя.

# 616
В приложението ми дава след направени първоначални 4 процедури,ми дава 5та.И после вече по 1 път в месеца.
В книжката пък с инструкции пише 2 месеца през 2 седмици,т.е. 4 пъти през две седмици.И след това по веднъж в месеца една подържаща процедура до 8 месеца.

# 617
Да, но това е обшия случай, как ще реагират косъмчетата при Вас е частен случай.Така действайте според зависи.

# 618
Правя си на две седмици от февруари месец. Ще ми казва някакво приложение кога имам нужда аз, то знае ли мен кога ме сърби , за да се почешам ? Дори мисля да го изтрия. Не ми помага с нищо.

# 619
Хей момичета,понеже съм заспала съм пропуснала на 26ти минаване с фотото ,днес ги минах . Грешка ли е!?!

# 620
# 621
  • София
Момичета, кога разбирате, че трябва да разредите вече процедурите? Аз направих една пауза от 2 месеца заради морето, на което изгорях и виждам тук таме някое косъмче, но не е болка за умиране.

# 622
Изчакай да ти се махне тенът и тогава почвай пак. Иначе рискуваш да се изгориш. Разредих като вече нямах. Иначе правих шест през две седмици, после 6-7 на месец, сега по една на година, че и по-малко...хаха

# 623
Мда, те хубаво пишат да се поддържа през месец... Обаче като вече нямаш косми, мотивацията също се изгубва, че си е занимавка Grinning

# 624
Ми то като нямаш косми, няма и какво да святкаш. Ама от време навреме като се присетя.....

# 625
  • София
Така е като не си слагам очилата и не виждам космите на краката не съм ги святкала от доста време, последно беше юни преди почивката, ама имах косми само на едното коляно и то 4-6
Ръце  подмишници правя по често защото имам доста упорити  няколко косми, а и там махам с епилатор.
На бикини линията почти няма и честно казано правя 2-3 пъти годишно просто така .

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 17:28 от vnd

# 626
Така е като не си слагам очилата и не виждам космите на краката не съм ги святкала от доста време, последно беше юни преди почивката, ама имах косми само на едното коляно и то 4-6
Ръце  подмишници правя по често защото имам доста упорити  няколко косми, а и там махам с епилатор.
Бикини зоната почти няма и честно казано правя 2-3 пъти годишно просто така .

Бикини зоната изцяло или бикини линия?

# 627
  • София
Бикини линия, ще се коригирам
" Отдолу" пробвах в началото 2020г, много ме болеше и се отказах

# 628
Някоя от вас може ли да сподели за успех "отдолу"? При мен е поносимо като усещане, обаче святкането там си е направо йога упражнения, трябва ми и огледало и затова само 2-3 пъти съм святкала там.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 22:54 от dolce miele

# 629
Аз за там се отказах, но при мен хем косъм не особено тъмен, хем и там кожата  по-пигментирана... а накрая само с йогата си оставах наистина, а то наистина си е йога за напреднали Joy
Има други са писали в темата че са доволни, така че и за там при всеки различно.

Общи условия

Активация на акаунт