Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 603
  • 659
  •   2
Отговори
# 600
При мен няма никакъв ефект над горната устна.

# 601
Ако е супер тънък мъх и/или не е тъмен... хич не бих се занимавала. Трябва да има все пак какво да погълне достатъчно от светлината, че да нанесе поражения в корена на косъма.

# 602
Степента зависи от цвета на кожата, не от прага на болка. Аз съм със светла кожа, на 5 минавам над устните (имам светъл мъх, на живо е ок, но махам, защото на някои снимки изглежда като по-тъмни косми😂). Не използвам фотоепилатора сега обаче, че не обичам да се мажа ежедневно със слънцезащита.
Как използвате ножчетата за вежди? Не мога да разбера и само ги гледам в магазините и мигам.😂

# 603
  • София
Моето фото има лупа, която ползвам , за да определя коя степен да ползвам. На интим ползвам 3, защото много ме боли. Ако имам лек тен, ползвам 4 и на другите места 5.

Моите косми са дебели, черни и гъсти. Кожата ми е бяла като мляко.

# 604
  • В.Търново
На мен на лицето нещо не ми действа, а го имам поне от 2 години.
На краката спрях да правя процедурите, защото пия за разреждане на кръвта, заради тромб в крака, който всъщност вече го няма, но имам болка като претоваря крака. Някой, ако знае дали мога дап равя процедурите да пише. Не знам кого да пише. С.Доктора, който ме следи е възрастен и няма как да го занимават и с такива въпроси.

# 605
Здравейте, момичета!

Вие спазвате ли си процедурите по график?
Днес завърших 4-та процедура на подмишници, които бяха през две седмици и сега в приложението ги дава веднъж месечно и така до 12-та процедура. Може би едно 70% ги няма, дали да спазвам както е дадено или да продължава да ги правя на две седмици?

# 606
Карай си през 2 седмици според мен, докато прецениш че каквото можеш да постигнеш с фотоепилатора си го постигнала и вече само ще поддържаш.

# 607
Здравейте, аз спрях да следвам приложението и вече си записвам в бележките колко процедури имам на всяка зона. На крака, подмишници и интим вече съм на 9 процедури през 2 седмици, не знам колко да направя, може би 12 и ще започна през месец. На краката заради морето спрях и направих следващата процедура след месец, но има нужда да продължа по на често, имам косъмчета на места все още. На ръцете спрях след 4 процедури, защото хванах там доста тен и виждам, че половината косъмчета се появиха, но смятам, че е нормално и след няколко месеца като избледнее ще започна отново през 2 седмици.

# 608
Здравейте! Моля да споделите, ако сте имали следния проблем. Имам епилатор от няколко месеца, в гаранция е. Днес когато исках да си направя поддържащата процедура на степен 4 на подмишници няколко пъти се светнах на тази степен. Но после започнаха да мигат степени 1 и 2. И светна степен 1. Аз преместих на 4. И така няколко пъти. Спрях го, макар, че не беше загрял. Като го пуснах отново пак работи известно време на 4, после 1 и 2 мигаха, аз преместих на 4... Ще бъда благодарна за съвет!

# 609
Не ми се е случвало.
Има ли промяна в цвета на кожата, силен тен? Възможно е да е заради това.

# 610
Случвало ми се е но по много странен начин. На едната подмишница точно определено място не го "харесва" фотоепилаторът и това е Grinning С многократно нагласяне го прилъгвам, но почти всеки път точно там и само там решава че няма пък да ме светне... А нямам видимо по-тъмна кожа на това място, не знам и аз какво и как засича.

# 611
Здравейте, някой с Philips Lumea може ли да сподели опит с приложението, което се тегли в телефона. Наскоро си закупих фотоепилатора,но имам въпрос и бих искала да помоля за съдействие.Модела е  този- Philips Lumea bri977/00.
Изтеглих си веднага и приложението на телефона.Прочетох си и указанията и начина на използване.Направих  си по 4 процедури(през две седмици) на определени зони,но въпросът ми е защо след 4 завършени процедури в приложението ми изписва пета процедура ,след две седмици. Не би ли трябвало след тези четири завършени процедури, да следват на четири седмици т.е. по веднъж в месеца вече до 8 месеца напред
?
Тоест -първите 4 процедури са през 2 седмици, а след това по веднъж на 4 седмици ...
Приложението ми изписва на някой зони 5та процедура от първоначалните,и се обърках доста .
Да следвам указанията в книжката ,или да следвам приложението и да направя 5та процедура.
Ще съм безкрайно благодарна ,ако ме насочите правилно !
Благодаря предварително  !

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 13:52 от Maria7865

# 612
Нито хората сме еднакви, нито космите ни Grinning
От Филипс не виждам как могат да знаят конкретно на мен или на теб 4 или повече процедури трябват. Ако смяташ че имаш още какво да постигнеш и не си готова да минаваш само на поддръжка - карай си през 2 седмици. Ако смяташ че си доволна вече - минавай на по-дълъг период.

# 613
Благодаря за отговора  !Като цяло съм доволна към момента, имам тук таме по някое косъмче.Но това приложение ме обърка с тази 5та процедура в началният етап,и дори не ми дава да коригирам датите в пренасочване ,за да ги настроя след още две седмици.

# 614
Ами виж ги и те какво са писали и какво препоръчват. Аз и не помня като си купих моя първия преди години 4 ли пишеше или повече, глудах тях да ги направя като програма минимум пък после да решавам. На краката май стана и с по-малко но се прежалих поне за тая бройка дето бяха писали.

Общи условия

Активация на акаунт