Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 39 796
  • 641
  •   1
Отговори
# 585
Някой може ли да сподели непосредствено  след самото епилиране,дали е нужно да се мажем с крем и какъв трябва да е ?Благодаря предварително  !

# 586
Някой може ли да сподели непосредствено  след самото епилиране,дали е нужно да се мажем с крем и какъв трябва да е ?Благодаря предварително  !

Не знам дали е задължително, аз се мажа със нормален лосион за тяло. Просто си усещам кожата леко суха.

# 587
Скрит текст:

Не е задължително да се мажеш, но го препоръчват за хидратация на кожата. Спрямо кожата и предпочитанията ти, може да намажеш с хидратиращ крем зоните, които са третирани - гледай само да не е нещо, което не си пробвала до сега, понеже не знаеш как ще ти реагира кожата. Също така, аз лично бих избегнала кремове с парфюми и други ефекти (загряващи, охлаждащи).

# 588
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, държа на "празна карта" ето този епилатор браун от амазон https://www.amazon.de/dp/B09QQS92GP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 . Излиза ми за 250 евро, струва ли си модела и цената, че до колкото чета повече за philips пишете.

# 589
Благодаря ви,мъжът ми ми донесе спрей с пантенол,но в състава му има и алкохол и не знам дали ще пречи да го използвам.Иначе имам олио за след депилация с кокос от Джъмбо.

# 590
А ти имаш ли реално нужда от пантенол след третирането? Той е за успокояване ако примерно изгориш от слънце или от сорта, но след фотоепилатора ако ти трябва да слагаш пантенол наред не ми звучи добре...
Иначе някакво задължително третиране на общо основание няма, хидратирай там с каквото ти харесва, ако прецениш че имаш нужда. Ако прецениш че нямаш - не мажи с нищо пак е ОК.

# 591
Не знам дали имам нужда,но кожата ми е суха по принцип много често ме сърби и щипе,особено след баня сърби по краката до такава степен,че чак откачам.Но после отшумява от самосебе се.До сега съм се правила само с обикновен епилатор и краката ми са целите с врастнали косми.Грозна картинка.Надявам се ,вече и аз да съм с нормални крака и да се оправя.
Когато използвах Philips Lumea няколко часа след това кожата ми я усещам все едно гори,но пък точно тогава беше много горещ ден и не съм много сигурна дали не е било от горещото.Пръснах си спрей с пантенол,някъде прочетох, че успокоява кожата и за това.

# 592
Ами действай си и занапред според както си усещаш кожата на момента. Няма някакво задължително мазане с нещо, както след разни други процедури.
Да, като изчезнат с времето врастналите косми е голям кеф наистина. Не става веднага, но пък и не се завръщат.

# 593
Здравейте, моят въпрос е - ако използвам устройството, без да съм го стартирала през телефона, то приложението ще получи ли известие, че съм правила сесия?

# 594
  • Sofia
Не. И то е само като дневник за напомняне като наближи датата.

# 595
Здравейте! Леко не съм по темата.но не намирам другас..Има ли тема във форума за стандартни епилатори?

# 596
Здравейте отново. Бихте ли споделили вашият опит с Филипс на лицето - с какво премахване космите преди това, кои зони третирате, през колко време и има ли ефект, ако да - какъв. Аз имам много фино мъхче (нормално) по лицето и ми беше интересно дали бих могла да го премахна добре с Филипс и има ли смисъл.

# 597
Здравейте отново. Бихте ли споделили вашият опит с Филипс на лицето - с какво премахване космите преди това, кои зони третирате, през колко време и има ли ефект, ако да - какъв. Аз имам много фино мъхче (нормално) по лицето и ми беше интересно дали бих могла да го премахна добре с Филипс и има ли смисъл.
Здравейте, аз го ползвам над горната устна и бакенбардите. Доста ме беше страх ,но сега се родих. Моя фотоепилатор беше комплект с тример, и махам косъмчетата по лицето с него. Задължително слънцезащита , и след самата процедура минавам с розова вода и след това хидратирам добре с други продукти. Резултати има определено, аз си спазвам графика в приложението, имам малко косъмчета над устната,но са толкова финни,че с пинсета ги махам.  ☺

# 598
  • София
Аз като човек, който преди да си вземе фотоепилатора беше минал 12 процедури лазер 💀 нямах никакъв ефект с лазера, но с фотото се родих. Преди процедурата бръсна с ножче за вежди и минавам с фотото. Махам бакенбарди, мустаци, минавам брадичка. Дет’ се вика цяло лице 😂 Сега вече растат рядко и са тънки.

Минавам цяло тяло с него. На корема ми растат тук там единични чисто бели косми и е много смешно. Мъжът ми се смее, албиноси били.

# 599
Благодаря. Мен по-скоро ме беше страх от отзиви, че после растат по-дебели🤣 А това се прави с приставката за лице, на коя степен? Аз имам висок праг на болка и 5-та е ок. И също - като на другите места през две седмици се прави, нали?

Общи условия

Активация на акаунт