Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 51 438
  • 759
  •   2
Отговори
# 750
Поръчах го, още като прочетох vnd,  благодаря ви Simple Smile На добра цена е - 328 в емаг, и щом и върши работа, нямам какво да се чудя.

# 751
  • София
Със здраве да го ползваш!
Не отстъпва на скъпите модели според мен.
Не е тежък и не се уморява ръката от него, кабела е достатъчно дълъг, за да не пречи...
Според мен е доста изгодно като цена качество

# 752
благодаря! грам не разбирам какво се прави с това чудо, но ще се опознаем - иначе е най-вече за нетърпеливата ми дъщеря, вече на 18, едва дочакваща възрастта да дойде момента за машинката Simple Smile

ако някакви съвети, извън стандартните и тези в първия пост, имате, давайте, ако имаме въпроси - ще питам Simple Smile

малката приставка е за лице, голямата е за тяло и бикини, нали?

# 753
Щом е на 18 г. няма никакъв проблем да ползва фотоепилатор. В тийн годините не се препоръчва, понеже може да няма трайно действие заради хормоните.

# 754
Съвет мога да дам да се действа винаги в много добре осветена стая. Не го чети това просто като дневна светлина както някои, а като светнати де що има лампи наоколо, максимално осветено да е. Намалява дразненето от това просветване което се вижда при третирането, при някои хора може да раздразни очите или да причини главоболие.
И поне първите пъти се заредете с търпение и си предвидете повече време - времената които пише в упътването са нелепи просто, повече време отнема дори и като свикне човек. А отначало дори и по-бавно става.

# 755
мерси! соулфри, да това имах предвид, ама не се е разбрало явно - че едва чакаше да стане на 18, за да се съглася да ползва фотоепилатор Simple Smile

# 756
Дъщеря ми е почти на 16 и от миналата зима ползваме. Факт, няма ефект като при възрастен,  но косъмчетата много изтъняха и оредяха.  Има и голи петна. Много добър ефект има за бикини зоната

# 757
Да, не го препоръчват за тийн периода, защото хормоните варират и ефектът не е като при възрастен. Иначе няма проблем да се ползва, нищо лошо няма да стане, по-скоро може да няма ефект.

# 758
мисля, че имаше връзка с хормоните
забранено е под 18, а не непрепоръчително откъм смисъл

# 759
Е, забранено не е. Не се препоръчва, защото резултатът може да не е очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт