Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 50 171
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Отделно не се купуват.

# 691
Интимната зона как ви повлиява фотоепилатора.Там при мен е доста тегаво,все още имам

# 692
  • София
Аз съм на чертички там:))) Тука има - тука няма. Такова е положението. Явно на места хваща, на други не и на мъжа ми му е много забавно Laughing

# 693
Здравейте, някой има ли опит с фотоепилатор Glowie? Продава се само на собствен сайт, силно "намалена" цена от 159 лв. Сайтът прилича на Телешоп... много хвалба, малко данни. Подозрително ми е.

# 694
Интимната зона как ви повлиява фотоепилатора.Там при мен е доста тегаво,все още имам

Навсякъде ли си ги махате или само на бикини линията?

# 695

Навсякъде ли си ги махате или само на бикини линията?
навсякъде,но точно там вке още имам

# 696
Моето Филипсче приключи, чу се пук и спря да пуска импулси Sad
На мен ми свърши перфектна работа, но сега децата са наред и ще купувам нов.
Та в тази връзка да питам някой купувал ли е от Девайс Трейд през OLX? Пише, че са чисто нови, но на доста ниска цена. Ако са коректни ще поръчам през тях.
Отделно се чудя между BRI945 и 947. Разликата е в 2 приставки. Основно за бикини зоната ми е чуденката дали да взема с 2 или 4 приставки.

# 697
Здравейте, искам да ви питам, мъж съм и косми по гърба.За бръсненето ползвам тример с приставка и става лесно. Имам фотоепилатор, но сам не мога да си светна гърба, няма кой да ми помогне. Споделете някои съвет как да се справя сам или, ако сте виждали някаква приставка, която да ми помогне кажете.

# 698
Няма как. Трябва някой да те светка, тъй като се изисква плътно прилепване към кожата, тогава се пуска импулс. Не беше ли ти, който разпитваше за лазерна епилация?

# 699
Няма как. Трябва някой да те светка, тъй като се изисква плътно прилепване към кожата, тогава се пуска импулс. Не беше ли ти, който разпитваше за лазерна епилация?
Да, Аз за това разпитвах.

# 700
  • София
Моето Филипсче приключи, чу се пук и спря да пуска импулси Sad
На мен ми свърши перфектна работа, но сега децата са наред и ще купувам нов.
Та в тази връзка да питам някой купувал ли е от Девайс Трейд през OLX? Пише, че са чисто нови, но на доста ниска цена. Ако са коректни ще поръчам през тях.
Отделно се чудя между BRI945 и 947. Разликата е в 2 приставки. Основно за бикини зоната ми е чуденката дали да взема с 2 или 4 приставки.

И аз загледах тази страница, още се чудя.

Иначе, искам да попитам следното- имам някаква машинка без марка (IPL Hair removal..нещо такова), която миналата година ползвах няколко месеца (4 може би), като пишеше 2-3 пъти седмично, но аз повече от два пъти не успявах. Не бих казала, че имах никакъв резултат и сега се чудя, ако заложа на доказана марка дали ще имам резултат. С нормална кожа (нито много светла, нито много тъмна) и тъмни косми съм. Смятате ли, че при липса на резултат с един уред, с друга марка бих могла да съм доволна. Става въпрос само за краката за сега.

# 701
  • там, където ми харесва
Здравейте ще питам въпрос , които може и да е задаван , но нямам време да чета в темите. От няколко месеца приложението ми дава да удължа програмата с 30 дни да всяка процедура отделно. След като се епилирам отбелязвам датата , но приложението не ми отчита започване на нов цикъл , които трябва да е на 2 седмици , а дава ново удължаване за 30 дни. Не знам защо? Някои случвало ли му се е?
Така е от няколко месеца и не знам някаква почивка ли е?

# 702
След определен брой процедури, святкането става на един месец.

# 703
То не е и след точен брой процедури, че все пак не сме еднакви нито ние, нито космите ни. Но след като се постигне ефект колкото може (когато и да е това за този човек и тази зона), вече няма смисъл да се светка на същите интервали и се минава на поддръжка която е по-рядко.

# 704
Така работи уредът, след първоначални процедури начесто, после се минава на такива на един месец:

Общи условия

Активация на акаунт