Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 183
  • 983
  •   1
Отговори
# 480
Valen23, пуснете в петък в същата лаборатория
Ще пусна със сигурност, благодаря!

# 481
Помогнете ми да разчета теста бременна ли съм или не?

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 00:13 от Не се сърди, човече

# 482
Положително “да” 🙂

# 483

Скрит текст:
Теста ти е положителен, но обърни внимание на кръвосъсирването - доста ниски тромбоцити, протромбиновото време също не е ок, PTT е в горна граница. Вземаш ли добавки с вит. К, някакви лекарства или ХЗТ?
Левкоцитите са малко над горна граница, има и някакъво crp, малко е, не говори за ингекция, но го има. Боледувала ли си скоро?

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 06:51 от K_aterina

# 484
Според мен тестът ти беше с изпарителна черта. Точно така изглеждат.
2 г.с. няма бременност още. А за растящото ЧХГ  не знам. Вероятно зацапването е било от овулация.
Предният ми цикъл ,ЦИКЪЛ беше на 14.06 ,няма как да имам овулация месец по късно на 20ти.
За теста не мисля ,че беше изпарителна излезе в оказаната време и беше синя чертата ,колко е бил читав теста-не зная.
Според АГ зацапването е било имплатанционно,защото съвпада с датите на мц,предполагаемата ову и течението ,което получих макар и след закъснение,което беше оскъдно.
Казах 2ра г.с. защото по таблицата от изследването отговаря на 2ра.

# 485

Здравей да имам Тромбофилия преписаха ми инжекции Фракдипарин,утрогестан,и елвит вчера бях при доктора прегледа ме обаче все още не вижда нищо може би още не се е оформило откри ми 2 кисити но не знам дали ще попречат на бременноста

Скрит текст:
Теста ти е положителен, но обърни внимание на кръвосъсирването - доста ниски тромбоцити, протромбиновото време също не е ок, PTT е в горна граница. Вземаш ли добавки с вит. К, някакви лекарства или ХЗТ?
Левкоцитите са малко над горна граница, има и някакъво crp, малко е, не говори за ингекция, но го има. Боледувала ли си скоро?

# 486
Това обяснява отклоненията. Следвай препоръките на лекаря! Много е ниско още чхг, бременността е съвсем в началото, за да се види. Доктора би трябвало да ти е казал, кога отново да отидеш.

# 487
Това обяснява отклоненията. Следвай препоръките на лекаря! Много е ниско още чхг, бременността е съвсем в началото, за да се види. Доктора би трябвало да ти е казал, кога отново да отидеш.
На 28 трябва да ида на преглед заради кистата възможно ли е да получа кървене от кистата много ме е страх ако загубя и това бебе ще ми е 5 загуба 🥺

# 488
На 28 трябва да ида на преглед заради кистата възможно ли е да получа кървене от кистата много ме е страх ако загубя и това бебе ще ми е 5 загуба 🥺
Кплко са големи кистите, къде са, какъв тип са, от кога са?

# 489
Здравейте,

Ще съм благодарна да разбера мнението ви за моите резултати:

На 10.07 ЗЕТ на един 5-дневен бластоцист:
ЧХГ 17.07 - 39.17
ЧХГ 19.07 - 100.1
ЧХГ 24.07 - 824 (на този ден  ми го искаха от инвитро клиниката)
ЧХГ 26.07 - 1141 !!!!

Коментарът в клиниката е, че ЧХГ след 1000 не се удвоява на 48ч, аз обаче тук съм чела все лош завършек на бременности, в които не се удвоява.

Какво е вашето мнение?

П.п: Продължавам си с терапиите и си чакам деня за преглед във вторник, нооооо е излишно да пиша, че не мога да си заглуша гласовете в главата....

# 490
Здравейте,

ЧХГ 17.07 - 39.17
ЧХГ 19.07 - 100.1
ЧХГ 26.07 - 1141 !!!!

Коментарът в клиниката е, че ЧХГ след 1000 не се удвоява на 48ч, аз обаче тук съм чела все лош завършек на бременности, в които не се удвоява.

Какво е вашето мнение?

П.п: Продължавам си с терапиите и си чакам деня за преглед във вторник, нооооо е излишно да пиша, че не мога да си заглуша гласовете в главата....
В една и съща лаборатория ли са правени изследванията?

# 491
Здравейте,

ЧХГ 17.07 - 39.17
ЧХГ 19.07 - 100.1
ЧХГ 26.07 - 1141 !!!!

Какво е вашето мнение?

В една и съща лаборатория ли са правени изследванията?

Последните две изследвания - да - в един и същи клон, на 19.07 беше в същата лаборатория, но в друг град.

# 492
Много рязко забавя ръст на последното изследване, но нищо не се знае. Може и лабораторна грешка да е. Възможно е и това на 24 да е лабораторна грешка, тогава удвояването ще е ок за дните. Изобщо не обичам да съветвам за кръвни постоянно, но в случая мисля, че се налага още един тест, да се види дали има грешка или наистина е забавил ход хормонът.

# 493
  • На изток от Ада
Бони през 48ч ли са?

# 494

Да, точно на 48 часа, в един и същи филиал Sad
Какво ще ме посъветвате в неделя не знам да работи Бодимед в София.. тогава мога да тествам в Токуда, но може да стане по-объркано...

Общи условия

Активация на акаунт