Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 025
  • 983
  •   1
Отговори
# 840
Elysian, покачването в ранните седмици трябва да е 48 ч, дори и по-малко. Твоето на 54 ч, което не е добре, но пък може и да навакса, задължително пусни отново тест след два дни.
Kalestia, последните три стойности са много зле, даже едната се е удвоила на 111 ч, а другата на 90 ч. По-скоро биохимична....
Oleander, за 11-ти ден тази стойност е много ниска, но по-притеснителното е, че няма удвояване от първата стойност. Времето за удвояване е 108 ч, а би трябвало да е 48 ч.

Съвета ми към всички момичета е да повторят теста отново след 48 ч.

# 841
  • На изток от Ада
Ели каза че между двата теста няма реално 48ч а около 46  47

# 842
Привет, дами!
Случва ми се нещо много объркващо. Днес ми е 7ми ден от инсе и 9ти ден от поставяне на инжекция Хориомон.
Вчера, поради зацапване, докторът ми каза днес да пусна ЧХГ. Речено-сторено.

Резултатът? 7800mIU/ml 😳

Звъня в клиниката. Назначават ми освен Дуфастон да приемам и Утрогестан. И твърдят, че този резултат е абсурдно е да само от инжекцията и за тях категорично има бременност. Какво мислите? Чакам да дойде четвъртък, за да повторя ЧХГ. Последния МЦ е на 14.09, който всъщност беше доста оскъден.

# 843
13 дена след поставяне на овитрел стойностите на ЧХГ са 0,381 от референтни стойности над 5 за бременност .
Изобщо да не се надявам на +резултат ,нали ? …. Овулацията ми е била на 19.09 според докторката

# 844
Привет, дами!
Случва ми се нещо много объркващо. Днес ми е 7ми ден от инсе и 9ти ден от поставяне на инжекция Хориомон.

Резултатът? 7800mIU/ml 😳

Звъня в клиниката. Назначават ми освен Дуфастон да приемам и Утрогестан. И твърдят, че този резултат е абсурдно е да само от инжекцията и за тях категорично има бременност. Какво мислите? Чакам да дойде четвъртък, за да повторя ЧХГ. Последния МЦ е на 14.09, който всъщност беше доста оскъден.

Това си е чиста бременност! Ще се види и на ехограф. Успех ❤

# 845
Привет, дами!

Резултатът? 7800mIU/ml 😳

Това си е чиста бременност! Ще се види и на ехограф. Успех ❤

В деня на инсеминацията (преди 7 дни) ме прегледаха, преди това имам 3 прегледа през ден и нищо такова не се видя, следихме фоликул, след инжекцията се спука, както си му е реда, настъпи овулация и т.н. Как е възможно изобщо? 😳😳

# 846
Такава стойност 7 дни след О си е направо невъзможна. Пусни пак след 48 часа.
Възможна ли е лабораторна грешка?

# 847

Напълно съм съгласна. Ще пусна задължително, докторът също чака ЧХГ след 48ч.
Според мен винаги е възможно да е грешка в лабораторията. Уринарния тест светна с втора черта още в секундата, в която капнах първата капка с капкомера, така че ЧХГ е с положителна стойност по всяка вероятност. Единствено може да са объркали стойностите. Не знам какво да мисля направо.
Чудя се дали не е “цветна бременност” и просто при инсеминацията да е било рано да се види. Но, ако тогава вече съм била бременна, щеше ли да има овулация?

# 848
По принцип няма и тест, който да отчете 7 дни след О. Според мен има нещо нередно.

# 849
По принцип няма и тест, който да отчете 7 дни след О. Според мен има нещо нередно.

Ако действително бременността отговаря на тези стойности, то тази бременност със сигурност не е в следствие на инсеминацията от преди 7 дни. Но, ако бременността е била вече факт, то възможно ли е докторът да не е видял и щеше ли да настъпи овулацията? Ако някой има идея да даде мнение, моля. 🥲

# 850

Ако действително бременността отговаря на тези стойности, то тази бременност със сигурност не е в следствие на инсеминацията от преди 7 дни. Но, ако бременността е била вече факт, то възможно ли е докторът да не е видял и щеше ли да настъпи овулацията? Ако някой има идея да даде мнение, моля. 🥲

Вижте не го мислете кое как е станало, отидете утре на преглед и ще е най-ясно!

# 851
  • На изток от Ада
Възможно е грешка в лабораторията.
Няма цветна бременност на, а кървене по време на бременност.
Няма как да е имало овулация при наличие на бременност.
Пуснете 2 чгх .

# 852

GM, няма как да има бременност 7 дни след О. , то реално още не би трябвало да има имплантация или тя да е в толкова ранен етап, че ЧХГ едва сега да започва да се трупа. Определено има нещо нередно. Ако си била вече бременна преди инсе, откъде са го взели този фоликул, че и да го пукнат. Възможно е при моларна бременност да има много високо ЧХГ, но тя пак се образува чак към 14-ти ден след О. както и другите Б, не вярвам за 7 дни да се появи. Пускахте ли хормони ( ЛХ и Естрадиол да се види дали се е спукал Ф или само по ултразвук " прецени" лекаря, че се е спукал?)

# 853

GM, няма как да има бременност 7 дни след О. , то реално още не би трябвало да има имплантация или тя да е в толкова ранен етап, че ЧХГ едва сега да започва да се трупа. Определено има нещо нередно. Ако си била вече бременна преди инсе, откъде са го взели този фоликул, че и да го пукнат. Възможно е при моларна бременност да има много високо ЧХГ, но тя пак се образува чак към 14-ти ден след О. както и другите Б, не вярвам за 7 дни да се появи. Пускахте ли хормони ( ЛХ и Естрадиол да се види дали се е спукал Ф или само по ултразвук " прецени" лекаря, че се е спукал?)

Само по УЗ. Възможно ли е все пак от инжекцията Хориомон все още да е положителен резултатът на 9ти ден, просто да са объркали стойностите в лабораторията и да става въпрос за 780, или 78, а не за 7800. Защото, както казах, уринарния тест също светна на момента.

# 854

Напълно съм съгласна. Ще пусна задължително, докторът също чака ЧХГ след 48ч.
Според мен винаги е възможно да е грешка в лабораторията. Уринарния тест светна с втора черта още в секундата, в която капнах първата капка с капкомера, така че ЧХГ е с положителна стойност по всяка вероятност. Единствено може да са объркали стойностите. Не знам какво да мисля направо.
Чудя се дали не е “цветна бременност” и просто при инсеминацията да е било рано да се види. Но, ако тогава вече съм била бременна, щеше ли да има овулация?
При всички случаи има бременност. При мен така е светкал уринарен тест, веднага след капването на урината, след секунди. Има голямо ЧХГ. Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт