Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 003
  • 983
  •   1
Отговори
# 885
Съжалявам, че ще го кажа, но се съмнявам да има бременност при такъв резултат. Колко закъснение имате?

# 886
Съжалявам, че ще го кажа, но се съмнявам да има бременност при такъв резултат. Колко закъснение имате?
Днес е шести ден
Какво може да се вижда тогава като плоден сак вътре в матката? На 10.10 съм за трето мнение
Казаха ми ако до 3 дни не се появи цикал да пия три дни Дуфастон уж да дойде цикъла
Тръбите са чисти, няма кисти, няма образования, няма и фоликули, които да се пукат за да дойде въпросния липсващ цикъл.

# 887
Днес е шести ден
Какво може да се вижда тогава като плоден сак вътре в матката? На 10.10 съм за трето мнение
Казаха ми ако до 3 дни не се появи цикал да пия три дни Дуфастон уж да дойде цикъла
Тръбите са чисти, няма кисти, няма образования, няма и фоликули, които да се пукат за да дойде въпросния липсващ цикъл.

Имате ли снимка от прегледа?

# 888
Ама как така виждат плоден сак, пък да пиете дуфастон, за да дойде цикъл?
Измериха ли лигавицата?
Много странно звучи всичко, може би трето мнение не е излишно в случая. Съмнява ме да е лабораторна грешка, щом два кръвни има.

# 889
Ева с първата бременност не ти е било високо ЧХГ, защото най-вероятно още не се е случила имплантацията и тогава си била с много късна овулация. Т.е. не си била в 6 г.с.
Сега обаче няма как да видят плоден сак в матката, а ЧХГ да е 0.1. При мен даже чак на 8000 ЧХГ видяха бременност на видеозон, преди това не се виждаше. Не знам какво са видели тези лекари. И наистина няма логика да ти кажат, че има плоден сак, а ако не ти дойде до 3 дни да предизвикаш цикъл с Дуфастон Confused

# 890
Моля някой да пусне нова тема.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:41 от bubanka

# 891
Днес е шести ден

Значи първо няма как да има отрицателен кръвен тест и да сте бременна. Щом сте направили 2 кръвни теста и са отрицателни значи няма бременност. Симптоми може да имате от всичко, едно ПМС или задържан фоликул са доста сходни със симптоми на Б. " Плодния сак", който т. нар доктори виждат най-вероятно е киста, задържан фоликул или миома. На 6 дни закъснение дори и най-добрия доктор, с най-добрия апарат не може да види плоден сак. Той се вижда на минимум 10 дни закъснение и ЧХГ над 2000, понякога може и повече. Така че, сменете ги тия доктори, че само като чета и свят ми се завива вече от некадърност. Лигавицата колко мм е? Снимка имате ли? Кой нормален доктор ще каже, че има бременност, пък после да дава Дуфастон за предизвикване на цикъла. Или вие нещо лъжете или не сте разбрала или тия доктори да се връщат в университета.

# 892
Момичета може ли някой да ми каже кога е най добре да се направи Чхг преди цикъл или при закъснението

# 893
Здравейте,

На 27. 09 правих зет трансфер на едно 5 дневно ембрион че.
На 7ми ден Чхг беше 36.700
На 10ти ден 134
Днес, на 12ти ден е 271.
Не е ли много ниско? 🙁🙁🙁

# 894
Щом се удвоява, всичко е наред Simple Smile

# 895
Здравейте, днес ми е осми ден от трансфер на 5 дневно ембрионче. Официално, казаха ми да направя кръвен тест на 12.10. Рано е, знам, но имаме годишнина със съпругът ми и сутринта си пуснах чхг, сега излезе 5.94. Какво значи според вас, да се радвам ли?

# 896
Здравейте, това е резултата 9 дни след доказана овулация чрез УЗ. Как ви се струва резултата и прогестерона?

# 897
Здравейте, пиша и аз за съвет и малко кураж. На 23.08.2024 ми беше последния цикъл. Миналата седмица (02.10.2024) си направих уринарни тестове, на които втората черта беше много бледа. Отидох да си направя кръвен и показа стойност 28,84. Така разбрах, че съм бременна. Записах си час за преглед, като той беше вчера (10.10.2024). Докторката каза, че по изчисления трябва да съм в 6 седмица и би трябвало да можем да видим сака. Но... При прегледа ми каза, че не вижда нищо в матката. Според нея има много бледа сянка, но не може да каже, че вижда със сигурност нещо. Имало 2 варианта- или да е много рано, просто да ми е закъсняла овулацията и да не можем да видим още, или да е извънматочна.... Накара ме днес и в понеделник да направя пак кръвен да видим как се движи ЧХГ. Днес си пуснах и резултатът беше 892,00. Притеснявам се.... Не знам до понеделник ... А още повече до четвъртък на 17.10, когато ми е следващия преглед при нея. Много ме притесни с тази извънматочна бременност. Според вас?...

# 898
  • На изток от Ада
Тони пусни 2 чгх ...
Николина Николова 657053 по принцип се вижда при чгх над 1000 ..Колко дни са минали от 2 теста

# 899
Тони пусни 2 чгх ...
Николина Николова 657053 по принцип се вижда при чгх над 1000 ..Колко дни са минали от 2 теста

Единият тест е на 04.10, вторият е днес на 11.10. В понеделник ще пускам пак и в четвъртък съм на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт