На море в Гърция 2024 - II

• 61 048
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Veneta, за booking кореспонденцията да е само в писмен вид. Това ме спаси и след 9 месеца разправии и жалби из Европа ми върнаха 1039 евро от разликата в настаняването. Не е вярно да възстановяват само 25 евро. Освен това да са някакви нови техни "вътрешни правила", неописани в общите им условия, както беше при моята релокация. Пък техните вътрешни правила са повече от закон, мани мани. Гледам да избягвам booking за дълга почивка. Сега ги ползвах за две нощувки само.

# 601
  • Стара Загора
Здравейте ,скоро заминаваме за Неа Ираклица, искам да споделите някакви забележителности около Кавала, също така за ферибот от Кавала до остров Тасос какви цени са горе долу и за автомобил също… Ще се радвам да споделите освен забележителности около Кавала така  и хубави магазини за парфюми,дрехи…
Благодаря на отзовалите се
Мнение 584 и 585

# 602
Доколкото и аз имах скромна случка в букинг, на мен ми казаха че ще покрият сумата, която е до цената на първата резервация, като ги накарах да напишат още веднъж и самата цифра. Горницата не.
Разбира се всичко в писмен вид и надлежно нащракано за доказателство.
Не казвам че букинг са бели и добри, но “хотела” е всъщност тоя който прецаква ситуацията, особено пък като сте платили. Аз това не мога да проумея

# 603
Здравейте. В първия пост линкът за Амулиани е неактивен.
Някой има ли инфо от скоро за там?

# 604
  • гр. София
Здравейте момичета 🌞
Да препоръчате нас. място на Касандра. Колебанията са ми около Калитеа, Сивири, Пефкохори, Полихроно. Ако имате мнения за плюсове и минуси, както и препоръки за други нас. места.. всички би ми било от помощ, за да реша.
 Като търся по-скоро урбанизирано място, с повечко живот в него, крайбрежна алея, тавернички до морето, ако има и нощен живот някакъв би било добре, че ще сме с 18 и 19г “деца” и не ми се иска да скучаят с нас. Като не държа на плаж в градчето - ние обикаляме всеки ден различен, вече съм направила списък, кои да посетим. По-скоро ми е важно вечер като се приберем да има къде да излизаме да хапнем и разпуснем. Както и да е по стратегически разположено (да не на в началото или края). И още един въпрос от къде можем да си вземем лодка целодневно под наем?
Благодаря много на всички отзовали се 🌊🏖
Не мисля, че Пефкохори е мястото. Разположен е високо на скали и няма типичната крайбрежна алея и таверни до морето. Има гледки отвисоко.
Ох, обърках го с Афитос...🙄 Афитос е нависоко. Пефкохори май не беше....

# 605
  • Варна
Да препоръчате нас. място на Касандра.

Като плаж и природа за мен единствено ХРУСо ,Chrousso Village Hotel , https://chroussovillage.reserve-online.net/?checkin=2024-06-09&a … y=BGN&rate=574850 , НАвсякъде другаде ходехме с колата.
За Тасос 90% ползват фери от Керамоти

# 606
Veneta Bozhilova, звъннете отново на Букинг и не вярвайте на всичко, което ви казват от хотела. И задължително и в писмен вид, както са ви посъветвали.

Имали сме два пъти ситуации, в които от Букинг са ни връщали парите. И в двата случая собствениците на хотелите се издъниха и лъжеха много нагло представителите на Букинг, трябва да сте настоятелни.

# 607
  • Немция
Петерки, част от цитата относно какво търси авторката:
...Като търся по-скоро урбанизирано място, с повечко живот в него, крайбрежна алея, тавернички до морето, ако има и нощен живот някакъв би било добре, че ще сме с 18 и 19г “деца” и не ми се иска да скучаят с нас. Като не държа на плаж в градчето - ние обикаляме всеки ден различен, вече съм направила списък, кои да посетим. По-скоро ми е важно вечер като се приберем да има къде да излизаме да хапнем и разпуснем

Певкохори е в ниското, да.
Гледките от високото(Афитос, Калитеа), които описах, компенсират липсата на типична крайбрежна алея.
Споменах вече в Афитос има стълбище, което води до морето.

От доста години ползваме Букинг за отсядане в цяла Европа, не сме имали проблеми.
И за мен е възможно хотелът да е оплескал нещата.
В хотела в Гърция ни бяха казали,че друг път можело лично по телефона да ангажираме(излизало по-изгодно), а не през Букинг- нищо чудно да е възможно да се объркат резервации така.
В друга държава не са ни предлагали такъв вариант.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 11:37 от Бибит

# 608
  • Варна
Петерки, част от цитата относно какво търси авторката:
По-скоро ми е важно вечер като се приберем да има къде да излизаме да хапнем и разпуснем[/i]

Е да , тогава най много нощен живот и таверни има Ханиотис /Χανιώτης и може би Лутра/Λουτρά където има и що годе хубав плаж и плажни таверни.

# 609
Здравейте , в края на юни ще посетим Ситония. Имаме запазени 3 нощувки е Неос Мармарис , но ми се иска да сменим локацията и да запазим още 3 нощувки някъде другаде на Ситония или Касандра. Моля за препоръки за красиво градче с таверни.
Разглеждам една вила в Сикия , отдалечено е от плажа на 5-6 км.  Какво мислите за там ? Simple Smile

# 610
  • София
В момента по Nat Geo - Европа отвисоко - Гръцките острови

# 611
Здравейте , в края на юни ще посетим Ситония. Имаме запазени 3 нощувки е Неос Мармарис , но ми се иска да сменим локацията и да запазим още 3 нощувки някъде другаде на Ситония или Касандра. Моля за препоръки за красиво градче с таверни.
Разглеждам една вила в Сикия , отдалечено е от плажа на 5-6 км.  Какво мислите за там ? Simple Smile
И аз запазих 1 малка къща в Сикиа, за септември обаче, отдалечена малко,ни нова и много свежа. Дали не е една и съща ...

# 612
Veneta Bozhilova, звъннете отново на Букинг и не вярвайте на всичко, което ви казват от хотела. И задължително и в писмен вид, както са ви посъветвали.

Имали сме два пъти ситуации, в които от Букинг са ни връщали парите. И в двата случая собствениците на хотелите се издъниха и лъжеха много нагло представителите на Букинг, трябва да сте настоятелни.

Че хотела има вина - вероятно е така, но самия оператор от Букинг ни казва едно, а после се случва друго - това е главния проблем. Не знам с имейли колко трябваше да чакаме, докато оправят нещата, все пак вече беше късен следобед и не ни се искаше да чакаме отговор по имейл от Букинг незнайно кога...

# 613
Здравейте. В първия пост линкът за Амулиани е неактивен.
Някой има ли инфо от скоро за там?
Това е актуалният линк със същото съдържание, променили са едно тиренце незнайно защо https://visit-ammouliani.com/

На 1-ва страница не може да се смени до следващата тема.

# 614
Здравейте,очаквам вашите предложения за хубава кръчка с жива музика в Неа Ираклица или Кавала или в околността 😄

Общи условия

Активация на акаунт