Септемврийчето подритва вече, а пък термина е още надалече!

• 31 039
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
В болницата, в която се следя пък редовно няма направления от системата. Та както се казва в един виц “или глуха акула, или развалена свирка”. Иначе моят доктор и сестрата нищо не спестяват за изследване, но пък като няма по каса направления… пак същата работа. Такова е бг здравеопазване, поне е достъпно да си направиш изследвания на частно.

# 601
Пускали са ми два пъти до сега, сигурно сега юни ще ми пуснат пак.
За ЗК и тъпата бюрокращина просто не ми се говори.  Сега за да изписват на малката лекарството по ЗК, трябва да лежи в болница най - вероятно. Просто съм безмълвна.
И моята АГ имаше проблем с направленията последния път. Абе мизерна история.

# 602
И на мен до сега 2 пъти са ми пускали кръв и урина. Но аз се следя в Надежда. Там съм си платила пакет, който е на 2 пъти. Реално съм си изразходила сега първата част от пакета и на следващия преглед в началото на юни ми започва следващия. АГ ме предупреди да отида гладна и жадна, защото ми предстоят изследвания. Ето това ми е включено в пакета от тук нататък. Малко ли е според вас?

# 603
Здравейте,
На мен 2 пъти до сега са ми пускали кръвни и урина. Аз също съм с пакет в Лозенец и не разчитам на ЗК.
За покупки взехме легло от Олх и от миналата промоция на Хиполенд матрак на Пиер и шишета. Много голяма част от нещата ще ми ги дадат сестра ми и ндп, така че ми останаха само дрешки и спално бельо.
В момента сме на почивка във Велико Търново и се учудвам колко съм издръжлива въпреки, че вече ми тежи коремчето- обикалям си баирите и не се оплаквам( с много почивки разбира се).
За работата планувам да работя до последно пък ще видим, защото пътувам Перник-София всеки ден с кола или влак. Ако е много топло сигурно ще си взема по-рано болничен.

# 604
Момичета,как сте с кожата и задържането на вода? Аз за момента стрии нямам слава богу, но за сметка на това съм си отгледала чуден целулит, като се има предвид, че нямах преди да забременея.. Disappointed Чудя се дали след раждането има шанс да изчезне от само себе си или ще трябват масажи, диети и яко мазане..

# 605
Сейм хиър,дето се вика Grinning ужасен целулит имам,направо не мога да се гледам. Мисля, че след раждането ще изчезне.

# 606
Дано си права Марти, четох че се образувал заради естрогена, не знам след раждането дали се нормализират нещата, ще се надяваме.
Не знам вие как сте, ама днес бях навън и рязко събрах границите и замазах картината...добре че успях да се добера да седна в едно заведение и да пия една кола, която ме освести. А като се има предвид, че жегите още не са почнали, направо не ми се мисли...No Mouth

# 607
Ох ние вчера излязохме малко за празника. Голяма жега и мор, после едвам се дотътрих до вкъщи. И преди ми тежеше, ама жегата ме съсипва. Решила съм това лято да не си подавам много носа навън, че не ми влияе никак добре…

# 608
Ужасна жега и то почти изведнъж. Трябва да гледаме да пием много вода. В събота бяхме по магазините и купихме разни нещица. С майка най-после харесахме комплект за изписването с едни сладурски мечета, в синьо-зелен цвят, но много нежен. Взехме и няколко бодита, ританки и блузки. Има още много неща за купуване, но докато не стане спалнята няма къде да ги държим, та за сега се спирам.

# 609
Жега е много, да. Ние за мъжко имаме дрехи бол (баба ми е маниачка на тема пазаруване, като мен Grin ). Аз чакам да видя другото бебе момиче ли ще се окаже и ще вземем малко летни и за момиче, че дълги имам от каката.

# 610
Аз уж бях подготвена, че в жегите ще е тежко ама чак такова нещо не очаквах, още в самото начало и то като се има предвид, че сега е едва 31-32 градуса. При нас лятото си удря редовно 40 +. Та май май ще си седя вкъщи юли месец...

Момичета, вие за морето какво мислите Thinking Аз съм решила едно море втората  седмица на юли за 5 дена, пада се 32 г.с. + и мисля, че все още е безопасен периода, ако всичко е наред. Rolling Eyes  /Ще го консултирам и с лекарите де/

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 12:43 от Kitana666

# 611
Ние ще го пропуснем морето. Не ми се рискува.

# 612
И на мен май ще ми се размине морето - нашето не е достатъчно солено, за да елиминира повечето бактерии, а до Гръцкото просто не виждам кога бих сварила да отскочим. Иначе сме в София и за сега жегите не са ми проблем - уикенда бяхме около Търново и там e съвсем друга работа Grinning

# 613
И при нас от уикенда е 35 гр и без вода не излизам, половин литър си изпивам за 30 минутно излизане Satisfied
Ние сме планували море за юли, сега видях, че се пада да съм 32гс. Надявам се да се чувствам ок, като цяло смятам да лежа и да си почивам под чадъра, което е доста по-лежерно от обикновеното ми ежедневие. Много ми се ходи и сега юни, та ще пробвам да организирам нещо. Имаме и голям сглобяем басейн, мисля и него вече да пълним и след работа да се охлаждаме там. Sweat Smile
Кошарата дойде, но не съм я гледала, директно замина за тавана, утре очаквам и матрака. Чанта за количката ми трябва, търся изчистена черна. Ако някой хареса нещо да сподели Stuck Out Tongue

# 614
Ох като ви слушам нещо почвам да се разколебавам.
Винаги ходим на море края на август и бях решила и сега така да го направим, плюс че на 24ти сме на сватба в Нова Загора, та ще отскочим от морето до сватбата и обратно. Амааа въобще не знам до тогава на какъв хал ще съм. Пък и най-лошото, което може да стане май е да почна да раждам..
С първото бяхме на море пак края на август, но термина ми беше за 08.10, а сега е за около 20.09 ии не знам какви планове да си правя. Със сигурност багажа за родилното ще го взимам на морето с мен.
Еделвайс, приятелка имаше черна кожена раница, изчистена, май на чиполино, ще потърся ако искаш. Закача се на количката и ми се струваше много удобна и широка, плюс, че е по-удобна и за носене на гърба. Ние реално чантата от количката още я ползваме за багаж като ходим някъде за 1-2 дни, и ако беше раница щеше да е по-добре.
https://comsed.net/%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D … %BE%D0%B6%D0%B0-1

Общи условия

Активация на акаунт