Септемврийчето подритва вече, а пък термина е още надалече!

• 33 601
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
И аз мисля до края да работя. Буквално преди 1 седмица се върнах на работа, като прекратих първото майчинство и малката започна ясла, но съм на половин ден в момента, защото тя още се адаптира. Аз смятах, че около 20 юли ми се пада да изляза във второто майчинство, та ще видим. Но ако всичко е наред до края ще работя, тъкмо малко да презаредя батериите с нещо различно от това да гледам бебе 😀
Марти ти няма ли по-рано да прекратиш с тези близнаци? Няма ли да ти е тежко вече в 8я месец? Аз като знам с 1 предния път август как място не си намирах, хем термина ми беше за октомври тогава…

# 586
Аз под до последно имам предвид 45 дневния болничен Grinning
MDA, ще работя от вкъщи най вероятно последния месец, преди болничния. Не ми се иска да оставам вкъщи без да върша нищо, защото съм го играла този филм и не ми се отразява добре.

# 587
Аз май ще приключа с работата в началото на  юли, планирала съм евентуално едно море за втората седмица на месеца. Пък то като се върна ще ми започне болничния и в общи линии, ако работя нещо ще е първата седмица от месеца.. После евентуално от вкъщи може да помагам, но не съм решила още. Smile

# 588
Засега и аз съм планирала да изкарам до 45 дневния болничен. Уж всичко беше планирано, но момичето което ще поема задълженията ми ще се върне по-късно от очакваното от своето майчинство. Та малко се разбутват плановете и вместо на един човек ще предавам задълженията си на трима различни че те после на нея през септември.. цирк ама какво да се прави. Вече започвам да отказвам срещи за периода за майчинството, та рязко ми се вижда че няма време и ей сега ще дойде този момент.

# 589
Здравейте момичета и от мен. Днес бях на доктор , малката върви доста добре.  Ще я очакваме около 15 септември. 
 Относно работата аз работя за себе си , и честно казано не съм спирала с предната бременност както и сега до последно само след раждането си починах малко . Въпрос на усещане е надявам се да съм пак в същия ритъм.
Исках да ви попитам всеки месец ли ви вземат кръв и урина ?

# 590
Здравейте и от мен, момичета! 🌸

И нашата девойка върви добре. Около средата на септември я чакаме и ние, ако удържа фронта до тогава. Наложи да полежа в болница заради зацапване, а тъкмо си мислех, че освен гаденето, другите неща отшумяха..  но е важен крайният резултат.
Все още не сме пазарували нищо, но сме планирали старт през юни.
Работя от вкъщи откакто имам проблеми с бременността и ще си откарам така до раждането. По принцип вероятно ще работя и по време на майчинството, но лимитирани часове, съобразени с по-важното.
Stm99 - бяха ми пускали март и сега пак май месец на редовните АГ прегледи. Но между тях сменях следящ лекар и първият преглед при новият ми лекар през април беше по-скоро опознавателен, така да се каже.
Да е хубав деня на всички! ☺

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 08:14 от B

# 591
Ох, все по-малко време имам за писане! Ремонта в къщата е в разгара си, приключваме спалня 2 и запретваме ръкави за главната спалня, където ще сме с бебето. Между временно мъжа ми и кумата организират подписването, което ще е края на юни.

И аз мисля да си ходя на работа до края. Не върша нищо тежко, даже шефа ми се опитва да ми спестява разкарванията до принтера, които не ми пречат по приницип Smile

И на мен до сега само два пъти АГ ми е пускала кръв и урина, ама по принцип така се разбрахме, че ѝ бях разказала колко дупки ми бяха направили в болницата като лежах за лечението на автоимунното. Каза ми, ако почувствам някакво неразположение да ѝ кажа и ще пускаме каквото трябва.

# 592
Merry-Ann - ох разбирам те с ремонта , на мен ще ми се наложи да се справям сама мъжа ми заминава на 15 юни до 15 август 😑.
 Относно изследванията ,на мен ми пуска всеки месец затова питах 🫶

# 593
На мен също ми пускат всеки месец, а и ми е важно да си следя хемоглобина и албумина, че са ми под границите.
Аз поръчах днес кошара, шишета, машинка за бял шум, протектор за матрак и надявам се матрак до края на деня, че се обадих на сайта, че имат проблем с кода за отстъпка и не действа на матрака. Ако не го оправят ще го поръчам от хиполенд.
Аз се надявам да мога да работя гд до последната седмица на август и да имам около седмица почивка вкъщи. Дано всичко е наред, защото и предния път така планирах и накрая в петък бях на работа последно и в събота влязох в болницата.

# 594
И на мен уж трябва да ми пускат изследвания всеки месец, ама последно, като ходих  нещо не се разбрахме, каза че било минало много малко време от предните и нямало смисъл/ нямало да има цял месец м/у двете/. Сега трябва да ми пусне като ида на 10 юни вичко, защото и желязото не ми беше добре предния път, а и следя с разреждането на кръвта какво се случва..

Момичета, някакви намаления утре очакват ли се ? Май повечето магазини пуснаха оферти за по-големи периоди. Thinking

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 12:11 от Kitana666

# 595
то в крайна сметка какво като не е минал месец, те да си ти пуснат направлението пък ти иди след 10 дни примерно в лабораторията, аз така правя.
Мисля, че вече навсякъде са пуснати. Аз напазарувах от озон/бейби бг там е 25%, поне това е най-голямото, което аз срещнах.
И на мен уж трябва да ми пускат изследвания всеки месец, ама последно, като ходих  нещо не се разбрахме, каза че било минало много малко време от предните и нямало смисъл/ нямало да има цял месец м/у двете/. Сега трябва да ми пусне като ида на 10 юни вичко, защото и желязото не ми беше добре предния път, а и следя с разреждането на кръвта какво се случва..

Момичета, някакви намаления утре очакват ли се ? Май повечето магазини пуснаха оферти за по-големи периоди. Thinking

# 596
Здравейте момичета 🌼
Да ви попитам - как вървите с кръвната захар?
Моята излезе много ниска на днешната контрола и се притесних, а не съм усетила изобщо

# 597
Набелязали ли сте някакви промоции за 1ви юни?

# 598
то в крайна сметка какво като не е минал месец, те да си ти пуснат направлението пък ти иди след 10 дни примерно в лабораторията, аз така правя.

Точно защото ми ги пуска този на ЖК, а аз ги правя малко по-късно, за да са ми актуални за другия лекар, който ми следи тромбофилията. Та ги бях правила на 24.04, ходих на 17ти май пак на ЖК и ми каза, че нямало смисъл, защото нямало месец и за желязото специално нямало да даде отражение толкова бързо. Та се разбрахме сега на 10ти като отида уж да ми пусне всичко... Абе истината е, че някои си спестяват направления явно, а тъпото е че ни се полагат... Аз и без това тези за съсирването на кръвта си ги плащам, но съм решила да не се ядосвам като цяло с лекари. Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 14:23 от Kitana666

# 599
Аз всичко си плащам , изобщо не разчитам на каквото и да е .
За намаленията аз лично не следя никога къде какви намаления има , ако нещо ми харесва си го вземем.

Общи условия

Активация на акаунт