Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Не си спомням с точност но тръгни там по стъпките, въведи си данните, то ще ти поиска ако не се лъжа селфи пак и личната карта за да потвърди че си ти и ще си влезеш в акаунта. Променят постоянно по нещо в това приложение но точно това едва ли да са изменили особено.

# 361
Аз като сменям устройство, винаги ползвам copy my device. Животът е кратък 😁

# 362
Значи имах 28 лв в касичката. Последният път ми преведоха 0,02 лв с 1% лихва. Добре, обаче, като е 1% лихвата нали трябва да ми преведат 0,28 лв на тези 28 лв. Аз ли съм в грешка и не мога да смятам Grinning Не ми е за стотинките, просто се опитвам да видя защо никога не ми се получават сметките.

# 363
Годишна лихва е това, не всеки месец по толкова...

# 364
Значи имах 28 лв в касичката. Последният път ми преведоха 0,02 лв с 1% лихва. Добре, обаче, като е 1% лихвата нали трябва да ми преведат 0,28 лв на тези 28 лв. Аз ли съм в грешка и не мога да смятам Grinning Не ми е за стотинките, просто се опитвам да видя защо никога не ми се получават сметките.

Ти си в грешка.
Тези 0.28 са лихвата на 28 лв. за една година, не за един месец.

# 365
Ясно. Не знам къде ми е убягнала думата "годишен" Grinning

# 366
Стандартно е годишна лихвата когато се обявява, ако е нещо различно би трябвало да го укажат изрично но май не съм срещала.
За такава сметка която не е с фиксирано количество пари в нея, смятат среднодневно за периода каква е сумата и олихвяват върху нея.

# 367
Вече информацията за преводи е и в евро. Simple Smile
Сега видях един болничен.

# 368
СТАБИЛНИ са Simple Smile. Хвалят си се сами но си е и факт.

# 369
Те всички се хвалят, ако е там въпросът 😁
Не всички има с какво, ама хвалят се...

# 370
  • София
Стабилна им е перспективата, рейтингът в момента казва нещо по-различно.

BBB' ratings indicate that expectations of default risk are currently low. The capacity for payment of financial commitments is considered adequate, but adverse business or economic conditions are more likely to impair this capacity.
Превод
Рейтингите "BBB" показват, че очакванията за риск от неизпълнение на задълженията понастоящем са ниски. Капацитетът за плащане на финансовите задължения се счита за адекватен, но е по-вероятно неблагоприятни бизнес или икономически условия да влошат този капацитет.

За дребните вложители това разбира се едва ли има значение, правя уточнението чисто информативно.

# 371
Е, аз не разбирам толкова от тия рейтинги, но си помислих, че щом се хвалят че и спонсорират тази публикация, явно е нещо положително и добро за банката.

# 372
  • София
Не е лош рейтингът, освен това от всяка новина може да се извлече положителното. На PR отделите това им е работата.

# 373
СТАБИЛНИ са Simple Smile. Хвалят си се сами но си е и факт.
Не всички банки са си платили да им бъде изготвен кредитен рейтинг.
(ААА е най-добре)

# 374
Свалянето на договорите и потвържденията за депозитите вече работи! Колегите са работили наистина с приоритет Simple Smile.
Чревеугодник, то излиза че TBI е по - добре в случая от ЦКБ и малко по - зле от ОББ. Странно Пощенска не е много по - добре от TBI?? С всички тези банки, които все пак са рейтингувани имам (съм имал) работа (без БАКБ). А като гледам ДСК, Уникредит се носят на името на славата си и не са посмяли да се пуснат за рейтинг. ПИБ-а също.

Общи условия

Активация на акаунт