Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Някой имал ли е проблем с неотразени вноски по шопинг лимита? Вече няколко пъти ми се случва суми които прехвърлям да не се отразяват.

# 541
Някой имал ли е проблем с неотразени вноски по шопинг лимита? Вече няколко пъти ми се случва суми които прехвърлям да не се отразяват.
Отразява се на отчетния период.

# 542
На отчетния период се отразява в случай, че не е правено ръчно плащане преди това. Ако е правено се отразява до 1-2 дни, но имам сума която вече втори месец не отразява

# 543
Скрит текст:
На отчетния период се отразява в случай, че не е правено ръчно плащане преди това. Ако е правено се отразява до 1-2 дни, но имам сума която вече втори месец не отразява
Само веднъж ползвах. Разделих една сметка на три вноски. Платих я след 1-2 дни цялата дължима сума, а не само месечната вноска, но си стоеше неплатена 3 месеца и на всеки отчетен период сумата наваляше.

# 544
Здравейте, а ако реша да правя сама депозита, мога ли да вкарам парите през банкомат тоест ако са ми кеш,  е има ли  лимит на парите които могат да бъдат вкарани за ден

# 545
Не може. ТБИ нямат собствени банкомати, а на банкомат може да се вкарват пари само с карта на банката, която е собственик на банкомата.

# 546
Не може. ТБИ нямат собствени банкомати, а на банкомат може да се вкарват пари само с карта на банката, която е собственик на банкомата.

Разбрах , в такъв случай ако ги вкарам в друга сметка и направя превод към tbi има ли някаква такса за превода и има ли дневен лимит

# 547
Таксата и евентуално лимит зависи от конкретната банка, от която ще правите превод към tbi.

# 548
Така правя от ЦКБ към TBI. Например ЦКБ имат дневен лимит от 20 000 лв. за превод през приложението и таксата е вече 1,08 лв. TBI нямат такси за превод към никоя банка. А какво Ви притеснява, ако имате кеш, да ги внесете на каса в TBI? Там имаше и безплатно внасяне до някаква сума на каса мисля 5000 лв.

# 549
Така правя от ЦКБ към TBI. Например ЦКБ имат дневен лимит от 20 000 лв. за превод през приложението и таксата е вече 1,08 лв. TBI нямат такси за превод към никоя банка. А какво Ви притеснява, ако имате кеш, да ги внесете на каса в TBI? Там имаше и безплатно внасяне до някаква сума на каса мисля 5000 лв.
Ами че лихвата е по- голяма ако е през мобилното приложение, и затова исках онлайн да го направя

# 550
Аз от сметка в ОББ преведох, нямаше такса. До 5000 лв беше.

# 551
Аз от сметка в ОББ преведох, нямаше такса. До 5000 лв беше.
И аз от ОББ ще правя май

# 552
Ами че лихвата е по- голяма ако е през мобилното приложение, и затова исках онлайн да го направя

Вкарваш парите на каса, в сметката на НЕОН. После оттам си правиш депозита в приложението. То така или иначе, при превод, превеждаш в НЕОН и през приложението се разпореждаш.

# 553

Вкарваш парите на каса, в сметката на НЕОН. После оттам си правиш депозита в приложението. То така или иначе, при превод, превеждаш в НЕОН и през приложението се разпореждаш.

А има ли лимит на вкараните  пари на каса, предполагам  би трябвало да са 10 20 хиляди нещо такова

# 554
Няма лимит но до 5000 лв. е безплатно след това се начислява такса на парите над 5000 лв. :

Общи условия

Активация на акаунт