Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Малко е съмнително, че се случи един и същи бъг в две различни банки с доста кратък интервал от време.

Според мен нещо оправят предварително преминаването към еврото, щом отчита двойно.

# 586
Е, едно евро не е точно двойно, а сумите по тези транзакции обърканите са точно 2 пъти отчетени. Освен че си ги пише специално при ТБИ и в лева, и в евро.

# 587
Плащала съм и не ми  е взело двойно.Даже имам да връщам на ШЛ едни 10лв си дръпна от тях,но вече 2-3 ден не е отчело.Със сигурност ще си оправят проблема,надали ще ми подарят 10лв  😅 Иначе  всичко в касичка и депозити ми е ок.

# 588
  • София
Малко е съмнително, че се случи един и същи бъг в две различни банки с доста кратък интервал от време.

Чувам от близки в бранша, че ТБИ ползват комп. специалисти от ДСК, но на граждански договор, в извън работно време. А пък те не били баш от най-добрите специалисти.

# 589
Май проблемът е решен.

# 590
Обаче този месец Тиби сигурно е във ваканция. Няма известия за неплатени сметки. Вчера платих ток и телефон на майка ми, нямам известия.

# 591
Вярно че и аз нямах известие. Аз само една сметка плащам през тях, но не е там въпросът, нали бяха казали че ще получаваме известия като засекат че има задължение за плащане. Чакаше си ме аз да си я видя, както всеки път до сега.

# 592
Уж нямах проблем, а сега сметката ми е на минус,а в касичката липсват същата малка сума.Много странно.И как така пипат касичката идея нямам,но имам доказателства по транзакции точно колко трябва да имам. Ще изчакам новия месем,че те към.края на месеца се бъгват.😆

# 593
Не може да ти пипа никой в касичката.

# 594
Не може да ти пипа никой в касичката.
Блокирана сума може би.Оправи се всичко.

# 595
Моля за компетентен съвет, че аз съм много боса. Joy
В какъв срок връщането на пари от кредитния лимит е без лихва? Че за 2 дни не искам да тегля от касичката.

# 596
  • София
От Пощенска ми се обадиха току-що. Дават 2% лихва за 5 годишен депозит. Далеч са от ТБИ, но и другите банки се раздвижват.

# 597
Моля за компетентен съвет, че аз съм много боса. Joy
В какъв срок връщането на пари от кредитния лимит е без лихва? Че за 2 дни не искам да тегля от касичката.

Според техния сайт  - ако се върнат до 20-то число на следващия месец няма да има лихва.

От Пощенска ми се обадиха току-що. Дават 2% лихва за 5 годишен депозит. Далеч са от ТБИ, но и другите банки се раздвижват.

Те докато се раздвижат и лихвите ще тръгнат надолу..
Иначе тия 2% на Пощенска за 5-годишен депозит са смешни. Да не говорим, че е някакъв структуриран депозит, вързан с някакъв индекс, при който може евентуално да дадат и допълнителна лихва ако индекса върви нагоре. Но пък имат 6% такса при предсрочно погасяване..

# 598
Аз си направих такъв в началото на 2023 год (5 годишен) на Пощенска, но беше с 4% годишна лихва и допълнително при ПОЛОЖИТЕЛНО представяне на индекса ще има и допълнителна доходност. Вече минаха почти 2 години. Засега индекса се движи добре - има 10% положителна доходност, от която аз печеля половината т.е. 5%. Общата доходност ЗАСЕГА ми е 5% на година от този депозит. Лошото е че индексът не върви само нагоре и може да е и в отрицателната зона, при падежа.

# 599
Е, 5% е екстра. Стискаме палци да се запази или да нарастне още до падежа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт