Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Колко е максималната сума на едно теглене от Неон?

# 601
Най-сетне се показа извлечението за юли месец,който има ллимит. На мен ми го вдигнаха и пише,че предложението важи до 31.08,ача няма да се възползвам да видим ще  се махне ми промоцията 😅

# 602
Пуснали са blinkP2P преводи.
И има вече шопинг секция с магазини. И томбола с награда MacBook Air - трябва да се направи покупка през шопинг секцията от магазин, обозначен с (n). Щеше да е добре да дават и някой кешбек за тия покупки, но няма засега..

# 603
Пак няма нотификации за неплатени битови сметки.
Тиби голяма ваканция кара. Grinning

# 604
Пак няма нотификации за неплатени битови сметки.
Тиби голяма ваканция кара. Grinning

При мен никога и не са идвали ... и продължават да не идват.

П.П. получих днес известие за сметка за пръв път откакто има възможност за такива известия. Вчера си ъпдейтнах приложението до най-новото - 27

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 13:30 от Seiko7075

# 605
Най-сетне се показа извлечението за юли месец,който има ллимит. На мен ми го вдигнаха и пише,че предложението важи до 31.08,ача няма да се възползвам да видим ще  се махне ми промоцията 😅
Автоматично ли получихте съобщение, че може да вдигнат лимита? Колко беше използваната част от лимита спрямо целия шопинг лимит, под 30% ли беше?

# 606
Най-сетне се показа извлечението за юли месец,който има ллимит. На мен ми го вдигнаха и пише,че предложението важи до 31.08,ача няма да се възползвам да видим ще  се махне ми промоцията 😅
Автоматично ли получихте съобщение, че може да вдигнат лимита? Колко беше използваната част от лимита спрямо целия шопинг лимит, под 30% ли беше?
Изписва ми,че мога да получа по-голяма сума.Седи си ,изчезна това  чи  е прИмоция да 31.08. Колко е липсвало като са го вдигнали ли?Май нищо.Мисля,че всичко върнах преди това увеличение.

# 607
Свърши ваканцията на Тиби. Simple Smile

# 608
И аз получих известие (за първи път). Е само за една сметка де, следващи вече не отразяваше, но все пак е стъпка в правилната посока Simple Smile.

# 609
Здравейте, искам да попитам шопинг лимита мога ли да го използвам за покупка онлайн в чуждестранен сайт?

# 610
Айде на депозитите Simple Smile.

# 611
Здравейте, искам да попитам шопинг лимита мога ли да го използвам за покупка онлайн в чуждестранен сайт?
Хубав въпрос. Не пише да има такова ограничение, така че приемам, че може. Уви, не плащам с тази карта в чуждестранни сайтове, за да проверя със сигурност.

# 612
Не би трябвало да има проблем. Посочили са за кои стоки/услуги не може да се ползва този лимит /хазарт, парични преводи и т.н./ - https://tbibank.bg/wp-content/uploads/2023/09/Spisuk-turgovski-obekti_v2.pdf

# 613
Здравейте, дъщеря ми от няколко дни има карта на Ти Би Ай - дебитна, преведените пари по нейната сметка се виждат, но по картата пише, че има 0 лв. наличност и съответно има отказано плащане на ПОС терминал в търговски обект поради недостатъчна наличност:
Скрит текст:

Парите трябва да се прехвърлят от сметка по карта ли? Утре ще ходи да пита в банката.

# 614
  • София
Мисля, че са грешно преведени в евровата сметка, вместо в левовата.
Да пробва през приложението да ги преведе от еврова в левова. Мисля, че няма нужда да се ходи до офис и ще стане веднага.

Общи условия

Активация на акаунт