Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Някой има ли проблем с плащането на битови сметки?

# 571
  • София
Вчера плащах за последно - нормално.

По-рано коментирахме за известията при наличие на нова фактура за плащане. Имах еднократно за Софийска вода. След това за излезли фактури към Електрохолд и Топлофикация нямах.
Не че е толкова важно, така и така ще получа мейл с фактурата, но все пак е странно.

# 572
Вчера плащах за последно - нормално.

По-рано коментирахме за известията при наличие на нова фактура за плащане. Имах еднократно за Софийска вода. След това за излезли фактури към Електрохолд и Топлофикация нямах.
Не че е толкова важно, така и така ще получа мейл с фактурата, но все пак е странно.
Известия получавам, но ми излиза това съобщение

# 573

При прекратяване на депозита и съответно реша да изтегля парите си, има такси, ако ги изтегля офис, а ако направя превода от ти би ай банк към друга банка има ли такси и какъв е максималната сума която може да се преведе на ден

# 574
Ако прекратите депозита (предсрочно или на падеж), прехвърляте в НЕОН сметката и оттам може да правите БЕЗПЛАТНИ преводи към която и да е банкова институция с ограничение до 10000 лв./ден.

# 575
Ако пуснете превода през мобилното им приложение - няма такса. Лимита там е 10000 лв за един превод.
Ако наредите превода в техен офис - 2 лв такса, няма лимит на сумата.

# 576
Отново съм недоразбрала....😒 . Благодаря Ви от сърце за разясненията!

# 577
Какво е ставало ?

# 578
Дублирано осчетоводяване на транзакции при някои потребители, както при ДСК скоро. При мен няма проблеми.

# 579
Ааа, а аз се чудех, защо си мислех че имам 300 лв., похарчих през картата 15 лв. и ми останаха 270 лв. ... Дано ги върнат.

П.П. А дали вече е оправен проблемът?

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 08:30 от Seiko7075

# 580
Нищо нямам в картата, всичко е скрито в депозити и касичката. Joy

# 581
Нищо нямам в картата, всичко е скрито в депозити и касичката. Joy

Абе аз не вчера ама оня ден проверявах, касичка, депозити всичко е ОК, ама картата намалява експоненциално, гледам вчера пак е взимало двойно...

# 582
Тамън мислех да зареждам сметката и пак почнах да се колебая. Има доста негативни коментари.

# 583
За всички банки има и позитивни, и негативни коментари.. Тук поне не те дерат с никакви такси.

# 584
Малко е съмнително, че се случи един и същи бъг в две различни банки с доста кратък интервал от време.

Общи условия

Активация на акаунт