Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, от две години съм с карта Неон и като цяло бях доволна.  Много ми е удобна банката откъм липса на такси и подобни, но напоследък картата става все по-неприемана от банкомат. Изписва се "Неразпозната карта", "непозволена операция" и подобни при опити да изтегля кеш от наличните в сметката... От месеци банкомат след банкомат в Тракия, Пловдив, го изписват... Кварталът ни е голям, има повече от 5 банкомата само на центъра му, включително и в денонощното банкиране на УниКредит, откъдето банкоматите таьи сутрин ми отказаха да приемат картата - Неразпозната, Не позволена операция.... Не съм пробвала само още в Кауфланд, но допреди няколко месеца картата ми се приемаше от банкомата на ТМаркета до нас, а оттогава вече не се приема..... Сега си изтеглих пари от бензиностанцията, но не съм по-доволна... Иначе засега не ми е правила проблем в магазините и заведенията... Ще им пиша на кол центъра след 9, но ми е интересно дали и друг има подобен проблем?

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 09:49 от Vicky_P

# 676
Може проблемът да е в самата карта, не в банката
Аз си тегля без проблем /в Пловдив също/

# 677
Възможно е да се е размагнетизирала лентата и затова да не я разпознава.

Здравейте, от две години съм с карта Неон и като цяло бях доволна.  Много ми е удобна банката откъм липса на такси и подобни, но напоследък картата става все по-неприемана от банкомат. Изписва се "Неразпозната карта", "непозволена операция" и подобни при опити да изтегля кеш от наличните в сметката... От месеци банкомат след банкомат в Тракия, Пловдив, го изписват... Кварталът ни е голям, има повече от 5 банкомата само на центъра му, включително и в денонощното банкиране на УниКредит, откъдето банкоматите таьи сутрин ми отказаха да приемат картата - Неразпозната, Не позволена операция.... Не съм пробвала само още в Кауфланд, но допреди няколко месеца картата ми се приемаше от банкомата на ТМаркета до нас, а оттогава вече не се приема..... Сега си изтеглих пари от бензиностанцията, но не съм по-доволна... Иначе засега не ми е правила проблем в магазините и заведенията... Ще им пиша на кол центъра след 9, но ми е интересно дали и друг има подобен проблем?

# 678
Но  тогава нямаше ли да имам проблем и при плащанията? Има  все още терминали, където  не е безконтактно приемане...

# 679
Но  тогава нямаше ли да имам проблем и при плащанията? Има  все още терминали, където  не е безконтактно приемане...
Нямам такива проблеми, а и тук никой не е писал за такъв. Вероятно нещо проблем с картата. Поискай да ти издадат нова.

# 680
Ако не е лентата, значи е чипът. Едно от двете е. Поискайте, както ви казват, и други нова карта и това е. Няма смисъл да се мъчите.

# 681
Да, и от Кол центъра меищ посъветваха така... Благодаря.

# 682
Опитайте на банкомат, който има възможност да приеме безконтактно картата (без да се вкарва в слота). Поне ОББ и ЦКБ имат със сигурност. Може чипът нещо да се е прецакал, но безконтактното да си работи щом работи на терминалите.

# 683
Имам и то доста проблеми.Над 20дни шопинг лимита седи на минус.Платих го 2пъти.Оправия няма. 😅🤣 Чакам.Пиша.Чакам.Пиша.Отидох да го закрия,ама жената вика"Еми то е на минус,няма да стане"
Еми оправете  задържаната сума.
Втори проблем с картата.Не мога да плащам никъде безконтактно.Можех 2,3,4пъти като я получих и после  приключи. Сега като плащам винаги я вкарвам в пос терминала.
А последно в едно кино ми пишеше"Грешен пин"(без да съм въвеждаля нищо,само при вкарването в пос терминала).Едвам платих.Умрях от срам.
Трябвало да изчакаме след "грешен пин" известно време ,че да изпише "ВЪВЕДИ ПИН".Пълна каша.Дали ме разбрахте не знам.
Всеки ден им пиша.Всеки ден"Ще получите отг. до 5раб дни".Такъв нямам 😆 Здраве да е.Чакам.Ще оправят сумата,но е тъпо и несериозно така....А картата защо не работи идея нямам.Само се излагам с нея. На банкомат работи уж.Не че съм теглила скоро...

# 684
Може ли да ми покажете , къде да си намеря шаблоните за превод? Когато направя превод ме питат дали да запазят шаблон, потвърждавам. Когато трябва да направя нов превод не мога да намеря от къде да ползвам шаблоните.

# 685
От тук, първият таб е "Начало", следващият "Плащания":

# 686
Ако отворя нов депозит през приложението, пращат ли някакви документи на хартия, договор, нещо.. Simple Smile

# 687
И при мен плащанията никога не стават безконтактно.

# 688
Ако отворя нов депозит през приложението, пращат ли някакви документи на хартия, договор, нещо.. Simple Smile
Не.

# 689
На  еmail.

Общи условия

Активация на акаунт