Вагинални гъбички

• 2 535
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Гиназолът успя ли да го сложиш?
Иначе - да, нищо не пречи по време на цикъл да се мажеш външно с крем. 2 пъти на ден - сутрин и вечер.

# 16
Гиназолът успя ли да го сложиш?
Иначе - да, нищо не пречи по време на цикъл да се мажеш външно с крем. 2 пъти на ден - сутрин и вечер.

Успях да го сложа ,предписаха ми го точно защото бях пред цикъл,да не са глобули и да не  ги завърша всичките .По добре съм ,но имам още точици по срамните устни и са чувствителни при допир.Незнам дали е имало ефект ,след цикъл ми изписаха Донафил да слагам .

# 17
Така, Гиназол действа 3-5 дни. Ако ти е дошло твърде скоро - може и да не си е свършил работата.
Донафил е с борна киселина, която също действа противогъбично, но докато го почнеш - мажи се там, където ти дразни.

# 18
Така, Гиназол действа 3-5 дни. Ако ти е дошло твърде скоро - може и да не си е свършил работата.
Донафил е с борна киселина, която също действа противогъбично, но докато го почнеш - мажи се там, където ти дразни.

Мисля че все пак е подействал сложих го в четвъртък вечерта ,а ми дойде снощи пак късно вечерта ,но и от него усещах щипане.Кръвта също дразни положението.Донафиласъщо е противогъбично така ли?Благодаря за отговорите🫶

# 19
Ако имаш външно някакви ранички - всичко ще ти дразни.
Подействал е Гиназол, Донафил също ще подейства, но пробвай с крема дали ще ти облекчи. Ако не стане - може да вземеш Бигванеле гел, той действа много добре в такива случаи.

# 20
Ако имаш външно някакви ранички - всичко ще ти дразни.
Подействал е Гиназол, Донафил също ще подейства, но пробвай с крема дали ще ти облекчи. Ако не стане - може да вземеш Бигванеле гел, той действа много добре в такива случаи.

Благодаря ,ще изчакам да свърши цикълът и ще почна първо Донафил,не виждам ранички само белите точици и те дразнят много на допир особено.На входа на влагалището също ,а там имам хроничен проблем (болка и понякога парене).

# 21
Здравейте ,имам питане ако на някоя дама и се е случвало ,лекувам все още гъбички ,сега съм на Донафил глобули през вечер за 5 дни.От снощи усещам щипане като протрито между срамните устни но отвън между малките и големите .Мазах се с крем Бочко за подсичане,все едно е рана която щипе.Дали е удачен крема за прилагане.

# 22

Общи условия

Активация на акаунт