Значението на апартамента в романтичната връзка

• 22 505
  • 639
  •   1
Отговори
# 420
Авторът спомена, че бившата искала да се видят и се били уговорили за днес.

# 421
  • София
Може пък любовта да победи!

# 422

Тя сагата продължава значи. Ясно. Който, каквото и да му написа, май няма никакъв смисъл.

# 423
Мда,, и авторът изведнъж да се сдобие и със жилище, и с готово дете и семейство....
Сега се върнах да чета старите постове на автора. Той защо си мисли, че една жена на 33, която живее в жилище на близък роднина безплатно и е с ниска заплата, ще отиде да живее в квартирата на 44 годишен ерген, че да си делят наема, когато може да намери някой около нейните години?

# 424
  • Melmak
Аз пък се замислих за друго. На 44 е имал достатъчно време да търси жена, да създаде семейство, явно не е искал.

Авторе, ако не искаш деца, не е срамно. Напротив, това също е нормално. Можеш да намериш жена на годините ти с вече големи деца, която не иска да ражда пак. Имам колежки на твоите години с деца абитуриенти. Ми искат да си живеят живота, да обикалят по света и да си гледат кефа. Защо не хванеш някоя такава и да си живееш на макс с нея, ще си обикаляте насам-натам и ще ви е хубаво.

# 425
Мда,, и авторът изведнъж да се сдобие и със жилище, и с готово дете и семейство....
Сега се върнах да чета старите постове на автора. Той защо си мисли, че една жена на 33, която живее в жилище на близък роднина безплатно и е с ниска заплата, ще отиде да живее в квартирата на 44 годишен ерген, че да си делят наема, когато може да намери някой около нейните години?

И следващата му тема ще бъде:"Приятелката ми/понеже той няма да сключи брак,защо му е/има дете от друг мъж,което аз гледам,готвя ,пера ,чистя , а тя се прибира от работа нощна смяна и дори не иска да домакинства.Моля за съвети и мнения!"😀

# 426
При такъв развой може и да го изгонихме и от темата и от форума.Rolling Eyes
Чете си човекът, тои още на втори пост написа, че темата не е за неговия случай, а само да чуе разказчета.

# 427
  • София
Иска разкази какви сме лоши и искаме покрив за децата си ли?
Лоши сме.
Както много пъти съм казвала тук, била съм много бедна, повече не мога да си го позволя. По никакъв повод и начин.

# 428

И следващата му тема ще бъде:"Приятелката ми/понеже той няма да сключи брак,защо му е/има дете от друг мъж,което аз гледам,готвя ,пера ,чистя , а тя се прибира от работа нощна смяна и дори не иска да домакинства.Моля за съвети и мнения!"😀

Надали. При положение, че е бил безработен, е искал да бъдат тандем за къщната работа и тя да гледа бебе (тяхното):
Цитат
Интересно е, тя как не му е писнала ,барабар с майка й. Малко мъже биха изтърпяли тая ситуация.

Ще ти кажа - бях силно влюбен в нея, сега след раздялата трябва да се лекувам. Тя е добър човек, рядко срещано добър. Правила е ужасно мили неща за мен и това много ми харесваше.

Но моята грешка беше, че си мислех, че нещата ще се променят. Че ще излезе от сянката на майка си, че ще се отделим от нея. Че ще се научи на къщна работа. Това обаче не стана. Искал съм да я науча да домакинства, за да станем тандем - отговорът й беше "Няма да ме превръщаш в слугиня!". Дори и днес със трудност ще опържи яйца.

Та в този ред на мисли - може би е добре, че нямаме деца, защото наистина не знам как ще гледа бебе.
Любовта наистина е сляпа.

Иначе, ако толкова му се домакинства и иска да бъде издържан в чуждо жилище, постоянно има обяви за гледане на стари/болни хора.

# 429
  • София

Залагам:

Бившата вече си е направила детето, сега ще го викне да й чисти и готви, а тя ще ходи на работа и ще се намира на работа някъде навън Wink Уж се шегувам, ама да не излезе истина... Колко мотики се настъпват по няколко пъти. Авторът ми се струва готов да се върне, пък момата кой знае какви сметки си прави.

# 430
Боже, сериозно ли приемаме за еднакво живеенето на квартира с плащането на ипотека?
Ако искарваш достатъчно ти е все тая, дори с наем е по-лесно като ти се прииска да смениш пейзажа, или ако те ядосват съседите, или ти протече терасата, или ако ти построят блокче пред прозореца и т.н. и т.п. Проблемите не свършват с придобиването на апартамент.
Да, но рязко започват при пенсиониране и липса на такъв...

# 431
Да, но рязко започват при пенсиониране и липса на такъв...
Защо, има и големи пенсии. А и е по-лесно да си намери пенсионерка с апартамент.

# 432
  • София
Ами има много свежи баби на 65....

# 433
Тази умнотия за тази тема ми напомни

Добре де, но толкова жени живеят, хранят, обгрижват и биват психически и физически малтретирани от невероятни боклуци от мъжки пол. Като ви чета от автора по-неподходяш мъж на света няма, защото е малко циция, малко използвач и НЯМА АПАРТАМЕНТ. И нека помним поговорката за зелника ...
Ако опнем и разпнем мъжа на всяка една от нас тук в темата дали ще е по-свят от този?
Ако автора бе жена, която живее в апартамента на мъжа, чат-пат работи, няма деца - така ли щяхте да я охулите? Все пак живеем в равенство, нали така? Съвсем в реда на нещата бихте приели жена да е паразит в апартамента на мъжа. 

Някак си изпаднахте в антонима на "идеализиране". Ми направо го ДЕМОНизирахте този домашен котарак.
За всеки влак си има пътници! За всеки! Е, не за веки има младички, сочни, вървежни пътнички, но все някакви има!

# 434
Ами има много свежи баби на 65....
Абе, за какво му е свежа. Минимум 80-годишна и без деца е оптималното. Може и с апартамент да се сдобие.

Общи условия

Активация на акаунт