Значението на апартамента в романтичната връзка

• 22 500
  • 639
  •   1
Отговори
# 450
Значи съдебен процес е позволен само докато се обвиняваме? След като някой трябва да се аргументира, процеса приключва?

# 451
  • Paris, France
Скрит текст:

И в тази тема да пише, че имала гинекологични проблеми при положение, че следващият я оплодил от раз. Пфу.

Може той да е мислил, че има проблеми, само защото не забременява.
Или пък тя тайно да е пила хапчета за да не забременее.
И после от друг изведнъж става работата.
Или пък може би той има проблеми в това отношение.

Може. Може. Всичко може. В тази тема, след като е разбрал, че жената вече е родила пише, че имала гинекологични проблеми. Или е нефелен, или е голям манипулатор.

За мене жената не е изневерила, ама теябваше кукумицинка да намери поста му. Ако някой е използвал другия във връзката, това е той. Тогава какво се оплаква?

Какъв съдебен процес, the Doris? Дадохме му мнения и идеи. Аз дадох идея да се пробва с чужденки. Така увеличава шансовете да срещне млада жена.

# 452
Значи съдебен процес е позволен само докато се обвиняваме? След като някой трябва да се аргументира, процеса приключва?

WТF?!

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 19:53 от the Дорис

# 453
ЛГ не е разпнат заради това, което не е направил, а заради това, че го прави с идея и умисъл.
Сравнението с бездетни безделнички е безпредметно - по дефиниция те си плащат в натура за стандарта и освен това са украшение. Изключенията тип мустаката тьотка, стройна като табуретка, са точно изключения и са малко като НЛО - чували сме за такива, но нещо не се виждат в реалния живот.
ЛГ хем е безделник, хем безполезен, хем нахален в своето безполезно безделничене. По никой начин не мога да го сравня с млада лачена мадама, която поне радва окото и мълчи, за да не разваля впечатлението. Пък и кой знае, напоследък гледам доста реални висшистки-специалистки се тунингован, така че може и да излезе нещо умно, ако говорят.

# 454

Може. Може. Всичко може. В тази тема, след като е разбрал, че жената вече е родила пише, че имала гинекологични проблеми. Или е нефелен, или е голям манипулатор.

За мене жената не е изневерила, ама теябваше кукумицинка да намери поста му. Ако някой е използвал другия във връзката, това е той. Тогава какво се оплаква?

Какъв съдебен процес, the Doris? Дадохме му мнения и идеи. Аз дадох идея да се пробва с чужденки. Така увеличава шансовете да срещне млада жена.

Тоест е имало в друга тема пост в който пише, че няма изневяра ли?
Значи послъгва и забравя какво е писал по темите.
Grinning
ще търся после пост на Кукумицинка да видя.

Им а въпроси, които говорят много повече з авторите си, отколко самите отговори.

А за срещата мога да предположа, че бившата   го е привикала за житейски урок - да я види с бебето й, с щастието й и да сръчка автора да се взима в ръце, ако иска и той семейство (не с нея, разбира се).

Само пълен идиот би направил подобно нещо. Много просташко и грубо поведение.
Това е поведение на 10 годишно. Ти на колко си извинявай?

Все едно майка да отиде при бездетна жена да и навира децата си, да и ги хвали и да вика - виж ме колко съм яка, имам си деца, ти нямаш.
Абе вие мислите ли като пишете.

Той ако беше умел манипулатор, нямаше да е на това положение.

# 455
Демонизиране не видях. Казаха се директно някои истини, които не са приятни.

А до къде трябва да се стигне според теб, за да се приеме за демонизиране?

"някой истини" ... де истини, де предположения. На форума по-му пречи че е живял с някаква жена 10 години без да се пъне и да е доходоносен, отколкото на жената, с която е бил. Ами явно тя така си го е приемала!

Ами не. Имаше един, който беше живял при Соня Васи и тя го беше издържала, на моменти чак симпатичен ми ставаше. Ама този, с назидателния си поучителен тон, с поведението си на излъгани гугутка, дето се е жертвата да сготви по някоя манджа, докато приятелката му с гинекологичните проблеми, възпитана зле от командващата тъща, му изневерява, някак не успя да ми стане симпатичен. Двоен стандарт е, знам.

# 456
  • София

А за срещата мога да предположа, че бившата   го е привикала за житейски урок - да я види с бебето й, с щастието й и да сръчка автора да се взима в ръце, ако иска и той семейство (не с нея, разбира се).

Само пълен идиот би направил подобно нещо. Много просташко и грубо поведение.
Това е поведение на 10 годишно.

Зависи. Съдейки по написаното от него тук, не се знае дали не ѝ е говорил, че има проблем, че не може да забременее, дали не я е обвинявал нея и т.н.

# 457
Може пък бившата да иска съвет как се пържат яйца, че иначе как ще си гледа бебето, като не може едни яйца да изпържи🤣
Майтапа на страна, ама познавам семейство, и двамата на високи позиции, с високи доходи, дето се вика и домашна помощница могат да си позволят, и жената действително едни яйца не може да изпържи, без да ги изгори. Мъжът пазарува и готви, тя чисти и се занимава с прането, и дете имат двамата. Аз в оплакванията на ЛГ от бившата видях само това, че не е домакиня и слуша властната си майка. Освен че му е теглила шута най накрая.
Еми, да потретя - купува нещо малко, на кредит, според възможностите си, и си търси жена на неговите години, или ако държи да е млада и бездетна, трябва доста да свали критериите относно външен вид, характер и имуществено състояние. Това не е хейт, а добронамерен съвет. Не знам защо някои потребителки тук минаха в лични нападки. Хем съвети даваме, хем малко гаргара си правим.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 20:22 от Прекрасная Василиса

# 458
Между колективното злостно ритане и потупването по главицата има Балкан нормални неща, които могат да бъдат казани.

Ами, казаха се. Даже нееднократно.
Обаче на автора и подгласничките му нещо не им хареса казаното...

# 459
  • France
И моите симпатии не успя да спечели, при все, че обичам да помагам на паднали от гнездото пиленца.
Това обвинение в изневяра след 2 кафета (аз дори не го имам за връзка), последвано от родителската драма, плюс връщането в апартамента след като са го изгонили... да не говорим за повтарянето как горкото момиче не знае да върти къща, не може едни яйца да опържи, а как си мисли да гледа бебе... не, наистина не мога да му вляза в положението

# 460
  • Paris, France
Елора, първата "изневяра" била след като са се срещнали два пъти!!!!! Втората била след като вече се бил изнесъл от апартамента и. Чак трябвало да му обяснява по телефона, че са скъсали. За него било нова криза.

https://bg-mam.ma/p/1648874/47921090

Мисля, че е прекалено леплив и социално недодялан. Непрекъснато пише за любов и вярност. Ние също ги искаме и/или имаме, но не намиламе непрекъснато за това. И каква любов като търси млада, имотна, самоиздържаща се утроба!

# 461
Ама вие вярвате ли, че му се е обадила? Тя сигурно пали свещ на 18-ти всеки месец, че се е отървала, че явно не е е било лесно, докато се усети, че не е желан. Едва ли ще му даде повод пак да влезе в апартамента й.

Колко млада и бездетна да търси, че нали 33-годишните са на средна възраст?

# 462
  • France
Майтапа на страна, ама познавам семейство, и двамата на високи позиции, с високи доходи, дето се вика и домашна помощница могат да си позволят, и жената действително едни яйца не може да изпържи, без да ги изгори. Мъжът пазарува и готви, тя чисти и се занимава с прането, и дете имат двамата.
Точно така функционираха моите родители. Майка ми не е готвила с години, а до фурната се докосваше само за новогодишната баница. И всичко това в любов, уважение и разбирателство. И ММ готви повече от мен, аз съм повече по чистенето. Е, и?!

# 463
Авторът е на линия, дали иска да сподели как е минала срещата?

# 464
Ровя се в други теми, за IT: QA, които също са IT, започват с около 1500- 1600 лв. Та, между IT до IT - няколко вноски за ипотека разлика.

Общи условия

Активация на акаунт