Значението на апартамента в романтичната връзка

• 22 478
  • 639
  •   1
Отговори
# 465
  • France
Във всяка професия джуниор позицията взима малко пари. После се расте. За мид се иска поне 2, по-скоро 3 години. И постоянно шлифоване.

# 466
Аз също съм на мнение, че не е имало такава среща, както и че не е имало покана.

Както е безкрайна жертва на бившата си приятелка, а той облечен в бяло, в неговите очи ние не се различаваме от нея. Та няма да благоволи да ни разкаже повече за себе си.

Като слушам обаче как приема бившата си се опасявам, че той въобще не е способен да обича, може би самия не си дава сметка. Дава ми вид на типичен тарикат, но понеже е безхарактерен се надява да заблуждава жертвите си, че е добродушко. Няма нищо лошо да не си типичния мъжкар, има много жени които дори предпочитат неговия тип, но поне наистина да беше откровен със себе си и околните. Приеми се такъв какъвто си и си дай сметка за последствията. Ако искаш да живееш за чужда сметка, от време на време ще те притискат. Може да го избегнеш като си типичния заврян зет и си кротуваш под ботуша на някоя такава тъща... Ако ти беше по-благодарен, сигурно и тя щеше да е по-мила.

Любимото ми при смотаняците изкривяване - иска отношението, което получават патриархалните мъже вкъщи, но не иска да поеме отговорностите.

# 467
  • Paris, France
Ама вие вярвате ли, че му се е обадила? Тя сигурно пали свещ на 18-ти всеки месец, че се е отървала, че явно не е е било лесно, докато се усети, че не е желан. Едва ли ще му даде повод пак да влезе в апартамента й.

Колко млада и бездетна да търси, че нали 33-годишните са на средна възраст?

Първата е била на 23г и имотна като се запознават. Може би още рови из сайтовете и пише и на 20, 25, 28 годишни. Много 20 и 25 годишни отговарят на 40 и 50г и ги преслушват да видят какво може да получат от такъв мъж. Е, нямат намерение да имат връзки и да раждат деца от такива.

Последната била на 33г. Повечето ми познати ергени на 45-50г търсят до 35 годишна. И да, за тях тя е на средна възраст, а те са млади.

Може да му се е обадила, както каза Fever Ray - за да му натрие носа. Не мисля, че го иска обратно. Тя едвам се отървала, а сега гледа и бебе.

Ровя се в други теми, за IT: QA, които също са IT, започват с около 1500- 1600 лв. Та, между IT до IT - няколко вноски за ипотека разлика.

Като му гледам ника вероятно знае немски. С немски, като техническа подкрепа (support) спокойно може да започне на 5К+.

# 468
Здравейте,

благодаря на кукумицинка и Nevena Virolan  за постовете, нямах възможност да им отговоря досега.

Направих си труда да видя и другата тема на автора. Много тъжна история и за двамата. Загубили са 9 год.

Правят ми впечатления винаги детайлите. Дългите разкази са едно, но в детайлите се крие дяволът, както се казва.
Момичето също не изглежда много читаво. Огромни дефицити има и тя в цялата връзка. Незряла млада жена, зависима от майка си. Имала е неадекватно поведение в много ситуации.

Дано да има късмет с таткото на бебето. Да не се окаже, че майка й пак трябва да е "патерицата" във връзката й.

Интересно ми е какво е искало това момиче днес от автора.

# 469
  • France
Така е, но ако беше по-оправна и независима нямаше да го търпи 9 години. Като цяло ги виждам така - тя добричка, леко инфантилна и свикнала да слуша. Той - хубав, висок и добре сложен, с онова меко излъчване, което се харесва на някои жени. Плюс това е имал и няколко години в повече, които могат да изглеждат секси в нечии очи.

# 470
Nevena, съпортите не почват на 5к+, дори с немски.
Ще чакаме авторът да се появи.

# 471

Последната била на 33г. Повечето ми познати ергени на 45-50г търсят до 35 годишна. И да, за тях тя е на средна възраст, а те са млади.

Те хубаво търсят, ама намират ли?

Дядото на мъжа ми е абониран за вестник "Трета възраст" и аз го чета, като ходя при него. Във вестника има обяви за запознанства и има дядовци, които търсят минимум 10-20 години по-млади жени, и всяка седмица им висят обявите. Вече съм ги научила наизуст някои. Освен това има и обяви "Търся жена да живея при нея", та не е само авторът такъв.

# 472

А за срещата мога да предположа, че бившата   го е привикала за житейски урок - да я види с бебето й, с щастието й и да сръчка автора да се взима в ръце, ако иска и той семейство (не с нея, разбира се).

Само пълен идиот би направил подобно нещо. Много просташко и грубо поведение.
Това е поведение на 10 годишно.

Зависи. Съдейки по написаното от него тук, не се знае дали не ѝ е говорил, че има проблем, че не може да забременее, дали не я е обвинявал нея и т.н.
Не се знае, само можем да предполагаме дали я обвинявал.
Лично аз не спекулирам по този начин.

Тоест уж една заета майка, щото се предполага, че е заета, ще си загуби еди колко си време да си вземе чавенцето и да ходи да го представи на бившия си и да му вика 20 минути - глей бе тъпако, глей кво родих бе, имам дете, ти кво имаш бе нещастнико.
Вие сериозно ли за вас това е нормално и зряло поведение и така правили ли сте?
Защото за мен такова поведение удря дъното.

# 473
Глупости, ще си води детето да му го представи. По скоро има някакви негови неща, забравени у нея, да му ги върне, а защо не и да го предупреди да спре да й пише на вайбър, щото не ми се вярва, тя, след толкова опити да го изгони, и очакваща дете от друг, да го търси и да му пише колко съжалява, това по скоро са си негови съчинения.
Соулкинг, не си остроумен. Ние нашите мъже не сме ги взели дебели, грозни и миризливи, ама с апартамент, даже напротив. Ама не са били и на 44, без нищо и с претенции.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 21:36 от Прекрасная Василиса

# 474
Ами има много свежи баби на 65....
И да не са свежи, той докато мъдрува ще стане също на 65 и това ще е наличния контингент за мъже които не могат да се оправят сами в живота.

# 475
Авторът може и да не се появи повече.

Не знам дали ни пързаля, или темата си е реална, но имам познат в подобна ситуация. И той смяташе, че покупка на апартамент ще му оправи живота. Ами не го оправи. И тук не е само до апартамента. Авторът просто не се котира. Може да не е лош човек, може да има къде-къде по-нечитави мъже, но не е перспективен. Аз съм на 31г и не бих го погледнала дори да съм свободна. Не е апетитна хапка за по-младите дами, а разведените с деца биха били по-внимателни в избора си на мъж.

# 476
  • Paris, France
Плюс това е имал и няколко години в повече, които могат да изглеждат секси в нечии очи.

....когато е била на 23-29г, а той на 32-38г.

Той трябва да седне, да си изясни какво е изневяра, вярност, любов. Да почне да излиза с жени без да очаква връзки и да не им говори за бебета! Като намери любов, ще нареди другото.

кукумицинка, намират по-млади, да. Става дума за добре осигурени, здраво стъпили на земята мъже. Някои приемат жена с дете, други леко вдигат възрастта. Наскоро един прие исляма, ожени се за 24 годишна мароканка и вече я чака. Дали са и виза, но ги въртяха заради възрастовата разлика. Тукашните мъже са отворени за връзки с чужденки, а и държавата е привлекателна за млади жени от цял свят, даже и американки. Въпросните жени са с много по-нисък финансов, имотен и административен статус.  Арабките и африканките изискват зестра и мъжът да издържа семейството, да работят и техните пари да са си за тях. Останалите нищо, уж, не изискват, но като си оправят документите, бият шута. Тази опция не е за автора. Трябва да ходи в Еквадор или Камерун редовно, а и 70К и за зестра няма да стигнат в Мароко.

# 477
Оххх, горкия, какъв линч...

Имаше някакъв коментар на Дорис, ако нашите мъже били пуснели тема тука... Понеже знам, че моя бившия чете постовете ми, ай дано да вземе да пусне една тема тука да обяснява колко съм лоша и как съм го изгонила и съм развалила семейството ни .. ще участвам с кеф! Може пък да си намери и няколко спасителки, знае ли се...

# 478
  • Далечният изток
Авторе, сега разбра ли от де изгрева слънцето? Мое да не си се къпал сто години, мое да не си лицеприятен, мое да си 500-ин кила, но немаш ли апартамент гориш братко, край, финито!

Скрит текст:
Как може в най-доходоносната държава в Европа ти да нямаш поне един апартамент? Тука нито мафия има, нито корупция има, нито инфлация има, какво се оплакваш ти? За 44 години толкоз ли не събра за един апартамент?

Безплатна любов няма. Жената гледа жилището. Тя като види името ти в нотариалния акт пеперудите автоматично ще й дойдат в стомаха. България е изключително стабилна страна, която едва ли толкова ще мръдне в следващите 30 години така че ставай роб на банката, дърпай кредита, намирай апартамента и почвай да търсиш жена си!
Нещо ми се струва, че не си вникнал в темата и въобще не си разбрал какво коментират жените тук. Сто пъти се написа, че не апартаментът е проблемът на автора, ама не, мъжът си е навил в главата, че всички жени са меркантилни, само имоти ги интересуват и толкоз. Даже съм сигурна, че и авторът като се появи, ще се установи, че същото е разбрал, тоест нищо не е разбрал...

# 479
Това с Мароко ми напомни за един американец, стар ерген на 40-42, който искал с жената да са равни,  а не да я издържа, и не му харесваше, че съгражданките му уж не щяли семейство и деца. Та чул, че в Мароко жените били традиционалистки и искат семейство и деца, хванал самолета, излязъл на 2-3 срещи и установил, че като истински жени с традиционни ценности мароканките искат да бъдат издържани, докато въртят къщата и гледат децата. Неприятно бил изненадан, никой не му бил казал. Даваха и едната мароканка, обаче сега не помня дали беше студентка, или вече завършила и работеща, и тя му каза в прав текст, че за нея няма никакъв смисъл да се омъжва за него при тези му изисквания, защото той иска равенство при участието в бюджета, но не и в домакинската работа и гледането на децата. Направо го попари като рибено филе с кожа.

Общи условия

Активация на акаунт