Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №26

• 45 068
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Уф...
Най-гадното като ми закъснява толкова /десетина дни/ е, че през цялото време съм в ПМС - подут корем, повишен апетит, раздразнителност, главоболие и т.н.
Отвратително е.

# 691
Уф...
Най-гадното като ми закъснява толкова /десетина дни/ е, че през цялото време съм в ПМС - подут корем, повишен апетит, раздразнителност, главоболие и т.н.
Отвратително е.
А като ви закъснее после по колко дни тече обилен ли е

# 692
Следете си хемоглобина и желязото, която от вас е с обилен и продължителен цикъл. Аз се докарах с хемоглобин 70 и желязо никакво та ми преливаха кръв. Имах миома де, та след това ми я оперираха. Надявам се сега нещата да ми се нормализират, защото 2 месеца минаха от операцията и цикъла ми не е така обилен вече. Та съвета ми е да се следите. Аз се докарах едни стълби от 6 стъпала да не мога да  изкача, та тогава да ми светне лампата, че нещо не е наред.

# 693
Аз също докарах анемия с желязо 2 и хемоглобин 89, след години обилен цикъл. Започнах прием на желязо и наблегнах на животински продукти, малко насила в началото и нещата се оправиха. Още си пия желязото и няма да спра явно, преди да ми спре цикъла.
Аз също съм с миома. Може ли да споделите кой, къде и как ви я оперираха? Много рядко се намира специалист, който се наема да махне само миомата, а не цялата матка.

# 694
Уф...
Отвратително е.
А като ви закъснее после по колко дни тече обилен ли е

4-5 дни. Обилен е. Имам миоми.

# 695
Оперира ме д-р Патишанов края на февруари. Тогава все още работеше в Пълмед в Пловдив. Сега работи в Селена. Много съм доволна.

# 696
Оперира ме д-р Патишанов края на февруари. Тогава все още работеше в Пълмед в Пловдив. Сега работи в Селена. Много съм доволна.
Благодаря. Изглежда има много доволни пациентки. Аз съм от София, но бих отишла при такъв човек, ако се окаже, че трябва да махам това чудо. Радвам се, че има такъв специалист.

# 697
Дами, а този подут корем и газове как ги премахвате? На 43 г съм и от няколко години е просто ужас. Като бременна съм, предполагам че е на хормонална основа.

# 698
Момичета има ли някоя от вас хормонална спирала

# 699
Подутият корем и газове според мен са по скоро от храненето-вид храна,ежедневен режим и тн.С годините организма се променя и съответно храненето трябва да се нагоди към него.

# 700
Дами, а този подут корем и газове как ги премахвате? На 43 г съм и от няколко години е просто ужас. Като бременна съм, предполагам че е на хормонална основа.
Това е и моят проблем. Преди така се подувах седмица преди цикъл, сега постоянно. Отвратително е.
Наближава моя преглед в Плевен. Не зная кога ще насрочат операцията. Много ме е страх! Sad

# 701
Това е и моят проблем. Преди така се подувах седмица преди цикъл, сега постоянно. Отвратително е.
Наближава моя преглед в Плевен. Не зная кога ще насрочат операцията. Много ме е страх! Sad
Успех и ако искаш кажи отзиви после след операцията

# 702
Ще кажа разбира се...преди да ви напусна и да отида в темата Менопауза! Wink

# 703
Мими, каква операция? Аз съм пропуснала.

# 704
Мими, каква операция? Аз съм пропуснала.
За махане на матката, поради изсипване. Чаках да дойде края на цикъла...иначе трябваше преди години да я направя. Смятам да е с Давинчито, да видим мнението на професора.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 08:08 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт