Отговори
# 540
  • София
Брей, брей, днес имаме ПР (Емрулах имам предвид)

Пишат, че шапката е на Мерт, аз не помня на кой от двамата съм я виждала Joy

# 541
Не знам за шапката, но какви са тези обувки 😁

# 542
Не знам за обувките, но Афра беше с това панталонче, когато ги хванаха последния път да излизат с Рамо от заведението Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко оффтопик Sunglasses

Скрит текст:
Чета последните дни в една съседна тема, едни неща, които са се случили с наши близки познати Smirk После четох опровержение в една нова тема, че не било така, че имало архиви и прочее. Аз викам, да се върнат още по-назад в архивите и да си дадат сметка двете госпожи, как започнаха и въпросната спорна тема (справка - темата на В очакване на слънцето). Дето се вика, архивите са живи, а ако не са, ние сме свидетели.
Тук в темата ни също има няколко човека, които могат да потвърдят. Специални поздрави на Мишето Kissing Heart

# 543
Аз направих огромна грешка да ги коментирам обаче,изказах се май неподготвена 🙄

# 544
  • София
Обувките са - Maison Margiela Tabi

# 545
  • София
Афра вярно ходи на барабани

# 546
Нищо не може да се скрие тука! Ни обувки, ни бельо. А дано скоро видим Сейран с онова бялото, което си беше купила, а лошото да остане зад гърба й!

# 547
Или Мерт ще пее или ще е тази песен
https://youtu.be/7Xqb8-rl3d8?si=1QSFXPBTxJFjksO6
 Джем е любимец на продукцията, а песента е пусната само преди 17 часа.....лошото е, че се пее за раздяла. Дали трябва да се пуснат за да се лекува Сейран или тя пуска Ферит на свобода искайки да го отдалечи от себе си и страданията си...?
Интересен епизод се задава.

П.п обувките са У-Ж-А-С-Н-И 😄

Здравейте момичета! 🫶Честит петък!
От Емрулах!

# 548
Аз си мисля че тя ще го пусне и ще замине за чужбина...както е в истинската история,ще е бременна съвсем в началото и както помня не е знаела и ще се върне със детето им.Помня даже спойлер от преди месец и повече в който се казваше че ще направят скок във времето а Ферит няма да я види бременна и като ражда и първите месеци на сина си.

# 549
Не знам за шапката, но какви са тези обувки 😁

Ще извинявате, ама са като копита.

# 550
# 551
Може да е и песен на Мабел! Питали са Емрулах от коя година е активен певеца и той отговорил от 2011. Затова  предполагат , че може да в той, защото тогава е издал първия си албум,

# 552
  • София
А Мерт снощи е бил на стендъп комеди. От там се е прибирал като са го снимали и казва 2-3 думи Joy

https://twitter.com/Gull_401/status/1783829979308122344?t=U8zbKw … SVFgJJX3AIrQ&s=19

# 553
Сега успях да изгледам фрага. Много е добър! Очертава се страхотен епизод.
Ще видим много различни Сейран и Ферит. Такива, каквито никога не сме виждали и се надявам, никога отново да не видим. Но изцелението на Сейран, чрез любовта на Ферит ще си заслужава всяка секунда гледане. "Силата на любовта свети най-ярко в трудните моменти"

П.п
За изнасилване изобщо не мисля, защото няма кой да стори това на Сейран. Тарък не го направи, та Акън ли?!
Изключено.

# 554
Джулия, и аз съм на същото мнение, за това и не се включвам в тази тема, ама защото спомена Тарък, в него имаше звяр, страшен хищник беше. Този Акънчо с телешкия поглед си е чисто болен- дано се е гръмнал, че нямам нерви да му гледам заспалата физиономия.

Общи условия

Активация на акаунт