Отговори
# 525
От Фейсбук фраг 2 с превод.
https://www.facebook.com/share/r/gwUDd3vnYPkG3gHm/https://
Отвратителен фраг.Горката Сейран. Преводът не споменават сексуално насилие, дано да няма. Не , че физическото и психическото насилие са не по малко ужасни.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 08:03 от FBID1119177734809501

# 526
Това е ясно! Всички знаем, че Сейран има рани на гърба, става въпрос за физиономията на Ферит, изглежда притеснен и шашнат от това, което знае... и не може да я прегърне, не заради раните, а заради това, което знае .
Може и да е така както вие казвате, ще видим утре.

Ферит не прегръща Сейран, за да не я нарани.
А за фрага, нямам думи. Като онзи път, когато Ферит биеше Сертер и във фрага изглеждаше, че е заради рибата.
Автогол.
Всички сини отметки в Х и тези с достъп до по-достоверни спойлери казват, че няма изнасилване. И аз чух прекъсването, нарочно е, но ефектът е обратен...

Глупостии, Ферит не прегръща Сейран, защото прочете нещо на телефона и е видимо шокиран !
Както се вижда Суна вижда какво има на гърба Сейран Ферит след това го маже няма как да я прегърне защото ще я боли

# 527
Това е едва голяма рана, затова Ферит не пипа. Не му вкарвайте грях на душата. И без това в очите на Мерт се чете ужаса и отчаянието. Със сигурност и новината има значение за гримасата му.

# 528
Един бърз спойлер.
Скрит текст:
Бащата на Акън е присъствал на погребението на Акън и майка му и отива на плажа.Изпраща на Ферит зловещо съобщение.Това съобщение чете Ферит във фрага.

# 529
  • София
И какво излиза, че ако не дай си боже той е научил лоша новина свързана със Сейран не иска да я прегърне. Това няма как да го повярвам.

# 530
Според мен трябва  да сме сигурни,че  това което прочете на телефона го срази, това е от първия фрагмент и новината не е добра. Изглежда в шок.   Изобщо не знаем с какво и с кого е свързано.
 Със сигурност ако я обгърне с ръце ще я боли и иска да я прегръща.Няма как да правим каквито и да е изводи за случващото се, защото не виждаме цялата  сцена. Може  да я прегърне накрая. Няма да се отделя от нея  вече.
Това е 100 на 100.

# 531
# 532
Добро утро!
А относно думите на Сейран, че тя няма да живее и че той няма да издържи, какво мислите? От какво са породени?

# 533
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!
Петък е... Честит Чапкънов ден!
Както видяхме и двата фрага са много тежки, следователно и серията ще е такава, но аз все още не съм изгубила надежда, че наред с гадостите, които ни предстоят да видим ще има и светлина в тунела.

Та, ако не друго поне ще се насладим на играта, която е достойна за Оскар на двамата сладури, които в реала са здрави, влюбени и щастливи, което е по-важно.

Относно трейлърите знаем, че са подвеждащи, за да ни засилят желанието и нетърпението да гледаме епизода.

Аз също не вярвам, че е имало сексуално насилие, но знае ли се какво е намислил Гюнтер.
Очаквам серията със смесени чувства.

Хубав ден Ви желая и до довечера!

# 534
Сташе, моя прочит на думите на Сейро Stuck Out Tongue Winking Eye
Сейран казва, че и без това не живее. Има предвид раненото си тяло и психика. Казва на Феро, че той няма да го понесе. За нея Ферит е още дете с напълно чиста /тертемиз/ душа, както знаем. Мисли, че той няма да издържи гледката и страданията й. Феро ще я опровергае, ще излекува раните й Heart

Нямам търпение за епизода довечера Heart Eyes

# 535
Добро утро,дами. Честит ни Чапкънов ден. Аз съм с оптимистичното настроени,че сексуално насилие е нямало. Снощи на такива тези се начетох ..😁. Време е Ферит да се изправи пред трудното,а именно да бъде дома на Сейран,няма да му е лесно ,но аз искам да видя как ще бъде нейната опора в мислите й, психически. Това е ще е надграждане за него

# 536

От една мацка дето прави анализи.
Няма сексуално насилие.

# 537
Добро утро Благодаря за споделеното
Мерт

https://twitter.com/baharahsen23/status/1783754386444853646

# 538
Здравейте, момичета. Афра е качила стори с Наги, който като мен май днес трудно е станал. 😆 Но пък вечерта ни чака нов епизод, който със сигурност няма да пропусна. Този път умишлено избягвах спойлери и анализи на фраговете. Епизодът ще е тежък, няма спор, но се надявам да е добър.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 16:23 от Iv32

# 539
Здравейте момичета! 🫶Честит петък!
От Емрулах!

Общи условия

Активация на акаунт