Отговори
# 570
  • София
Оффф, как може да направят такава глупост с фрага 🤦‍♀️

# 571
“ не открихме никакви следи от сексуално насилие”

# 572
Аз нещо губя логиката - дали е в превода, или в доктора... Имало рани, имало някакъв разтвор, който се усилвал при всяко третиране на гърба й, имало следи от биене по ръцете й. Обаче... следи от физическо и сексуално насилие докторите не открили. Изброеното не е физическо насилие?

# 573
“ не открихме никакви следи от сексуално насилие”

.   Погледа на доктора не ми хареса също така, като се има факта сцената че говори с Халис Ага и кимва на репликата криете ли нещо …/

# 574
Аз нещо губя логиката - дали е в превода, или в доктора... Имало рани, имало някакъв разтвор, който се усилвал при всяко третиране на гърба й, имало следи от биене по ръцете й. Обаче... следи от физическо и сексуално насилие докторите не открили. Изброеното не е физическо насилие?

И на мен това ми направи впечатление, с тези рани...никакво насилие, е какво е тогава. И голямо въртене я въртят, като я вкараха в стаята, лицето й беше към стената, после на другата страна, сега отвита...просто подробности.

# 575
Ей много нагла Хатуч. Ферит трябваше да ги изгони от болницата. За да се реабилитира иска да остави конака на Сейран. Гаднярка мръсна.
И какво стана, Ифа е отровила жената на Халис. В това имение само жестокост и лицемерие.

# 576
Това изказване на Хаттуч, че ще даде имението на Сейран, само на мен ли ми прозвуча гнусно и не на място.
Ама, какво да даде друго? Човек дава, каквото има за даване... Angry

Останах в коридора с осиротелият Ферит. Точно, като Сейран с окървавената рокля преди време.
Много ги обичам Heart

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 22:33 от Juliya*

# 577
Приятно гледане!!!
Добре, че няма изнасилване, че това щеше да е края.
Тази Хатуч ми стана още по-противна.

# 578
След като го преписа на Сейран- имението, може да умре.
Предполагам бащата на Акън ги е "прибрал".
Настъпи "ерата" на Сейран...не е същата, как няма да гледа като гръмнат Феро.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 22:34 от Ponky

# 579
Ферит 🤣🤣

# 580
Хора, вярно ли е, че пистолетът, който Ферит използва при намерането на Сейран е изчезнал от мястото? Таяр като е разчиствал и него ли го е прибрал?

# 581
  • София
Киселината е с ниска концентрация и Сейран ще се оправи бързо с подходящо лечение.
Сега остава да видим за болките в корема.

# 582
Сейран е гневна на дъртите защото разбра от бурката какви са ги вършили 
и тя ще понася всичко това заради тях.
Ферит все още се държи за дядо си, вместо да го ненавижда.

# 583
Ще пратя една кутия крем Арника на Сейран, да се оправи бързо!

Интервюто на излизане от болницата беше отвратително. 😵‍💫 За сега не съм впечатлена от епизода. Имаше хубави моменти от болницата, но като цяло липсват свързващи моменти и плавни преминавания между сцените.

# 584
Направо си беше Афра в това интервю 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт