Отговори
# 135
# 136
Не знам за вас, но аз много плаках... очите са ми още червени. Няма такава игра, уникално добри деца, заслужават всичко най-хубаво. Нямам думи, все едно бях там... с тях. Много се радвам, че са двойка в живота. Семпли и истински... без излишни снимки, селфита за по-добър пиар... просто две влюбени души🥺😍❤️

# 137
Днес ще излезе още един рекламен клип 😎:

# 138
Пука му на някой за Буче Joy Ааа пардон, има и такива Stuck Out Tongue Winking Eye

Сейрошуууум, раненото ми птиченце Broken Heart Макар да бяха изрязали сцените с насилието, присъствието й беше много осезаемо Disappointed

Аз пак съм тук, новата музикална тема е сърцеразбивач Broken Heart

https://twitter.com/omggirlsssss/status/1781425512256098638
Еве, ама тя пак участва Wink - Кязъм измъкна от Сертер инфото, че Пело се била срещала с Акън някъде извън града, за гора ставаше дума. От където направиха извод, че крият Сейран в друга къща. Косвено, но не я забравят.
А за спестените сцени с насилие - аз съм доволна. Играта беше наистина блестяща и по резултатите е ясно за насилието.

# 139
Момичета, да знаете, че съм лайкнала всеки един пост от новата тема. Не знам, защо бутона ту работи, ту не...
Аз, току що изгледах епизода и още не мога да подредя мислите си.
Ще кажа само (за пореден път)- Гюнгер, обичам те човече Joy
Бива ли да рева толкова сабах, сабах Joy
Много силен епизод, с много силно послание!
За пръв път виждам хората в имението заедно с Есме и Кязъм, толкова обединени и задружни. Раздаваха се шамари, но следваха прегръдки, казаха се много истини. Сейран ги обедини! Въпреки малкото сцени с нея, тя беше навсякъде в епизода. Виждахме я чрез Ферит.
Много ме развълнуваха.

Според мен, доколкото чух, изстрелите в края бяха два и много бързо един след друг. Струва ми се, че Акън уби майка си и себе си, но не съм сигурна, че е възможно с тази скорост на изстрелите. Знам, че дълбая в пустото, защото е излишно да търся логика Grinning, но ако все пак я следвам клоня към това, че Абидин е пристигнал и са стреляли по Акън.

Мистери, благодаря за темата! Много красива и подредена Heart Eyes
Относно анкетата.
За мен причината за спада в рейтинга е смяната на сценаристите. Не трябваше да го правят. Така се изгуби смисълът, специфичната магия на сериала, която всички чувствахме през първи сезон. Абе с две думи Онур е за бой. Резултатът е, че се тръгна в няколко посоки и нито една не се довърши по правилен начин. Втори сезон прилича по- скоро на експеримент със зрителя, това личи и не е приятно.

п.п
За мен образът на Гюлгюн не е развален. Това е Гюлгюн, която познаваме от ден едно Grinning

# 140
Кате, разсмя ме пак Grinning Според мен, инфото беше, че Сертер и Акън са се срещали извън града, за да си говорят за Пелото хахахаха Демек кой й помогнал да избяга от Сертер. Четох, че след Сейран, той бил понесъл най-много насилие в сериала Grinning

Джули, страхотен пост  Heart

# 141
Другото, което ми хареса в епизода. Явно Гюнгер знае, че последниат човек, когото искаме да виждаме в него точно сега е Хатидже. Добре я тръшна в леглото на успокоителни и ни я спестиха.
А, да и Пелин я няма Joy
Колко хубаво, че ни спестиха и нейните измислени драми на фона на истинска, много дълбока и разтърсваща такава.
Абе, много як епизод Heart
Гюнгер залагай на нормалните и няма да сбъркаш Smirk

# 142
Аз пак за цветовете Grinning
Нали тая гад(Мезиде) беше в тъмно червено- "Срещуположната символика на червения цвят е смъртта, края на живота, кръвта и мъченията..." Всеки път я обличат подходящо, а дано тя бъде застреляна.

# 143
Охх тази сцена е много емоционална за мен и немога да спра да я гледам 😭😭
https://vm.tiktok.com/ZGeHgQVAj/

По повод снимката дето всички я искат в HD 😂 и на мен ми заприлича на тази
https://vm.tiktok.com/ZGeHguynT/

# 144
Кирилова, това видео е от началото на сериала, едва ли Афра е целувала Мерт тогава, каквито и приятели да са. Според мен, това е от серията с танца в стаята, Мердо е със светлосинята риза, пък и стойката му... такъв вайб ми дава Stuck Out Tongue Winking Eye

Мезиде е рядко противен образ, направо тръпки да те побият. Видяхме я в тъмночервеното одеяние, значи онези изтезания са били съвсем реални, а не нечий кошмар, както се надявахме. То си пролича и по вида на Сейро. Накрая каза на Ферит:

Е, видя я и какво стана? И без това щях да ти я пратя парче по парче Head Band

# 145
Гадина е Мезидето и то неблагодарна! И преди да я обезобразена по поръчка на Хатуч е била също толкова злобна и лоша, което си пролича от сцената , в която ринеше торта!
Скрит текст:
Акън няма да се самоубие

# 146
Еви, знаеш ли най- странното кое е?
Някъде, дълбоко в себе си мога да разбера Мезиде. Мога да разбера увредената й психика, никой не е застрахован, че ще запази здравият си разум след подобно преживяване. Изглежда, че жаждата й за мъст е победила, дори майчините й чувства. Жената е за доктор, но никой не й е обръщал внимание. И в реалността е пълно с такива хора.
Но, не мога да разбера Хатидже, и как тя е запазила сънят си след това, което е направила!
Чула била, че лечението не помогнало и край!!!
За мен истинската психопатка е Хаттуч и ще чакам с интерес първата им среща със Сейран, ако леля оживее.
Много се настроих против нея. Но, оценявам, че призна греховете си пред всички и това не е лесно.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 15:23 от Juliya*

# 147
Пускам ви малко весела Сейро,днес не спряха да превъртам епизода,свива ми се сърцето. Така че спирам ,че няма да спя тази нощ😁

# 148
Днес Лятиф / Йит Тунджай/ има рожден ден. Жив и здрав да е! 🍀

# 149
Днес Лятиф / Йит Тунджай/ има рожден ден. Жив и здрав да е! 🍀

Честит да е!
Не си спомням да съм го гледала в друг сериал. Латиф е анонимен персонаж, който говори малко, но казва много. Обикновено очите говорят. Оприличавам го на Абидин. Харесвам го, и камък ми падна от сърцето, че не е замесен във внасянето на отрязаната глава. Няма такъв предан човек!

Друго голямо послание от епизода.
Пътят, по който ще те поведе сърцето е най- правилният. Парите и властта са измамни величини- много шум за нищо. Измамни победи и измамна вярност, измамно семейство и чест, дори скръбта е измамна, както каза Суна.
Откровенията между Халис и Ферит бяха много добри.

Ферит намеси за пръв път полицията в саморазправата и това е добро начало. Всъщност, Сейран беше първа. Има ли значение? СейФер и новите порядки!
Дали, точно полицаите не са стрелците в края на епизода. Или ще ги оставим да са безполезни? Или ще бъдат пречка, като решат, че Ферит е стрелял и го заключат до края на разследването?
Извинявам се за многото постове, но чапкъновият ден за мен е днес Blush

Общи условия

Активация на акаунт