Отговори
# 480
Е то остава да е изнасилена и вече ще стигнат върха на гадостта🤦

# 481
Гюнгер обича прекалено много Сейран, че да я прави жертва на сексуално насилие.

А Емрулах си е майстор на монтажа, така че не се къхарете предварително.

Интересно изречение беше, това на Казъм: "Никога не съм бил с друга жена освен теб, но ти не можеш да кажеш същото."

# 482
Не вярвам да е била изнасилена..колкото и да е щеше да помни поне малко от това..Ако е била,щеше да е много по зле и не мисля,че щеше да има близост с Ферит,а тя го прегърна на фрага..Поне ми се иска да не е така..но мисля ,че ни въртят вмомента нарочно с объркания фраг..

# 483
Говори се че не било довършено изреченото .
Правят го ,за да ни побъркат до утре .
Моля се да има хубав край ,но не ми се вярва.
А този новия кой ли е?

# 484
Емрулах е майстор на тъпотиите, пиша му голяма двойка този път Grinning

# 485
Новия, нали е бащата на Акън.

# 486
Да не се окаже и баща на някое от момичетата Шанлъ.

# 487
За съжаление гледах сега фрага на руски по ТуркРу.ТВ...ясно казва психолохическо и сексуално насилие,без да замълчава преди сексуално.Пуснете си и вижте.Жалко,уляха се.И не ги знам как мислят след това да имат 3 сезон.Хората масово пишат че спират да гледат:(

# 488
Ако това е истина, ще имат своя автогол.

# 489
Милена, да повторя, след сексуално направи пауза, после казва нападение/насилие. Може хич да не са в едно изречение, а извадени от контекста думите.
Ами бунтуват се в туитър, не очакваха такъв скапан фрагман. Да, има и хубави неща в него, но на хората не им се гоовори за тях, след онази изцепка с доктора.

# 490
Знаем ги в последно време фрагманите, да не бързаме.

# 491
Така ще излезе сигурно, че като нищо ще е Сейран ..
Ама може и Суна да е, Кязъм може да е взел Есме бременна, ще ги видим и там какви ще ги дробят.

Ако е изнасилена, ще е най-голямата тъпотия, която можеха да измислят ...
Вече минават границите на глупостта, нямам думи, бясна съм ... със сигурност до края на сезона няма да се възстанови, че може и за началото на новия сезон да не се възстановила, и Ферит няма да може да я докосне както се вижда от фрага .. пълна боза. Скапаха ми желанието да гледам епизода ...

Да не се окаже и баща на някое от момичетата Шанлъ.

# 492
Милена, да повторя, след сексуално направи пауза, после казва нападение/насилие. Може хич да не са в едно изречение, а извадени от контекста думите.
Ами бунтуват се в туитър, не очакваха такъв скапан фрагман. Да, има и хубави неща в него, но на хората не им се гоовори за тях, след онази изцепка с доктора.

Не знам,губя сили вече,от толкова отдавна го гледам този сериал и само ви четях и до къде стигна...Докато чаках фрага си пуснах епизод 1...какво беше,какво стана.Май ще пропусна серии,няма да мога да издържа зверства.

# 493
На мен не ми хареса, че накрая се спря преди да я прегърне.... и то не заради това да не я нарани, щеше някак си да я хване. Явно са му казали нещо. Не знам може и да греша, просто много се нервирах.... ако наистина излезе сексуално насилие.

# 494
Момичета, аз онзи ден писах тук, че не вярвам Акън да е стигнал до изнасилване, но ... сега се навръзват: лекарката говори за сексуално насилие (какъв да е контекстът, кой да е друг насиленият?), Сейран говори, че вече не е жива... Халис говори на Ифакат за тежестта на честта, която била по-тежка от всички тежести на света  (плюя им на мъжката чест на тия откачалки!), а успоредно с това на втори план - Ферит, шокиран и отчаян...
Макар че онази извратената може да се гаври и по друг начин с честта на Сейран, в оная стая имаше разни инструменти...
Оххх, страшно е ...

Общи условия

Активация на акаунт