90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 300
  • 743
  •   2
Отговори
# 60
  • Sofia
Виждам сега, че пуска публикации от Лас Вегас – може да се е преместил там. Simple Smile
Те, с Калани, в Лос Анджелис ли живееха? Аз се учудих, като разбрах, че тя родом е именно от този град.

# 61
Сега прочетох, че с Асуело са живеели в Ървайн, Калифорния, но не знам къде живее в момента.

# 62
  • Sofia
Значи, горе-долу Лос Анджелис. Ървайн е в Ориндж Каунти – те са залепени. Simple Smile

# 63
Ох и аз първо помислих за Колини, после се усетих, че говорим за Калани. Наистина е много бърза. Кой е новия й? Този, с който уж прекрати връзка, когато бяха на онзи курорт ли?
Гледате ли “И заживяха ли щастливо?”. Нови серии в неделя. Също така гледам и Любов в рая. Този със 70-те деца е пълен отврат. Няма ли начин да го кастрират? Не може да създаваш толкова много деца по света. Никога не се знае кой с кого ще се срещне. Това е извратено. Децата трябва да знаят поне кой е баща им. Всеки човек трябва да знае от къде е произлязъл. Ужасноооо!

# 64
  • Sofia

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 19:21 от Doli

# 65
Божейй, кой по-напред да коментирам от всичките 😃😃😃 Откачалници. Дано само Майк случи вече на жена и да се откачи от Натали.

# 66
Клео е събрала пари от дарения - ето затова хора, които изобщо нямат намерение да създават семейство, се появяват в предаване за сватби и връзки.

А за Майк (на Химена) не съм изненадана, че се е оженил - краката му миришели, пък пърдял, пък не знам какво. Много мъже имат проблеми с личната хигиена и пърдят, но това по никакъв начин не им пречи да създадат семейства. Друг е въпросът, че когато си долна к.... (каквато е Химена) и имаш две деца от двама различни бащи - и двамата в затвора, е малко неадекватно да се правиш, че имаш високи критерии при избора на партньор.

# 67
  • Sofia
А за Майк (на Химена) не съм изненадана, че се е оженил ...

Тази, новата, обаче, също ми изглежда чужденка. Grinning Ако е така, ясна е работата.

# 68
Сега проверих - колумбийка, която е живеела в Маями, когато са се запознали. Излизали са повече от година, преди да се оженят.
Предполагам, че е същата жена. Това ми излезе като информация за приятелката му след Химена.

# 69
Извинявам се за двойния пост.
Ето трейлър на предстоящия сезон на По другия начин:

Сарпер и Шикайна се завръщат, а също и Стадлър и Демпси (може и да им бъркам имената - не ги харесвам и пропусках повечето им сегменти).

# 70
Статлър и Демси (или както са там) бяха много скучни. Какво ще ни показват пак.
Шикайна този ще я моделира ли? И тях не ги харесвам. Ще видим другите. Скоро сигурно ще го пуснат и при нас.

# 71
Да, Шикайна пак ще си сменя физиономията. Тя май рекламира пластични операции в Инстаграм и урежда пътувания на американци за операции в Турция.

# 72
# 73
  • Sofia

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 16:54 от Doli

# 74
  • Sofia
Ле-леее, Сумит по-възрастен от Джени ми идва на тая снимка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт