90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 338
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София /Абсурдистан
Нямаше дублаж и при мен.
Какво мислите за семейството и другата мацка, с която искат да живеят заедно?

# 601
За мен тези са абсолютно фалшиви - искат да си рекламират акаунтите в Онли фенс. А втората жена сигурно иска и да отиде в САЩ. Но не вярвам да има любов.

# 602
  • София /Абсурдистан
Ами има и три деца в картинката. Може да съм консерва, ама все си мисля, че децата не трябва да виждат баш това.

# 603
Така е със сигурност!

# 604
Пълно дъно, само и само да се покажат по телевизията... Извратени.
И при мен нямаше дублаж, но и така става за гледане.

# 605
  • Sofia

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:25 от Doli

# 606
# 607
И това за около 5 години. Тъжно - ако просто се беше поддържала, щеше да изглежда общо взето като първата снимка, с малки разлики заради възрастта.

# 608
Яра и Джоуви успяха обаче. Аз ги виждах отдавна разделени. Grinning

# 609
Според мен, Яра не е типът жена, която се развежда. Докато Джови се съобразява с нея, тя ще си поддържа домашното огнище.
За разлика от Натали, която има вече 4-5 бивши съпрузи, защото мечтае да е звезда и жена на мулти милионер или Дарси, която търси великата любов от романите и се разстройва всеки път, когато осъзнае, че тези романтични истории нямат общо с реалността.

# 610
  • София /Абсурдистан
Е то Натали не е съвсем сама в главата. И като добавим и колко е истерична и скандалджийка, то кой мъж ще се задържи при нея.

# 611
Джош се държа много гадно с Натали - сега вика, че никога не я е приемал за приятелка, а само за някого, с когото спи от време на време (и явно си плаща - след като й взе кола и й намери квартира). А като не му е била приятелка, тогава какво правят в Последния рисорт - там е за двойки??

Обаче тя наистина не е добре и трябва да си изясни какво иска от живота.

# 612
  • Благоевград
Следвам Яра в Инстаграм. Много е готина. Винаги пътува с дъщеря им, която е такъв бонбон ❤️
Не очаквах и аз, че ще си създадат стабилно семейство, но там роля изигра майката на Джоуви като беше подкрепа на Яра през цялата й бременност, докато него го няма. Родителите му й помагаха с Майла и тя не се чувстваше чак толкова изоставена и сама в този важен период.

# 613
  • София /Абсурдистан
Е уж са двойка, или поне бяха. Той сам каза, че е имал сериозни намерения, но не може да понесе характера и, най-вече скандалджийството и променливите настроения.
Според мен тя е бордър лайн, емоционално нестабилният тип. Или поне така изглежда. Около такива хора трудно се оцелява.

# 614
Той каза в един от финалните епизоди (на Последния рисорт), че никога не я е имал за своя приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт