ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 517
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Нещо много на спомени го подкараха. Месут си спомня.

Дахан и той страда край морето и си спомня за предложението.

Кой е наред да се връща в миналото? Може би Курт също ще страдя за Нюлифер, а Лейля за Коркут. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
Повярвайте ми и аз това си помислих. Ако ги видя тея сцени още веднъж и лошо ще ми стане. То даже не са за спомняне😀

# 557
Охх, Проповедника и Екбер пак кроят нещо. Сцените в харема ме карат да настръхна. Появи се и Лелята (новата актриса).

# 558
Едже някоя си беше. За първи път я виждам. Ама добра е. Истински шейтан😱
Тези сцени и аз не ги понасям много. Не гледам такива неща с насилие над жени и деца🥺

# 559
Фатма ане ще ги вкара в правия път, или?

# 560
Петлетата Енвер и Дахан пак се "подкараха" - не спират да спорят. Но Фатма се опитва да ги вразуми. Ще успее ли да ги помири?!
Пипи, извинявай, нещо не ми отчита новите постове.

# 561
Хаха Фатма започва да ми харесва. Накара им се и на двамата. Даже им вика братя били. Дахан щеше да получи удар. А Енвер: брадър му вика. Хем не искам да се карат, хем са ми много забавни😀 Браво на Фатмето, става истински стожер на фамилията👏

# 562
И Оя много загрижена за Айдан. Чай ѝ направи.

На мене също много ми допадат споровете между Енвер и Дахан. Искам накрая да се спогодят.

Реклама....

# 563
Не мога да приема и разбера защо Дахан е толкова груб с Енвер? Те и двамата не са цвете или самата невинност? Енвер му казва, че са екип, Дахан му казва да се маха. Не го разбирам. Вярно, че с Енвер бяха в лоши отношения, ама то беше и от двете страни. Не може ли маааалко да се смири поне Дахан?🤔
Реклама...

# 564
Реклами! Момичета извинете ме, че малко коментирам, но акъла ми е другаде. Кучето ми е болно, май ще умре и се улавям, че все за него мисля. Не мога да се концентрирам . Cry

# 565
Пипи, не се притеснявай. Гледай кучето. Hands Pray Бъди покрай него, а епизода няма да ни избяга. Тепърва ще разнищваме това, което гледаме.

Дахан и Енвер може и да се карат, подскачат един срещу друг, но биха си дали живота един за друг. Дахан не е по-различен от Енвер, но не желае да се примири и иска да закриля сестра си. Мисли си, че по този начин може да промени Енвер.

# 566
Реклами! Момичета извинете ме, че малко коментирам, но акъла ми е другаде. Кучето ми е болно, май ще умре и се улавям, че все за него мисля. Не мога да се концентрирам . Cry

Надявам се да се оправи и да не е най-лошото😔

# 567
Много ми харесват и тези тримката:

# 568
И на мен ми харесват, но 4римка повече ми харесваха😉

Говореха си за това жена да влезе в организацията. Мюдюра каза май, че има някого предвид.
Нилюфер се обади на Курт, той даде на Мюдюр телефона и не й вдигна. Нилюфер е много разстроена...

# 569
Нищо не разбрах от чата На Лейла и Коркут.

Общи условия

Активация на акаунт