ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Тука има нещо гнило🤔

Лейля му изпрати парите в крайна сметка.

# 571
Коркут май ѝ каза, че иска да се срещнат, но не съм сигурна. Какви пари Лейля отнесе в банката. Може пък точно това да е поискал Коркут.

Планът за отмъщение на Дахан е в действие. Енвер и Айдан се спогодиха.

Йоана, благодаря за пояснението! Kissing Heart

# 572
Коркут е жив и има планове. Май май използва Лейля и нейната глупост. Със сигурност има нещо тука.
Дахан влезе някъде, наби ги и спаси момичето. Ох ужасни са ми тея кадри с жените😔

# 573
Енвер този път с лодка прави серенада на Ямур. Joy Охх, много са ми сладки двамата.

# 574
Енвер пак прави серенада. Heart

# 575
Нашия Дахан вместо да го гони, да се научи как се печели момиче😉😊 И на мен са ми сладки😀

# 576
Ехаа и Месут си има харем. 😉 "Пременил" девойките  и се грижи за тях.

# 577
Оооо Мюдюра лично ще вербува Лейла, но тя ще се съгласи заради Дахан.

# 578
Тъкмо се чудех Мюдюра защо е при Лейля и Пипи ми отговори.

# 579
Мюдюра май обаче използва и баща й като аргумент. Нещо за баща й говореше. Един вид май да се реваншира тя за неговите грешки. Но с превод ще стане по-ясно.
Айдан ще ходи на снимки, съпроводена от мама и леля😆 Направо ми е смешно, честно😆
Ааа Месут ще й е бодигард🤭🤭🤭

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 22:18 от YoanaIv.

# 580
Айдан докато е около майка си, сякаш се е зашила за полата и, няма да види добро. Ще страда и тя, не само Дахан.

Месут с таксито ще ги кара при фотографа.
Интересно какво им каза Месут, та Айдан така се ядоса.

Месут "цъфна" и в гримьорната. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 581
Не ми излизат и на мен нови коментари.
Чок комик ситуация, момичета. Тя Айдан си е ядосана на Дахан и му прави напук. Ама антуража с нея е направо смешен😀
Лейля става шпионин, Айдан с мама и леля😆 Абе не й е фен сценариста на Айдан и това си е😆

# 582
Айдан си спомни разговора с Дахан след участието и в конкурса, доколкото разбрах той и казва "Ти убиец ли искаш да стана?" Та една от причините Дахан да е това, което е е ТЯ.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 22:29 от pipilota65

# 583
Не ми излизат и на мен нови коментари.
Чок комик ситуация, момичета. Тя Айдан си е ядосана на Дахан и му прави напук. Ама антуража с нея е направо смешен😀
Лейля става шпионин, Айдан с мама и леля😆 Абе не й е фен сценариста на Айдан и това си е😆

Подкрепям... Наистина сценариста май си харесва повече Лейля. Оказва се, че тя играе по-важна роля в живота на всички, а Айдан е втора цигулка.

И Комисарят е в играта. Да видим как ще се справят със задачата.

# 584
я ДА ВИДИМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА лЕЙЛА

Общи условия

Активация на акаунт