ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Добре се справя Лейля с Проповедника. Предизвика го с разголените бедра и книгата.

Екбер е при Ендер. Сигурно сега ще му направи предложението.

# 586
Той това за убийството го каза тогава, защото момчетата се радваха на снимките и той ревнуваше. Но не мисля, че той стана Гаддар, заради нея. Той стана такъв в много късен етап и не искаше като цяло да става Гаддар като се завърна, и да си живее спокойно. Но го завъртяха там тогава. Тази ситуация със снимките на мен още ми е странна. Да прекъснеш една връзка и една любов така с лека ръка...заради едни снимки....но то изглежда и двамата са луди и преекспонират всяка ситуация. Като тя с пръстена. Няма разговори, няма нищо- бум-бам- край🤦‍♀️

# 587
Да видим Дахан как ще реагира на билбордовете. Може пък да му е дошъл ума в главата.

Отново реклама...

# 588
Точно Тя е, когато в казармата ДАханвидя колега да се радва на нейна снимка едва не го уби, и след това отива в спец частите и става Гаддар. Не случайно Мюдюра се фиксира върху него- по късно и използва Айдан като коз, като го прати на мисия, където се натъкна на нея и това повлия на решението на Дахан.

# 589
Екбер пусна предложението. Тук ми е интересно какво ще направи Енвер, след отношението към него. Той е лоялен, но го разкараха грубо, та не знам дали ще остане лоялен вече.

Тях двамата просто не знам вече как да ги коментирам, че ме е яд. Да изкарат вече Айдан от сериала. То няма смисъл. Момичето никаква роля няма🤷‍♀️

А това с фиксирането на Мюдюр върху него...интересно защо точно него, наистина? Едва ли е единствения импулсивен в армията. Защо избра точно него? От много време се чудех и така и не разкриха как точно Дахан решиха да вземат🤷‍♀️
Аз, както казах, не мисля, че тя е причината за тази негова импулсивност, но не знам. Може и да си права. Цялата им връзка ми е странна вече.

# 590
Лейля се "уреди" в харема.

Курт срещна баща и дъщеря, спаси им и живота, но отнесе шамар от Мюдюра. Но срещата на Нилюфер и Мюмюр беше доста напрегната. Интересно какво си казаха.

Да видим сега Айдан как ще отсвири Дахан.

# 591
Тя хем иска да го дразни, хем го отсвирва😀
Но добре го отсвири иначе😉

Лейля заблуди Ариф със своята невинност. Обаче онази леля май изревнува. Нея не можа да заблуди лесно.
Тамън сега  дават как я видя да тършува.

# 592
Олиии, Проповедника как въздиша около Лейля.

Лелята обаче видя Лейля с Комисаря. Става напечено.

# 593
Лейля се "уреди" в харема.

Курт срещна баща и дъщеря, спаси им и живота, но отнесе шамар от Мюдюра. Но срещата на Нилюфер и Мюмюр беше доста напрегната. Интересно какво си казаха.

Да видим сега Айдан как ще отсвири Дахан.

Мисля, че Нилюфер разпитваше нещо за майка си.
Много гнусничко този пръч как се усуква около младо девойче😀
Лелята я следи зорко. Мисля, че ще усети бързо какво става.

Оо Лелята нареди да следят Гьоркхан. И той ги отведе до Дахан. За това Дахан крещи, че трябва да ги хванат преди да са стигнали до Ариф.

# 594
Най-после да видим и Комисаря в действие. С Дахан разбраха, че Лейля е в опасност.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 23:14 от Emiliya

# 595
За сега я отърваха. Хванха тези двамата, дето Лелята ги прати, преди да са успели да кажат какво става.
Дахан й каза да се маха. Но тя там за сърцето и баща си говореше, и, че няма да се откаже.
Лейля май успя да го отрови. Ама дали ще успее да го убие? Дано се получи.

Ехаа, Лейля какъв й отвъртя на лелята😀
Гьоркхан я спаси.
В линейката, която взе Ариф, беше Курт. Дахан и Енвер пак заедно в действие😀

# 596
Еха, Енвер е с тях. Ей сега ще опростят греховете на дъртия мръсник.

# 597
Ехааа, много ми хареса отвличането на Проповедника. Дахан и Енвер отново са рамо до рамо.

Много добре замислени сцени.

# 598
Лейля е успяла да отнесе доста доказателства- шантажи, сметки, записи...държат го в ръцете си. Само не разбирам какво ще го правят?

# 599
Мехди чункю бен! Joy

Общи условия

Активация на акаунт