ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Правят някакъв запис.
Какво го карат да каже не знам.
Но Енвер се обади на баща си и го натири...да не казвам къде😀 Ариф го е издал май, всичко си е изпял😀
Значи ето отговора какво ще направи Енвер. Радвам се. Аз си го харесвам него😊

# 601
Енвер отново е романтичен. Ще се пребори за сърцето на Ямур.

Фатма е щастлива. С тигана и лъжицата буди Рюзгяр. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 602
Енвер се реабилитира пред Ямур. Показа ъ статията, че са хванали Ариф. Каза й, че с брат й заедно са го направили. И я пита дали ще му прости. И тя се облегна на рамото му🥰

Рюзгяр е депресиран и не може да преживее  смъртта на баща си. Решил е да си ходи. Да се махне. Фатма го помоли да остане, но той иска да се маха.

# 603
Рюзгяр заминава в Америка.

# 604
Рюзгяр нещо спомена за Америка и Фатма се разплака, но какво си казаха не разбрах.

Пипи, сега видях поста ти.

Ехааа, Дахан видя билборда, отново се ядоса, а Лейля се смее.

# 605
То и аз сега ви видях постовете😆 Какво става не знам. Ама и аз редактирах.
Видяха билборда😀

# 606
Показаха на Екбер снимката на Мюдюр с дъщеря му.

Лейля нарисува мустаци на фотката на Айдан. Joy

# 607
Хах това с мустаците...детска работа😂😂😂

Дахан видя лодката пред тях. Разбра веднага за Куркут. Така и ще свърши. Както предполагах още от първия трей, дето ни показаха края😀

# 608
И аз мисля, че така ще свърши, но ще изчакам за фрагмента.

# 609
Аа да, ще изчакаме да го видим. Само казвам, че май така ще свърши. И в следващата серия ще видим вече Куркут и надявам се, повече действие и аксион (или там, както казват турците)😀

# 610
На мене ми хареса този епизод. Имаше от всичко по малко. И смях, и екшън, и много действие. А присъствието на Коркут в следващия епизод ще бъде още по-зрелищно.

Ето го и фрагмента. Аз почвам гифките. Йоана, ако имаш възможност направи превода.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 23:48 от Emiliya

# 611
На мен пак в малко повече ми дойде любовната драма. Вече не са ми интересни драмите между Айдан и Дахан и ми се ще да ги спестяват. Не ми хареса, че го докараха до тук, но щом така са решили да го приключат. Знаете, че аз си харесвам Чата-пата (както в Чукур казваха) и си искам повече екшън и интрига кой кого ще прецака, но не в любовен план😀
Хареса ми накрая мисията за Ариф и това, че целия екип се събра пак за нея. Хареса ми и Гьоркхан. Дори Лейля ми хареса в този епизод, по-скоро ролята й😉

Не се ли радваш, че съм жив?

Куркут: Гаддара с добро сърце. Липсвах ли ти?
Айдан: Ти не умря ли?
Куркут: Не си ли щастлив, че съм наистина жив? Ще играем много забавна игра с теб. Името на играта е 4 от 4.
Дахан: Айдан!
Някой (не знам кой го казва това): Новините дойдоха! Всички разбраха намеренията ти.
Дахан: Какво, по дяволите, се случва с мен. Какво се случи с мен?
Коркут: Егоист стана, егоист. Приятна смърт.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 00:13 от YoanaIv.

# 612
Йоана, редувам те, за да пуснеш превода на фрагмента (ако имаш възможност, разбира се). А аз ще го монтирам под гифките.

Цитат
🔥💥 СТРАХОТЕН КРАЙ НА СЕРИАЛА! Какъв пожар беше този сериал! Много ми харесва как мъдро разпределят времето между темите на поредицата 💣 нека завършим с добра нотка! Е, Коркут, текрар хош гелдин! 💥🔥

От сета:

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 00:09 от Emiliya

# 613
Извинявай, не видях, че си редувала.
Ох пуснах го, ама малко мъка🫢
Нещо не е както трябва, но ще пообиколя да видя дали и на други езици е излязъл. Сигурно и рускините ще пуснат, та ще поправяме. Не се превеждат някои неща както трябва с тея автоматични преводи😔
Виж редактирах горния пост.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт